а что такое ультра, топ? с тем шимом он даром не нужен, дв и дизайн ублюдочныйJKrl: ↑ 15.03.2024 13:36snapdragon999: ↑ 15.03.2024 13:12 Poco X6 Pro, Redmi note 13 pro +, если фотовозможности не важно или oneplus 12JKrl: ↑ 15.03.2024 12:23 Що найдешевше взяти якщо фотоможливості це пріорітет?
щодо ОП12, він коштує дорожче сірого s23ultra, не говорячи про пікселі.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
Востаннє редагувалось 15.03.2024 13:57 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
snapdragon999
Не всі такі чутливі як ти.
На початок січня 2024:
Не всі такі чутливі як ти.
На початок січня 2024:
Samsung's Galaxy S23 Ultra Surpasses Expectations with 12.6 Million Units Sold.
-
YumaX
Member
Moto edge 40 pro на алло за 33 і оплата частинами є, я вже пів року юзаю, колега теж на днях взяв, камера норм, якщо вірити дх-у, то на рівні 13-го яблука!JKrl: ↑ 15.03.2024 12:23єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к
-
Donate
Member
А якщо прямо найдешевше то взагалі починаючи з 7а якщо потрібно просто робити фото. Гугл ніяк не ріже алгоритми у своїх моделях. Тут більше про те що потрібно окрім основної камери Зато ціна дуже приємна в 14к у середньому за білу модель, і в цілому якщо не хочеш збирати відбитки бери біленький... Можна ще двушку скинути і купити 6а але там підтримки вже небагато, та модуль камери який робить перешарп. А сім про це вже десь 20к, 8 проста 24к, а прошка ще 28-29к... Більше питання як завжди в грошах і що потрібно ще окрім основного модуля Якщо просто робити фото 7а за очіJKrl: ↑ 15.03.2024 12:23 Що найдешевше взяти якщо фотоможливості це пріорітет?
поки що не знайшов альтернатив 7 про пікселю, бо я не бачу за що платити 200-300 баксів зверху за 8 про(ширік об'єктивно набагато кращий, але 300 баксів є 300 баксів). Якщо зовсім ужатися та ризикнути можна з американського амазону відновлений 7 про за 299 (350 з доставкою та митом).
Китайці у нас з якимось диким оверпрайсом. ОП 12 за 40к замість 25? find x7 ultra за 50? ні, дякую. єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к, но щось я краще піксель 8 про возьму ще й дешевше.
-
snapdragon999
Member
он пришёл сюда чтоб его убедили взять этот пиксель,или не сколько убедили, а чтоб поддержали его выбор, неизвестно какой там восстановлены й. Ну нравится пусть берёт тот фуфел, вместо телефона, который можно взять с оф гарантией и оплату частями без переплаты.Не факт что тот пиксель рефарб не накроется опять через полгода.YumaX: ↑ 15.03.2024 13:53Moto edge 40 pro на алло за 33 і оплата частинами є, я вже пів року юзаю, колега теж на днях взяв, камера норм, якщо вірити дх-у, то на рівні 13-го яблука!JKrl: ↑ 15.03.2024 12:23єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:02 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Оце говорить фанат компанії яка 2 тижні тому частині людей телефони ресетнула Оце якістьsnapdragon999: ↑ 15.03.2024 14:00он пришёл сюда чтоб его убедили взять этот пиксель, неизвестно какой там восстановлены й. Ну нравится пусть берёт тот фуфел, вместо телефона, который можно взять с оф гарантией и оплату частями без переплаты.YumaX: ↑ 15.03.2024 13:53
Moto edge 40 pro на алло за 33 і оплата частинами є, я вже пів року юзаю, колега теж на днях взяв, камера норм, якщо вірити дх-у, то на рівні 13-го яблука!
-
leif
Member
Так якщо людині камера в пріорітеті, що крім пікселя можна порадити нині? Піксель загальновизнаний фототопчік за свої гроші.
-
snapdragon999
Member
Я не фанат этой компании, просто люблю брать телефоны недорого, чтоб не жалко было разбить если что и с норм функционалом, экраном без шим. Если один раз прийдётся его вайпнуть мне все равно, я не храню там ничего такого важного.Если другая фирма будет предлагать, нужный мне функционал и качество, то я без проблем ее возьму.Donate: ↑ 15.03.2024 14:01Оце говорить фанат компанії яка 2 тижні тому частині людей телефони ресетнула Оце якістьsnapdragon999: ↑ 15.03.2024 14:00
он пришёл сюда чтоб его убедили взять этот пиксель, неизвестно какой там восстановлены й. Ну нравится пусть берёт тот фуфел, вместо телефона, который можно взять с оф гарантией и оплату частями без переплаты.
