Павло: ↑
15.03.2024 07:48
pelia: ↑
14.03.2024 23:21
та я би і надалі користувався своїм мотором, він мене цілком задовільняє, навіть незважаючи на те що батарея за 2 години вилітає в 0 (рятують павербанк моди), але те що табаєшся з браузера у діскорд і назад і воно заново відкривається - дуже напрягає зараз. А так справді, moto x force скидали з 300 метрів десь на бетон і він після цього повністю функціонував, а свій я інколи просто підкидую вверх, він падає на бетон/асфальт, я його підіймаю і не дивлячись кладу в кишеню і спостерігаю за реакцією людей, вони так зі своїми не можуть. хочу щось подібне, тільки нове
Якби ви кидали на асвальт айфон 15 про без чехла то може когось і здивували! А кидати на асфальт китайську цеглу і думати, що комусь не байдуже…
Ви хоч той телефон бачили щоб стверджувати про китайську цеглину? Він тоненький, у повністю металевому корпусі, правда з великими рамками зверху та знизу, але то і телефон 2018 року, тоді це було норм.
Кидаю я його просто по приколу тому що
впевнений що з ним нічого не станеться (хіба що впаде екраном на гострий камінець, тоді на екрані з'явиться чорна пляма на тому місці, але в цілому він буде працювати далі, ніяких тріщини та битого скла.
Такої ж впевненості я хочу від нового телефону, щоб я не трясся над ним, що він у будь-який момент може впасти і екрану торба, без використання всіляких захисних чохлів та стекол.
Ще раз, я хочу
нормально користуватись телефоном не боячись за нього, але міняти екрани/купувати новий після кожного падіння на килим зі столу, після того як кішка зачепить його на зарядці, я не хочу