Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

JKrl: 15.03.2024 13:36
snapdragon999: 15.03.2024 13:12 Poco X6 Pro, Redmi note 13 pro +, если фотовозможности не важно или oneplus 12
JKrl: 15.03.2024 12:23 Що найдешевше взяти якщо фотоможливості це пріорітет?
:facepalm:
щодо ОП12, він коштує дорожче сірого s23ultra, не говорячи про пікселі.
а что такое ультра, топ? с тем шимом он даром не нужен, дв и дизайн ублюдочный :laugh:
Востаннє редагувалось 15.03.2024 13:57 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Не всі такі чутливі як ти.

На початок січня 2024:
Samsung's Galaxy S23 Ultra Surpasses Expectations with 12.6 Million Units Sold.
YumaX
Member

Повідомлення

JKrl: 15.03.2024 12:23єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к
Moto edge 40 pro на алло за 33 і оплата частинами є, я вже пів року юзаю, колега теж на днях взяв, камера норм, якщо вірити дх-у, то на рівні 13-го яблука!
Donate
Member

Повідомлення

поки що не знайшов альтернатив 7 про пікселю, бо я не бачу за що платити 200-300 баксів зверху за 8 про(ширік об'єктивно набагато кращий, але 300 баксів є 300 баксів). Якщо зовсім ужатися та ризикнути можна з американського амазону відновлений 7 про за 299 (350 з доставкою та митом).

Китайці у нас з якимось диким оверпрайсом. ОП 12 за 40к замість 25? find x7 ultra за 50? ні, дякую. єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к, но щось я краще піксель 8 про возьму ще й дешевше.
А якщо прямо найдешевше то взагалі починаючи з 7а якщо потрібно просто робити фото. Гугл ніяк не ріже алгоритми у своїх моделях. Тут більше про те що потрібно окрім основної камери :rolleyes: Зато ціна дуже приємна в 14к у середньому за білу модель, і в цілому якщо не хочеш збирати відбитки бери біленький... Можна ще двушку скинути і купити 6а але там підтримки вже небагато, та модуль камери який робить перешарп. А сім про це вже десь 20к, 8 проста 24к, а прошка ще 28-29к... Більше питання як завжди в грошах і що потрібно ще окрім основного модуля :laugh: Якщо просто робити фото 7а за очі :insane:
snapdragon999
Member

Повідомлення

YumaX: 15.03.2024 13:53
JKrl: 15.03.2024 12:23єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к
Moto edge 40 pro на алло за 33 і оплата частинами є, я вже пів року юзаю, колега теж на днях взяв, камера норм, якщо вірити дх-у, то на рівні 13-го яблука!
он пришёл сюда чтоб его убедили взять этот пиксель,или не сколько убедили, а чтоб поддержали его выбор, неизвестно какой там восстановлены й. Ну нравится пусть берёт тот фуфел, вместо телефона, который можно взять с оф гарантией и оплату частями без переплаты.Не факт что тот пиксель рефарб не накроется опять через полгода.
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:02 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 15.03.2024 14:00
YumaX: 15.03.2024 13:53
он пришёл сюда чтоб его убедили взять этот пиксель, неизвестно какой там восстановлены й. Ну нравится пусть берёт тот фуфел, вместо телефона, который можно взять с оф гарантией и оплату частями без переплаты.
Оце говорить фанат компанії яка 2 тижні тому частині людей телефони ресетнула :laugh: Оце якість :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Так якщо людині камера в пріорітеті, що крім пікселя можна порадити нині? Піксель загальновизнаний фототопчік за свої гроші.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 15.03.2024 14:01
snapdragon999: 15.03.2024 14:00

он пришёл сюда чтоб его убедили взять этот пиксель, неизвестно какой там восстановлены й. Ну нравится пусть берёт тот фуфел, вместо телефона, который можно взять с оф гарантией и оплату частями без переплаты.
Оце говорить фанат компанії яка 2 тижні тому частині людей телефони ресетнула :laugh: Оце якість :laugh:
Я не фанат этой компании, просто люблю брать телефоны недорого, чтоб не жалко было разбить если что и с норм функционалом, экраном без шим. Если один раз прийдётся его вайпнуть мне все равно, я не храню там ничего такого важного.Если другая фирма будет предлагать, нужный мне функционал и качество, то я без проблем ее возьму.
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:07 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Так а с24 ультра ти вже передумав купувати?
7mindfields
Member

