Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

Samsung работает в РФ по серым схемам через соседние страны. Завод Samsung в Калуге продолжает работать.
Выпускает телевизоры, стиральные машины и другую бытовую технику.

Samsung pay работает с местными картами российских банков.Но об этом назк не сказал тебе?

А всякие техно, инфиникс, bbk спокойно торгуют там и тут?но почему то в список попало сяоми, видимо куколды американских брендов не замечают кроме них никого.Айфоны юзают многие и никто их не блокирует регионально.
pelia
Member

Повідомлення

О, до речі шукаю собі новий телефон, так як останні кілька місяців мій Moto Z2 Force вже не тягне те з чим до цього справлявся, софт почав надто швидко вивантажуватись з рамки, грішу на гугл сервіси, але нічого з цим зробити не можу. Власне мені потрібне щось схоже на цей телефон, а саме щось безсмертне, над чим мені не потрібно буде трястись щоб не дай бог не впало зі столу на килим і не розбилось (моторола літала з 3 поверху на асфальт без всіляких чохлів та захисних плівок і крім вмятин на кутах нічого немає). Бажано щоб був чистий (на скільки можливо) андроїд, можливість розблокувати бут і встановити рут і щоб воно не виглядало як півцеглини. Поки що я дивлюсь на razr 40 ultra, так, це розкривушка, але там дисплей ніби як у моєї з2 форс по характеристикам, але не знаю, може є кращі варіанти, ціна не важлива
leif
Member

Повідомлення

> шукаю щось безсмертне
> дивлюсь на RAZR 40 ultra з гнучким дисплеєм

:)

Якщо потрібен практичний телефон, то гнучкі дисплеї варто одразу відкинути.

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
А так, звичайно, треба брати Самсунг або піксель + захисне скло на екран + міцний чохол.

Якщо ціна не важлива то с24 ультра.

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Так, там не чистий відроід, але ніби нормальна оболонка, навряд буде дратувати.
pelia
Member

Повідомлення

так саме через той гнучкий дисплей він мені і подобається, тому що вбити його важко. Я не хочу обвішуватись чохлами та склом, а хочу користуватись не боячись нічого

Отправлено спустя 4 минуты 23 секунды:
Я розумію що це звучить тупо, але я більше не знаю телефонів з дисплеями подібними до тих що були в force лінійці, котра закінчилась з моїм теперішнім телефон
leif
Member

Повідомлення

pelia
У разеру цього навіть нормального захисту від води і пилу немає: IP 54 проти IP68 у стандартних форм факторів.

В будь якому пристойному огляді складних смартфонів сказано щось таке (цитата з CNET):
While today's foldables are sturdier than earlier models, the simple fact that they have hinges and bendable screens still makes them more delicate than regular phones. Shortly after Google launched the Pixel Fold in June, some Reddit users reported broken screens, for example. Most foldable phones aren't dust resistant and have a lower water resistance rating than standard devices like the Pixel 8 and Galaxy S24 lineup.

If you work outdoors, have a tendency to drop your phone or handle it roughly or prefer not to use a case, you'll want to be careful when switching to a foldable phone. It's also a good idea to familiarize yourself with repair options from the device maker as well as third-party services.
7mindfields
Member

Повідомлення

pelia: 14.03.2024 12:18 О, до речі шукаю собі новий телефон, так як останні кілька місяців мій Moto Z2 Force вже не тягне те з чим до цього справлявся, софт почав надто швидко вивантажуватись з рамки, грішу на гугл сервіси, але нічого з цим зробити не можу. Власне мені потрібне щось схоже на цей телефон, а саме щось безсмертне, над чим мені не потрібно буде трястись щоб не дай бог не впало зі столу на килим і не розбилось (моторола літала з 3 поверху на асфальт без всіляких чохлів та захисних плівок і крім вмятин на кутах нічого немає). Бажано щоб був чистий (на скільки можливо) андроїд, можливість розблокувати бут і встановити рут і щоб воно не виглядало як півцеглини. Поки що я дивлюсь на razr 40 ultra, так, це розкривушка, але там дисплей ніби як у моєї з2 форс по характеристикам, але не знаю, може є кращі варіанти, ціна не важлива
У тієї старої мотороли екран зроблений в декілька шарів, і розбити його ще треба постаратись, зараз таке не роблять :rolleyes:
Варіанти з гнучкими дисплеями одразу у смітник
pelia
Member

