Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
kolesnukm
Member

Повідомлення

akr: 20.04.2024 18:19 У меня пиксель 6, все с ним отлично, но связь плохая, за Киевом не ловит 3g, из-за этого не работает голосовая связь. Можно подключить волте, и оно работает, но только до первого переключения на 3g, потом ломается и надо тел отправлять в полет, чтобы опять заработало
Хочу обновить на 7ку, но что-то кажется там будет такая же история, не знаете как со связью у 7ки?
Вобще удивительно, что 3г не ловит, а 4г все полоски
а на яких операторах, в мене було подібне тільки з КС і тільки за містом, на 6, 7, 7про але там всі поділки були не важливо 2G, 3G, LTE, був інтернет але при дзвінках абонент поза зоною досяжності, Лайф і МТС працюють нормально. Теж багато форумів перелопатив, вся проблема в відсутності офіційних продаж в нас і відповідно гугл не отримує від операторів жодної інфи по їх роботі, єдине що Лайф вже працює із Гугл над впровадженням VoLTE i обіцяють десь влітку запустити
akr
Member

Повідомлення

kolesnukm
В мене як раз лайф, перенесений з водофона, есім
На 3г поділок взагалі немає, тоді зв'язок падає
Волте це супер було б, якби працював коректно
Бо наприклад вофайфай працює класно, і коли під час блекаутів падав зв'язок, то через вайфай все працювало
kolesnukm
Member

Повідомлення

akr: 21.04.2024 11:26 kolesnukm
В мене як раз лайф, перенесений з водофона, есім
На 3г поділок взагалі немає, тоді зв'язок падає
Волте це супер було б, якби працював коректно
Бо наприклад вофайфай працює класно, і коли під час блекаутів падав зв'язок, то через вайфай все працювало
Перевірити в телефоні який тип обрано для зв'язку, перевірити інженерне меню, може там щось наклацано ( в інтернеті є і коди і скріни в кого як що б звіритися ). В багатьох знайомих Лайф на пікселі то проблем ні в кого не було, може це ще якось повязано із перенесенням? Що каже оператор, Лайф більш менш адекватний в плані спілкування про проблеми
Alex_Lord
Member

Повідомлення

7mindfields: 20.04.2024 23:08
heidfeld: 20.04.2024 21:54
100$ стоит Sony Xperia Ace III

все то же, кроме беспроводной зарядки.
Зараз би 480 дракона купувати за 100 баксів :laugh:
Там Апонская зарядка б/у более 700 грн продается, так что предложение покупать древнего китайского японца нормальное явление :gigi:

Отправлено спустя 5 минут 43 секунды:
По теме айфонов, всегда забавно наблюдать как пользователи яблок всматриваются в тусклый выкрученный экран на минимум чтоб увидеть что то там или прикрученный скотчем повербанк, зато айфон :D
Павло
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 21.04.2024 23:17
Там Апонская зарядка б/у более 700 грн продается, так что предложение покупать древнего китайского японца нормальное явление :gigi:

По теме айфонов, всегда забавно наблюдать как пользователи яблок всматриваются в тусклый выкрученный экран на минимум чтоб увидеть что то там или прикрученный скотчем повербанк, зато айфон :D
Це якийсь тролінг? Айфони у топі по автономності… Це почалось з айфона 11 про… Не живіть у минулому!
Grimmjow
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 21.04.2024 23:17

чукча не читатель, чукча писатель :laugh: пасикрету - айфон 15 про макс топ по автономности, к его времени работы от 1 заряда стремится весь мобильный сегмент сеичас, при том что аккумуляторы у него в махах чуть ли не в 2 раза меньше)

справедливо только то, что в игровом режиме он агрессивно скручивает яркость при продолжительных сессиях.
viperest1
Member

Повідомлення

Alex_Lord
Ой , так так - я от якраз сиджу і плачу стосовно його автономності , бо дуже багато раз заряджав до тепер. Вже аж цілий скотчем обмотався лише б павербанк не впав :lol: :lol: :lol:

Р.S. для чого це виття , що ви написали :laugh: ?
Вкладення
IMG-490f66fbaefdeff97b2a7381fcb807ba-V.jpg
Hells Angels
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 21.04.2024 23:17По теме айфонов
айфон то масмаркет похлеще сяоми, так что выдихай, не завидуй.
sselesnes
Member

Повідомлення

akr Pixel7 (vodafone). Я у місті. Ловив пару раз недозвони, але це було пару оновлень тому. Зараз з блекаутами нічого не зрозуміло: БС валяться і якщо телефон під'єднаний не по LTE - мобільного трафіку взагалі немає але про голос нічого не скажу - в мене дуже мало дзвінків. VolTE не користуюсь - без нього все працює, а коли немає живлення то у мене і wifi не працює. Судячи з 4pda - рішення досі немає. Якщо Ви страждаєте - не варто брати знову exynos. IMHO.
Павло
Member