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:07 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
snapdragon999
Так а с24 ультра ти вже передумав купувати?
Так а с24 ультра ти вже передумав купувати?
-
7mindfields
Member
Хтось ще дивується що спредтрум999 на зарплаті у ксяомі сидить і рекламує це сміття всім, навіть якщо людина з самого початку зробила акцент на фотоможливостях девайсу, nuff said
Користуюся lg g7, якщо що
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:09 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
когда по цене баксов 500 будет, то может и возьму))и то там непонятно что с шимом, вроде меньше по обзорам, а как реально хазе.
-
JKrl
Member
Потрібна флагманська камера з х5 теле, астрофото та равками. Мені набридло тягати усюди фуджи x-s10. Хочу щоб клацнути та красиво було. Відео не пишу.Donate: ↑ 15.03.2024 13:59А якщо прямо найдешевше то взагалі починаючи з 7а якщо потрібно просто робити фото. Гугл ніяк не ріже алгоритми у своїх моделях. Тут більше про те що потрібно окрім основної камери Зато ціна дуже приємна в 14к у середньому за білу модель, і в цілому якщо не хочеш збирати відбитки бери біленький... Можна ще двушку скинути і купити 6а але там підтримки вже небагато, та модуль камери який робить перешарп. А сім про це вже десь 20к, 8 проста 24к, а прошка ще 28-29к... Більше питання як завжди в грошах і що потрібно ще окрім основного модуля Якщо просто робити фото 7а за очіJKrl: ↑ 15.03.2024 12:23 Що найдешевше взяти якщо фотоможливості це пріорітет?
поки що не знайшов альтернатив 7 про пікселю, бо я не бачу за що платити 200-300 баксів зверху за 8 про(ширік об'єктивно набагато кращий, але 300 баксів є 300 баксів). Якщо зовсім ужатися та ризикнути можна з американського амазону відновлений 7 про за 299 (350 з доставкою та митом).
Китайці у нас з якимось диким оверпрайсом. ОП 12 за 40к замість 25? find x7 ultra за 50? ні, дякую. єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к, но щось я краще піксель 8 про возьму ще й дешевше.
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:11 користувачем JKrl, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
snapdragon999
Тобто десь через 3 роки, не раніше.
Тобто десь через 3 роки, не раніше.
-
snapdragon999
Member
Ну а восстановленный пиксель це не " сміття"?7mindfields: ↑ 15.03.2024 14:07 Хтось ще дивується що спредтрум999 на зарплаті у ксяомі сидить і рекламує це сміття всім, навіть якщо людина з самого початку зробила акцент на фотоможливостях девайсу, nuff said
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
может ещё с24+ подешевле будет то можно взять.Если серьёзно то дизайн ультра мне не очень,прямоугольный. Единственное что берут функционалом, камерами хорошими.
-
leif
Member
JKrl
Я обирав десь з таким же запитом по камері восени минулого року, юзав 8про місяць — відмінний фотодевайс за свої гроші.
Я обирав десь з таким же запитом по камері восени минулого року, юзав 8про місяць — відмінний фотодевайс за свої гроші.
-
Donate
Member
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Midnight Black коштує 17кsnapdragon999: ↑ 15.03.2024 14:06Я не фанат этой компании, просто люблю брать телефоны недорого, чтоб не жалко было разбить если что и с норм функционалом, экраном без шим. Если один раз прийдётся его вайпнуть мне все равно, я не храню там ничего такого важного.Если другая фирма будет предлагать, нужный мне функционал и качество, то я без проблем ее возьму.Donate: ↑ 15.03.2024 14:01
Оце говорить фанат компанії яка 2 тижні тому частині людей телефони ресетнула Оце якість
Redmi Note це офк завжди були і будуть бюджетниками, які сидять з 10 секундним AOD та бюджетними алгоритмами...
MediaTek Dimensity 7200 Ultra навідь не дотягує до 888/A15/Tensor минулих років...
Модуль на 200 там щоб лоха спіймати, інакше його би всунули в топову лінійку...
Ось то цікавий то за свої гроші смартфон. Був би він по 12к було би непогано, 17к це там коли поруч можна купити флагмани минулих років?
Оце тобі всерівно, а комусь ні. Я ось дізнався що в деяких країнах банківський софт можна авторизувати тільки в відділенні банку, і ось такі приколдеси коштують надто дорого. Так як в більшості країн готівку не те щоб багато хто носить Вже не говорячи про те що не кожен зможе налаштувати телефон, чи є можливість там все налаштувати.
-
snapdragon999
Member
в оплату частями можно взять, проца с головой хватит если не игровой задрот, гарантия год в нормальном магазе,можно не бояться каких то проблем.Еще и е сим есть.Donate: ↑ 15.03.2024 14:16Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Midnight Black коштує 17кsnapdragon999: ↑ 15.03.2024 14:06
Я не фанат этой компании, просто люблю брать телефоны недорого, чтоб не жалко было разбить если что и с норм функционалом, экраном без шим. Если один раз прийдётся его вайпнуть мне все равно, я не храню там ничего такого важного.Если другая фирма будет предлагать, нужный мне функционал и качество, то я без проблем ее возьму.
Redmi Note це офк завжди були і будуть бюджетниками, які сидять з 10 секундним AOD та бюджетними алгоритмами...
MediaTek Dimensity 7200 Ultra навідь не дотягує до 888/A15/Tensor минулих років...
Модуль на 200 там щоб лоха спіймати, інакше його би всунули в топову лінійку...
Ось то цікавий то за свої гроші смартфон. Був би він по 12к було би непогано, 17к це там коли поруч можна купити флагмани минулих років?
Оце тобі всерівно, а комусь ні. Я ось дізнався що в деяких країнах банківський софт можна авторизувати тільки в відділенні банку, і ось такі приколдеси коштують надто дорого. Так як в більшості країн готівку не те щоб багато хто носить Вже не говорячи про те що не кожен зможе налаштувати телефон, чи є можливість там все налаштувати.
Объсню кто не понимает что случилось. Они выпустили обновление плагина, создаёт вид оболочки как у hyper OS ,но не под miui, а под другую оболочку- hyper OS и оно создало крах системы, кто успел скачать тот попал, да это неприятно, но всего лишь сброс даты решает вопрос, не так прям страшно заново установить пару приложух с маркета и автоматом с гугла подтянуть все свои пароли.
-
JKrl
Member
а що зараз і чому змінили девайс?leif: ↑ 15.03.2024 14:16 JKrl
-
leif
Member
JKrl
15 про макс. Його я купив ще до пікселя, але не сподобалась операційна система, вирішив спробувати піксель, походив місяць з двома телефонами. Залишив айфон, бо в ньому більше подобається дисплей, автономність сильно краще, динамік якісніше, коротше вся залізячна частина в цілому. камера, на мій смак, трохи краще в фото (але це доволі суб'єктивно, комусь навпаки піксель виглядає привабливіше в цьому аспекті) і краще знімає відео. З переваг пікселя в першу чергу софт, ціна і якість фото. Решта теж непогано, просто айфон краще. Самсунги не розглядав, мені їхній підхід до того як мають вигяладти фото з камери не подобається.
15 про макс. Його я купив ще до пікселя, але не сподобалась операційна система, вирішив спробувати піксель, походив місяць з двома телефонами. Залишив айфон, бо в ньому більше подобається дисплей, автономність сильно краще, динамік якісніше, коротше вся залізячна частина в цілому. камера, на мій смак, трохи краще в фото (але це доволі суб'єктивно, комусь навпаки піксель виглядає привабливіше в цьому аспекті) і краще знімає відео. З переваг пікселя в першу чергу софт, ціна і якість фото. Решта теж непогано, просто айфон краще. Самсунги не розглядав, мені їхній підхід до того як мають вигяладти фото з камери не подобається.
-
JKrl
Member
Зрозуміло, я, нажаль обмежений десь 30к, тому айфон занадто дорого, а самсунг не подобається шарп, і не зрозуміло навіщо, бо у самсів доступ в лайтрум прям із фото застосунка, можна шарпити та кропати як заманеться.leif: ↑ 15.03.2024 15:10 JKrl
7 про лякає автономність і зовсім не флагманська матриця, мабуть таки задавлю жабу та візьму 8 про.
Дивився китайців(нормальних, не сяомі), там дуже гарне залізо та деталізація, але потрібно ставити на штатив і тикатись хвилин 5, я так і з бездзеркалкою роблю, і хотілося б від цього уйти, для того і витрачаю гроші, а не задля цифр в х-ках.