Повідомлення

Хтось ще дивується що спредтрум999 на зарплаті у ксяомі сидить і рекламує це сміття всім, навіть якщо людина з самого початку зробила акцент на фотоможливостях девайсу, nuff said
Користуюся lg g7, якщо що
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:09 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 15.03.2024 14:07 snapdragon999
Так а с24 ультра ти вже передумав купувати?
когда по цене баксов 500 будет, то может и возьму))и то там непонятно что с шимом, вроде меньше по обзорам, а как реально хазе.
JKrl
Member

Повідомлення

Donate: 15.03.2024 13:59
поки що не знайшов альтернатив 7 про пікселю, бо я не бачу за що платити 200-300 баксів зверху за 8 про(ширік об'єктивно набагато кращий, але 300 баксів є 300 баксів). Якщо зовсім ужатися та ризикнути можна з американського амазону відновлений 7 про за 299 (350 з доставкою та митом).

Китайці у нас з якимось диким оверпрайсом. ОП 12 за 40к замість 25? find x7 ultra за 50? ні, дякую. єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к, но щось я краще піксель 8 про возьму ще й дешевше.
А якщо прямо найдешевше то взагалі починаючи з 7а якщо потрібно просто робити фото. Гугл ніяк не ріже алгоритми у своїх моделях. Тут більше про те що потрібно окрім основної камери :rolleyes: Зато ціна дуже приємна в 14к у середньому за білу модель, і в цілому якщо не хочеш збирати відбитки бери біленький... Можна ще двушку скинути і купити 6а але там підтримки вже небагато, та модуль камери який робить перешарп. А сім про це вже десь 20к, 8 проста 24к, а прошка ще 28-29к... Більше питання як завжди в грошах і що потрібно ще окрім основного модуля :laugh: Якщо просто робити фото 7а за очі :insane:
Потрібна флагманська камера з х5 теле, астрофото та равками. Мені набридло тягати усюди фуджи x-s10. Хочу щоб клацнути та красиво було. Відео не пишу.
Востаннє редагувалось 15.03.2024 14:11 користувачем JKrl, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Тобто десь через 3 роки, не раніше.
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 15.03.2024 14:07 Хтось ще дивується що спредтрум999 на зарплаті у ксяомі сидить і рекламує це сміття всім, навіть якщо людина з самого початку зробила акцент на фотоможливостях девайсу, nuff said
Користуюся lg g7, якщо що
Ну а восстановленный пиксель це не " сміття"?

Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
leif: 15.03.2024 14:11 snapdragon999
Тобто десь через 3 роки, не раніше.
может ещё с24+ подешевле будет то можно взять.Если серьёзно то дизайн ультра мне не очень,прямоугольный. Единственное что берут функционалом, камерами хорошими.
leif
Member

Повідомлення

JKrl
Я обирав десь з таким же запитом по камері восени минулого року, юзав 8про місяць — відмінний фотодевайс за свої гроші.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 15.03.2024 14:06
Donate: 15.03.2024 14:01
Я не фанат этой компании, просто люблю брать телефоны недорого, чтоб не жалко было разбить если что и с норм функционалом, экраном без шим. Если один раз прийдётся его вайпнуть мне все равно, я не храню там ничего такого важного.Если другая фирма будет предлагать, нужный мне функционал и качество, то я без проблем ее возьму.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Midnight Black коштує 17к
Redmi Note це офк завжди були і будуть бюджетниками, які сидять з 10 секундним AOD та бюджетними алгоритмами...
MediaTek Dimensity 7200 Ultra навідь не дотягує до 888/A15/Tensor минулих років...
Модуль на 200 там щоб лоха спіймати, інакше його би всунули в топову лінійку...
Ось то цікавий то за свої гроші смартфон. Був би він по 12к було би непогано, 17к це там коли поруч можна купити флагмани минулих років? :laugh:

Оце тобі всерівно, а комусь ні. Я ось дізнався що в деяких країнах банківський софт можна авторизувати тільки в відділенні банку, і ось такі приколдеси коштують надто дорого. Так як в більшості країн готівку не те щоб багато хто носить :laugh: Вже не говорячи про те що не кожен зможе налаштувати телефон, чи є можливість там все налаштувати.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 15.03.2024 14:16
snapdragon999: 15.03.2024 14:06

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Midnight Black коштує 17к
Redmi Note це офк завжди були і будуть бюджетниками, які сидять з 10 секундним AOD та бюджетними алгоритмами...
MediaTek Dimensity 7200 Ultra навідь не дотягує до 888/A15/Tensor минулих років...
Модуль на 200 там щоб лоха спіймати, інакше його би всунули в топову лінійку...
Ось то цікавий то за свої гроші смартфон. Був би він по 12к було би непогано, 17к це там коли поруч можна купити флагмани минулих років? :laugh:

Оце тобі всерівно, а комусь ні. Я ось дізнався що в деяких країнах банківський софт можна авторизувати тільки в відділенні банку, і ось такі приколдеси коштують надто дорого. Так як в більшості країн готівку не те щоб багато хто носить :laugh: Вже не говорячи про те що не кожен зможе налаштувати телефон, чи є можливість там все налаштувати.
в оплату частями можно взять, проца с головой хватит если не игровой задрот, гарантия год в нормальном магазе,можно не бояться каких то проблем.Еще и е сим есть.

Объсню кто не понимает что случилось. Они выпустили обновление плагина, создаёт вид оболочки как у hyper OS ,но не под miui, а под другую оболочку- hyper OS и оно создало крах системы, кто успел скачать тот попал, да это неприятно, но всего лишь сброс даты решает вопрос, не так прям страшно заново установить пару приложух с маркета и автоматом с гугла подтянуть все свои пароли.
JKrl
Member

Повідомлення

leif: 15.03.2024 14:16 JKrl
Я обирав десь з таким же запитом по камері восени минулого року, юзав 8про місяць — відмінний фотодевайс за свої гроші.
а що зараз і чому змінили девайс?
leif
Member

Повідомлення

JKrl
15 про макс. Його я купив ще до пікселя, але не сподобалась операційна система, вирішив спробувати піксель, походив місяць з двома телефонами. Залишив айфон, бо в ньому більше подобається дисплей, автономність сильно краще, динамік якісніше, коротше вся залізячна частина в цілому. камера, на мій смак, трохи краще в фото (але це доволі суб'єктивно, комусь навпаки піксель виглядає привабливіше в цьому аспекті) і краще знімає відео. З переваг пікселя в першу чергу софт, ціна і якість фото. Решта теж непогано, просто айфон краще. Самсунги не розглядав, мені їхній підхід до того як мають вигяладти фото з камери не подобається.
JKrl
Member

Повідомлення

leif: 15.03.2024 15:10 JKrl
15 про макс. Його я купив ще до пікселя, але не сподобалась операційна система, вирішив спробувати піксель, походив місяць з двома телефонами. Залишив айфон, бо в ньому більше подобається дисплей, автономність сильно краще, динамік якісніше, коротше вся залізячна частина в цілому. камера, на мій смак, трохи краще в фото (але це доволі суб'єктивно, комусь навпаки піксель виглядає привабливіше в цьому аспекті) і краще знімає відео. З переваг пікселя в першу чергу софт, ціна і якість фото. Решта теж непогано, просто айфон краще. Самсунги не розглядав, мені їхній підхід до того як мають вигяладти фото з камери не подобається.
Зрозуміло, я, нажаль обмежений десь 30к, тому айфон занадто дорого, а самсунг не подобається шарп, і не зрозуміло навіщо, бо у самсів доступ в лайтрум прям із фото застосунка, можна шарпити та кропати як заманеться.
7 про лякає автономність і зовсім не флагманська матриця, мабуть таки задавлю жабу та візьму 8 про.
Дивився китайців(нормальних, не сяомі), там дуже гарне залізо та деталізація, але потрібно ставити на штатив і тикатись хвилин 5, я так і з бездзеркалкою роблю, і хотілося б від цього уйти, для того і витрачаю гроші, а не задля цифр в х-ках.
Відповісти