Повідомлення

sselesnes: 22.04.2024 09:08 akr Pixel7 (vodafone). Я у місті. Ловив пару раз недозвони, але це було пару оновлень тому. Зараз з блекаутами нічого не зрозуміло: БС валяться і якщо телефон під'єднаний не по LTE - мобільного трафіку взагалі немає але про голос нічого не скажу - в мене дуже мало дзвінків. Судячи з 4pda - рішення досі немає. Якщо Ви страждаєте - не варто брати знову exynos. IMHO.
Ох уж це самсунг… 10 десяти років не можуть зробити процессор для телефона який би просто лапав мережу.
heidfeld
Member

Повідомлення

7mindfields: 20.04.2024 23:08 Зараз би 480 дракона купувати за 100 баксів :laugh:
ну да, ты бы за те же деньги взял мусор на Unisoc или Spreadtrum, или на убогих старых версиях MediaTek, куда там снапдрагону 480 до них.
в общем больной ты, ни логики, ни здравого смысла, один бред. лишь бы засрать любой мой пост.
7mindfields
Member

Повідомлення

heidfeld: 22.04.2024 09:15
7mindfields: 20.04.2024 23:08 Зараз би 480 дракона купувати за 100 баксів :laugh:
ну да, ты бы за те же деньги взял мусор на Unisoc или Spreadtrum, или на убогих старых версиях MediaTek, куда там снапдрагону 480 до них.
в общем больной ты, ни логики, ни здравого смысла, один бред. лишь бы засрать любой мой пост.
Я за 75$ взяв lg g7 на 845 драконі, клоун. В тебе нездоровий потяг до всього японського (чого тільки твої кулсторі про японські кондери в блоці живлення для мобільного пристрою вартують), при чому частіше за все саме до дешевого японського сміття, бо нормальних смартфонів від соні за 100 баксів не існує :lol:
Donate
Member

Повідомлення

sselesnes: 22.04.2024 09:08 akr Pixel7 (vodafone). Я у місті. Ловив пару раз недозвони, але це було пару оновлень тому. Зараз з блекаутами нічого не зрозуміло: БС валяться і якщо телефон під'єднаний не по LTE - мобільного трафіку взагалі немає але про голос нічого не скажу - в мене дуже мало дзвінків. VolTE не користуюсь - без нього все працює, а коли немає живлення то у мене і wifi не працює. Судячи з 4pda - рішення досі немає. Якщо Ви страждаєте - не варто брати знову exynos. IMHO.
А по 5G чи що? :lol: Конектиться воно до БЗ станції яка перевантажена ще й в +/- 3-5км від тебе офк нічого не ловить так як сигнал затухає.
sselesnes
Member

Повідомлення

Donate на той час не більше 1-1.5 км (дивився через netmonitor ). Зрозуміло що перевантажені. Кажу "тільки в LTE", тому що в 3G/2G трафіку немає зовсім (це трапиться у межах міста у двох локаціях, що знаходяться 10км одна від другої) - винний оператор чи телефон мені не відомо. В налаштуваннях стоїть "5G (рекомендовано)". Телефон не шитий сток.
heidfeld
Member

Повідомлення

7mindfields: 22.04.2024 10:41 Я за 75$ взяв lg g7 на 845 драконі, клоун. В тебе нездоровий потяг до всього японського (чого тільки твої кулсторі про японські кондери в блоці живлення для мобільного пристрою вартують), при чому частіше за все саме до дешевого японського сміття, бо нормальних смартфонів від соні за 100 баксів не існує :lol:
да ты больной. покупать б/у или рефаб, на 845 драконе с 3000 аккумом это :facepalm: :facepalm: :facepalm:
7mindfields
Member

Повідомлення

heidfeld: 22.04.2024 14:29
7mindfields: 22.04.2024 10:41 Я за 75$ взяв lg g7 на 845 драконі, клоун. В тебе нездоровий потяг до всього японського (чого тільки твої кулсторі про японські кондери в блоці живлення для мобільного пристрою вартують), при чому частіше за все саме до дешевого японського сміття, бо нормальних смартфонів від соні за 100 баксів не існує :lol:
да ты больной. покупать б/у или рефаб, на 845 драконе с 3000 аккумом это :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Це б/в, з оригінальним живим акб, який сере на того твого самурая, зібраного з суцільних компромісів (всратий екран, набагато гірший soc, не вміє в 4к@60fps, немає dac), ще й з ppi (302), нижчий за той, який мають старі айфони :lol:
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Hells Angels: 22.04.2024 08:47
Alex_Lord: 21.04.2024 23:17По теме айфонов
айфон то масмаркет похлеще сяоми, так что выдихай, не завидуй.
Порвало на правду, бывает, а завидовать мне не надо, я могу но не хочу, еще в своём уме на телефон выкидывать 1000 баксов и с повербанком глаза садить :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 22.04.2024 14:59 а завидовать мне не надо, я могу но не хочу
:lol:
Alex_Lord
Member

Повідомлення

7mindfields: 22.04.2024 15:01
Alex_Lord: 22.04.2024 14:59 а завидовать мне не надо, я могу но не хочу
:lol:
О, проняло, отлично :super:
То чего я ждал.
sselesnes
Member

Повідомлення

heidfeld На Mi6 c 835м и 6ГБ озу вполне комфортно себя чувствовал на кастоме 12. 3400 акб хватало на рабочий день 8-10 часов.
Востаннє редагувалось 22.04.2024 15:06 користувачем sselesnes, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти