Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
DimaNeroda
Member
Donate
Так це і є по суті і є емулятор, тільки краще. Бо фактично все запускається і оброблюється на телефоні. І мені не треба ніякого стороннього софту від інших компаній і всі мої ігри/файли не дублюються ще й на ноуті.
P.S. А модель ноутбука у мене написана в профілі.
Так це і є по суті і є емулятор, тільки краще. Бо фактично все запускається і оброблюється на телефоні. І мені не треба ніякого стороннього софту від інших компаній і всі мої ігри/файли не дублюються ще й на ноуті.
-
Dmytro1511
Member
На моєму пікселі 6А дріт вставляється теж з невеликим зусиллям и відчутним клацанням, люфт мінімальний.Васильович: ↑ 12.04.2024 20:53Писав про це в своєму старому повідомленні.Dmytro1511: ↑ 12.04.2024 16:56А в чому lightning краще за usb c в фізичному плані?
І взагалі, яка різниця, є палка посередині порта, чи ні? Юсб с не гірший ніж лайтнінг в плані надійності і має набагато більший функціонал
-
Grimmjow
Member
действительно, на таком ноуте ни во что непаиграть, и лучший варик подключать телефон. ибо тротлит он от браузераDimaNeroda: ↑ 14.04.2024 13:00 Donate
хотя s10 на эксиносе та еще экзотика для мобильного геиминга
-
DimaNeroda
Member
Grimmjow
Ну так, ви же краще за всіх знаєте, як, на чому і у що можна грати. Розкажете всім?
Ну так, ви же краще за всіх знаєте, як, на чому і у що можна грати. Розкажете всім?
-
Donate
Member
Як вірно підмітили основне питання в тому що як раз іграшки добре навантажують телефон Да й в ємуляторах є можливість робити пресети для клавіатури чи миші що може бути зручно. Кому як звично, але як для себе я не бачу ніякого профіту такого використанняDimaNeroda: ↑ 14.04.2024 13:00 Donate
-
Васильович
Member
Але він є?Dmytro1511: ↑ 14.04.2024 13:13люфт мінімальний
Значить, з часом буде тільки збільшуватися.
Чим простіша конструкція, тим вона надійніша.Dmytro1511: ↑ 14.04.2024 13:13І взагалі, яка різниця, є палка посередині порта, чи ні?
Dmytro1511: ↑ 14.04.2024 13:13Юсб с не гірший ніж лайтнінг в плані надійності і має набагато більший функціонал
-
Dmytro1511
Member
З такою логікою fastport ще надійнішийВасильович: ↑ 14.04.2024 15:33Але він є?Dmytro1511: ↑ 14.04.2024 13:13люфт мінімальний
Значить, з часом буде тільки збільшуватися.Чим простіша конструкція, тим вона надійніша.Dmytro1511: ↑ 14.04.2024 13:13І взагалі, яка різниця, є палка посередині порта, чи ні?
-
Donate
Member
Немає ніякого взагалі сенсу для обговорення теми так як основний мотив type-c це зробити уніфікацію, а не коли як оце було в 00-х кожен як бачить так і робить...
Эпл зі своїх корисних мотивів поки що нічого не хоче кидати в світ і все проприєтарне. А в Європі продавати айфони хочется тому й type-c зробили...
Кращий чи не кращий в цьому немає сенсу
Эпл зі своїх корисних мотивів поки що нічого не хоче кидати в світ і все проприєтарне. А в Європі продавати айфони хочется тому й type-c зробили...
Кращий чи не кращий в цьому немає сенсу
-
Васильович
Member
Надійніший порт зарядки в старих Nokia, якщо вже спускатися до таких аналогійDmytro1511: ↑ 14.04.2024 15:58З такою логікою fastport ще надійніший
Вірно.Donate: ↑ 14.04.2024 16:24Немає ніякого взагалі сенсу для обговорення теми
Але добродії так і продовжують "відкопувати стюардесу" заради власного самоствердження
-
0F
Member
Так Type-C, по суті, відтворює його "механічну логіку", з поправкою на форму роз'єму, кількість контактів, можливість передачі даних, відеосигналу, оце все.Васильович: ↑ 15.04.2024 17:18 Надійніший порт зарядки в старих Nokia, якщо вже спускатися до таких аналогій
-
Васильович
Member
Трохи забагато поправок, як мене - схожість рівня "консерв" та "консерваторії".0F: ↑ 15.04.2024 19:36Так Type-C, по суті, відтворює його "механічну логіку", з поправкою на форму роз'єму, кількість контактів
-
0F
Member
Ну так 3.5 і 2.5 роз'єми Nokia дозволяли тільки заряджати телефон, а Type-C допускає як Power Delivery, так і передачу даних/відео. Достатньо поправок, щоб не до того, що роз'єм не круглий?Васильович: ↑ 15.04.2024 22:14 Трохи забагато поправок, як мене - схожість рівня "консерв" та "консерваторії".
-
Васильович
Member
Все ще недостатньо для "відтворює його "механічну логіку"", але це і неважливо.0F: ↑ 15.04.2024 22:28Ну так 3.5 і 2.5 роз'єми Nokia дозволяли тільки заряджати телефон, а Type-C допускає як Power Delivery, так і передачу даних/відео. Достатньо поправок, щоб не до того, що роз'єм не круглий?
Насправді, я от задумався, що в жодному з своїх смартфонів не використовую кабельне підключення окрім як для заряджання (вийняток, хіба що, Pinephone - до нього є перехідник для роботи в desktop режимі, але то буквально пару разів підключав "на подивитися").
Для обміну файлами є кросплатформовий LocalSend. Прошивати девайси сто років вже не приходилося.
Так що, так - я б змирився з круглим роз'ємом Nokia в сучасному телефоні
Але у всіх різні потреби, тому Type C і переміг своєю універсальністю
-
akr
Member
У меня пиксель 6, все с ним отлично, но связь плохая, за Киевом не ловит 3g, из-за этого не работает голосовая связь. Можно подключить волте, и оно работает, но только до первого переключения на 3g, потом ломается и надо тел отправлять в полет, чтобы опять заработало
Хочу обновить на 7ку, но что-то кажется там будет такая же история, не знаете как со связью у 7ки?
Вобще удивительно, что 3г не ловит, а 4г все полоски
Хочу обновить на 7ку, но что-то кажется там будет такая же история, не знаете как со связью у 7ки?
-
Павло
Member
Ну як? Ну просто як так? Вас компанія гугл КИНУЛА! Запхала Вам у кишеню за Ваші ГРОШІ бракований телефон… І Ви хочете ще один раз купити в них телефон!?akr: ↑ 20.04.2024 18:19 У меня пиксель 6, все с ним отлично, но связь плохая, за Киевом не ловит 3g, из-за этого не работает голосовая связь. Можно подключить волте, и оно работает, но только до первого переключения на 3g, потом ломается и надо тел отправлять в полет, чтобы опять заработало
-
akr
Member
Павло
бо він дешевий
не китайський
має бездротову зарядку, есім, задовільну швидкодію
що є на заміну?
бо він дешевий
не китайський
що є на заміну?
-
heidfeld
Member
100$ стоит Sony Xperia Ace IIIakr: ↑ 20.04.2024 21:16 Павло
бо він дешевий
не китайський
що є на заміну?
все то же, кроме беспроводной зарядки.
-
Павло
Member
Не китайський но у ТЕЛЕФОНА! Проблеми із мережею! Ще раз у телефона проблеми із БАЗОВОЮ функцією! Я не проти пікселя! Но такі косяки це просто ну нереальний зашквар! А за дешевизну ну тут таке собі! Пікселі в топах тем по ремонту! А любима забава пікселі просто виключитись більше не включатись!akr: ↑ 20.04.2024 21:16 Павло
бо він дешевий
не китайський
що є на заміну?
-
7mindfields
Member
Зараз би 480 дракона купувати за 100 баксівheidfeld: ↑ 20.04.2024 21:54100$ стоит Sony Xperia Ace IIIakr: ↑ 20.04.2024 21:16 Павло
бо він дешевий
не китайський
що є на заміну?
все то же, кроме беспроводной зарядки.
-
akr
Member
heidfeld
ахахха ) це шо жарт? 4 гига оперативи и какой-то 6 летний снап, дякую
Павло
є проблеми, але я не певен шо винен в тому пиксель, а не лайф, бо в переліку волте на сайті лайфа немає пікселя
ахахха ) це шо жарт? 4 гига оперативи и какой-то 6 летний снап, дякую
Павло
є проблеми, але я не певен шо винен в тому пиксель, а не лайф, бо в переліку волте на сайті лайфа немає пікселя