Повідомлення

та я би і надалі користувався своїм мотором, він мене цілком задовільняє, навіть незважаючи на те що батарея за 2 години вилітає в 0 (рятують павербанк моди), але те що табаєшся з браузера у діскорд і назад і воно заново відкривається - дуже напрягає зараз. А так справді, moto x force скидали з 300 метрів десь на бетон і він після цього повністю функціонував, а свій я інколи просто підкидую вверх, він падає на бетон/асфальт, я його підіймаю і не дивлячись кладу в кишеню і спостерігаю за реакцією людей, вони так зі своїми не можуть. хочу щось подібне, тільки нове
Павло
Member

Повідомлення

pelia: 14.03.2024 23:21 та я би і надалі користувався своїм мотором, він мене цілком задовільняє, навіть незважаючи на те що батарея за 2 години вилітає в 0 (рятують павербанк моди), але те що табаєшся з браузера у діскорд і назад і воно заново відкривається - дуже напрягає зараз. А так справді, moto x force скидали з 300 метрів десь на бетон і він після цього повністю функціонував, а свій я інколи просто підкидую вверх, він падає на бетон/асфальт, я його підіймаю і не дивлячись кладу в кишеню і спостерігаю за реакцією людей, вони так зі своїми не можуть. хочу щось подібне, тільки нове
Якби ви кидали на асвальт айфон 15 про без чехла то може когось і здивували! А кидати на асфальт китайську цеглу і думати, що комусь не байдуже…
YumaX
Member

Повідомлення

pelia
З бюджетних Moto edge 40/neo, з флагманів - Moto edge 40 pro і просто користуватись, кайфувати, а не кидати їх в стіну!
shnok
Member

Повідомлення

YumaX
Тільки перед цим варто скористайтеся дисплеєм водопадом, так як з часом мене він почав дратувати, нажаль, ще і хотів 6.7 дюйми екран. Тому я свій edge продав на олх.
pelia
Member

Повідомлення

Павло: 15.03.2024 07:48
pelia: 14.03.2024 23:21 та я би і надалі користувався своїм мотором, він мене цілком задовільняє, навіть незважаючи на те що батарея за 2 години вилітає в 0 (рятують павербанк моди), але те що табаєшся з браузера у діскорд і назад і воно заново відкривається - дуже напрягає зараз. А так справді, moto x force скидали з 300 метрів десь на бетон і він після цього повністю функціонував, а свій я інколи просто підкидую вверх, він падає на бетон/асфальт, я його підіймаю і не дивлячись кладу в кишеню і спостерігаю за реакцією людей, вони так зі своїми не можуть. хочу щось подібне, тільки нове
Якби ви кидали на асвальт айфон 15 про без чехла то може когось і здивували! А кидати на асфальт китайську цеглу і думати, що комусь не байдуже…
Ви хоч той телефон бачили щоб стверджувати про китайську цеглину? Він тоненький, у повністю металевому корпусі, правда з великими рамками зверху та знизу, але то і телефон 2018 року, тоді це було норм.
Кидаю я його просто по приколу тому що впевнений що з ним нічого не станеться (хіба що впаде екраном на гострий камінець, тоді на екрані з'явиться чорна пляма на тому місці, але в цілому він буде працювати далі, ніяких тріщини та битого скла.
Такої ж впевненості я хочу від нового телефону, щоб я не трясся над ним, що він у будь-який момент може впасти і екрану торба, без використання всіляких захисних чохлів та стекол.
Ще раз, я хочу нормально користуватись телефоном не боячись за нього, але міняти екрани/купувати новий після кожного падіння на килим зі столу, після того як кішка зачепить його на зарядці, я не хочу
Павло
Member

