Ага, особливо коли там стоїть проф софт для авторизації це взагалі цікаво. І трубу потрібно відправляти на недільки так дві.snapdragon999: ↑ 03.03.2024 11:34дату вайпнуть и все делаDonate: ↑ 03.03.2024 03:01
На 4пда теж цікаво...Цікаво там в них з деякими моделями Це якщо 5 разів не можуть прошивку зібрати це треба вже там звільнювати напевно
- спойлер
- спойлер
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Donate
Member
-
snapdragon999
Member
какой проф софт в сяоми шо ті мелешь,у скольких людей он стоит там ?Donate: ↑ 03.03.2024 13:22Ага, особливо коли там стоїть проф софт для авторизації це взагалі цікаво. І трубу потрібно відправляти на недільки так дві.
-
Donate
Member
Ти не повіриш но телефони юзають ще як девайси безпеки наприклад, відправляешь до офісу в києві тобі там налаштовують софт і ти тут користуєшся ним для роботи. Якщо можливі подібна поведінка смартфону до це взагалі цікавий експіріенс, так як паралізувати роботу воно може в будь який час...snapdragon999: ↑ 03.03.2024 13:24какой проф софт в сяоми шо ті мелешьDonate: ↑ 03.03.2024 13:22
Ага, особливо коли там стоїть проф софт для авторизації це взагалі цікаво. І трубу потрібно відправляти на недільки так дві.
Да і скількі відсотків користувачів можуть без проблем згадати всі паролі і налаштувати пристрій з нуля... Відсотків 90% платять кошти якщо вони в них є за налаштування
-
Oleg999
Member
Користуюсь poco F5(глобалка з алі)Donate: ↑ 03.03.2024 02:39Головне щоб оновленням інтерфейсу не прийшлось форматувати датуsnapdragon999: ↑ 03.03.2024 00:01 у обоих камеры хорошие, но тебе яблочному петросяну это трудно признать
Oleg999: ↑ 02.03.2024 22:46 Добр вечір
Що краще ? Samsung A54 чи Xiaomі 13T ?
В пріоритеті камера , вже потім інші сукупні параметри
- спойлер
Ну там в той бюджет ще піксель 7 або 7а легко йдуть
Циферки поруч з камерою нічого не значать взагалі... Якось по ним оріентуватися на якість зйомки немає ніякого сенсу. Інакше би в нас сенсори на 200 рвали би 12/13 сенсори як умовна RTX4090 до 1030 Але такого відставання взагалі немає
- спойлер
А ось по сьомому не бачу там є тільки нічна зйомка, але офк модулі напевно оптимізовані будут краще чим у 7а..
- спойлер
Ні там немає обнов через плей маркет які крашать систему7mindfields: ↑ 03.03.2024 01:12 Піксель не зайде тому що?
Хоча взагалі цікаво дивитись як там фендом реагує
https://www.reddit.com/r/PocoPhones/com ... right_now/
Якраз на днях оновився до 1030HiperOS
і на другий день взнав про "масову проблему оцегленіння смартів Xiaomi" , здивувався .
Телефон вибираю для дружини, щоб камера була трохи краще ніж в poco F5 ( мене камера повністтю влаштовує)
І щоб був безпроблемний по прямому призначенню
(Зараз в неї якийсь realme , і питання стосовно нього виникали тільки типу : прийшла якась обнова , обновляти чи ні )
-
snapdragon999
Member
ооо,сейчас тебе знатоки тут расскажут про хлаоми и поцоOleg999: ↑ 03.03.2024 14:26Користуюсь poco F5(глобалка з алі)Donate: ↑ 03.03.2024 02:39
Головне щоб оновленням інтерфейсу не прийшлось форматувати дату
- спойлер
Циферки поруч з камерою нічого не значать взагалі... Якось по ним оріентуватися на якість зйомки немає ніякого сенсу. Інакше би в нас сенсори на 200 рвали би 12/13 сенсори як умовна RTX4090 до 1030 Але такого відставання взагалі немає
- спойлер
А ось по сьомому не бачу там є тільки нічна зйомка, але офк модулі напевно оптимізовані будут краще чим у 7а..