Повідомлення

pelia: 15.03.2024 10:53
Павло: 15.03.2024 07:48
Ви хоч той телефон бачили щоб стверджувати про китайську цеглину? Він тоненький, у повністю металевому корпусі, правда з великими рамками зверху та знизу, але то і телефон 2018 року, тоді це було норм.
Кидаю я його просто по приколу тому що впевнений що з ним нічого не станеться (хіба що впаде екраном на гострий камінець, тоді на екрані з'явиться чорна пляма на тому місці, але в цілому він буде працювати далі, ніяких тріщини та битого скла.
Такої ж впевненості я хочу від нового телефону, щоб я не трясся над ним, що він у будь-який момент може впасти і екрану торба, без використання всіляких захисних чохлів та стекол.
Ще раз, я хочу нормально користуватись телефоном не боячись за нього, але міняти екрани/купувати новий після кожного падіння на килим зі столу, після того як кішка зачепить його на зарядці, я не хочу
Людська натура у всій красі… Одні «ганяють понти» купляючи телефони за 30-40к в кредит… А ви знайшли інший спосіб… Кидати до землі китайський телефон 2018 року і цим викликати подив в оточуючих… :laugh:
І що це за мантра про розбиті екрани? Нові айфони та самсунги мають плоский екран! захисне скло і чехол із бортиками і все, проблема вирішена!… І не потрібно сидіти на телефоні 2018 року та ловити лаги! Не говорячи про камеру!
odessitmws
Member

Повідомлення

pelia: 15.03.2024 10:53килим зі столу,
Да вы там определитесь уже... то ли на ковер, то ли кидать спецом в асфальт, для 2 подойдут только те которые заявлены как ударопрочные для 1 почти любые
Павло
Member

Повідомлення

odessitmws: 15.03.2024 11:20
pelia: 15.03.2024 10:53килим зі столу,
Да вы там определитесь уже... то ли на ковер, то ли кидать спецом в асфальт, для 2 подойдут только те которые заявлены как ударопрочные для 1 почти любые
Кулись купив батьку телефон стійкий до ударів та вологи!крутий мілітарі дизайн все у заглушках так та шляпа просто в один день зависла і перестала працювати… І толку з того захисту від падінь та вологи якщо то китайське творіння!
login55
Member

Повідомлення

потрібно ввести нову ввідну забаганку при обранні девайсів...:
- головна умова - щоб просто підкидати телефон вверх, він падає на бетон/асфальт, підіймати і не дивлячись класти до кишені і спостерігати за реакцією людей, і при цьому щоб з ним нічого не було окрім пом'ятих країв!
JKrl
Member

Повідомлення

Що найдешевше взяти якщо фотоможливості це пріорітет?
поки що не знайшов альтернатив 7 про пікселю, бо я не бачу за що платити 200-300 баксів зверху за 8 про(ширік об'єктивно набагато кращий, але 300 баксів є 300 баксів). Якщо зовсім ужатися та ризикнути можна з американського амазону відновлений 7 про за 299 (350 з доставкою та митом).

Китайці у нас з якимось диким оверпрайсом. ОП 12 за 40к замість 25? find x7 ultra за 50? ні, дякую. єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к, но щось я краще піксель 8 про возьму ще й дешевше.
leif
Member

Повідомлення

JKrl: 15.03.2024 12:23Що найдешевше взяти якщо фотоможливості це пріорітет?
піксель, без варіантів. який саме (7про або 8про) -- вам вирішувати.
snapdragon999
Member

Повідомлення

JKrl: 15.03.2024 12:23 Що найдешевше взяти якщо фотоможливості це пріорітет?
поки що не знайшов альтернатив 7 про пікселю, бо я не бачу за що платити 200-300 баксів зверху за 8 про(ширік об'єктивно набагато кращий, але 300 баксів є 300 баксів). Якщо зовсім ужатися та ризикнути можна з американського амазону відновлений 7 про за 299 (350 з доставкою та митом).

Китайці у нас з якимось диким оверпрайсом. ОП 12 за 40к замість 25? find x7 ultra за 50? ні, дякую. єдиний варіант vivo x100 pro з olx за 29к, но щось я краще піксель 8 про возьму ще й дешевше.
Poco X6 Pro, Redmi note 13 pro +, если фотовозможности не важно или oneplus 12
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 15.03.2024 13:12

Poco X6 Pro, Redmi note 13 pro +, если фотовозможности не важно или oneplus 12
Окуляри піди купи собі чи що...

Ото топ за такі гроші :laugh:
JKrl
Member

Повідомлення

snapdragon999: 15.03.2024 13:12 Poco X6 Pro, Redmi note 13 pro +, если фотовозможности не важно или oneplus 12
:facepalm:
щодо ОП12, він коштує дорожче сірого s23ultra, не говорячи про пікселі.
Відповісти