- спойлер
Ні там немає обнов через плей маркет які крашать систему
-
Donate
Member
Я вам скинув відоси вище що подобається те й берітьOleg999: ↑ 03.03.2024 14:26Користуюсь poco F5(глобалка з алі)Donate: ↑ 03.03.2024 02:39
Головне щоб оновленням інтерфейсу не прийшлось форматувати дату
- спойлер
- спойлер
- спойлер
Ні там немає обнов через плей маркет які крашать систему
Якраз на днях оновився до 1030HiperOS
і на другий день взнав про "масову проблему оцегленіння смартів Xiaomi" , здивувався .
Телефон вибираю для дружини, щоб камера була трохи краще ніж в poco F5 ( мене камера повністтю влаштовує)
І щоб був безпроблемний по прямому призначенню
(Зараз в неї якийсь realme , і питання стосовно нього виникали тільки типу : прийшла якась обнова , обновляти чи ні )
А у поко ф5 камера взагалі бюджетника
-
Павло
Member
-
pelia
Member
навіть без проф. софту на телефоні може стояти той самий гугл аутентифікатор і його втрата може добавити шишок на дупу, та навіть без цього усього, нещодавно експериментував з телефоном (я взагалі цим не займаюсь останніх років 4, але то було заради науки) і у мене просто стався бутлуп, я був дуже засмучений тим що навіть просто прийдеться софт перевстановлювати і налаштовувати все заново, включно з магіском та іншим, про дату взагалі мовчу, але прошивка чисто system мене врятувала. І це я сам баран, а тут офіційне оновлення ламає телефон, а ви пишете що нічого страшного в тому щоб дату затертиsnapdragon999: ↑ 03.03.2024 13:24какой проф софт в сяоми шо ті мелешь,у скольких людей он стоит там ?Donate: ↑ 03.03.2024 13:22
Ага, особливо коли там стоїть проф софт для авторизації це взагалі цікаво. І трубу потрібно відправляти на недільки так дві.
-
snapdragon999
Member
Ну возьми айфон в 4 раза дороже в котором не ломается датаpelia: ↑ 09.03.2024 00:02навіть без проф. софту на телефоні може стояти той самий гугл аутентифікатор і його втрата може добавити шишок на дупу, та навіть без цього усього, нещодавно експериментував з телефоном (я взагалі цим не займаюсь останніх років 4, але то було заради науки) і у мене просто стався бутлуп, я був дуже засмучений тим що навіть просто прийдеться софт перевстановлювати і налаштовувати все заново, включно з магіском та іншим, про дату взагалі мовчу, але прошивка чисто system мене врятувала. І це я сам баран, а тут офіційне оновлення ламає телефон, а ви пишете що нічого страшного в тому щоб дату затертиsnapdragon999: ↑ 03.03.2024 13:24
какой проф софт в сяоми шо ті мелешь,у скольких людей он стоит там ?
-
pelia
Member
А до чого тут айфон? У нормальних виробників і на андроїді дата не псується, а якщо щось в трапляється, то точно вирішується не через 5 відкликань прошивки. Ну нічого, зате на кілька пар штанів дешевше чим нормальні телефониsnapdragon999: ↑ 09.03.2024 08:07Ну возьми айфон в 4 раза дороже в котором не ломается датаpelia: ↑ 09.03.2024 00:02
навіть без проф. софту на телефоні може стояти той самий гугл аутентифікатор і його втрата може добавити шишок на дупу, та навіть без цього усього, нещодавно експериментував з телефоном (я взагалі цим не займаюсь останніх років 4, але то було заради науки) і у мене просто стався бутлуп, я був дуже засмучений тим що навіть просто прийдеться софт перевстановлювати і налаштовувати все заново, включно з магіском та іншим, про дату взагалі мовчу, але прошивка чисто system мене врятувала. І це я сам баран, а тут офіційне оновлення ламає телефон, а ви пишете що нічого страшного в тому щоб дату затерти
Я не розумію чому ви це захищаєте, це точно якесь нефанатство
-
snapdragon999
Member
у яких інших?pelia: ↑ 09.03.2024 09:16А до чого тут айфон? У нормальних виробників і на андроїді дата не псується, а якщо щось в трапляється, то точно вирішується не через 5 відкликань прошивки. Ну нічого, зате на кілька пар штанів дешевше чим нормальні телефони
-
snapdragon999
Member
нормальних це піпсель))
-
sselesnes
Member
Суто зі споживчого погляду Pixel 7 (pro) фронталка при поганому освітленню огидно себе веде у вайбері - заявлена як безфокусна/focusfree, але я точно можу сказати, що за умови освітлення в кімнаті з однією лампою 7 Вт led вона саме наводиться десь на два на три метри за моєю головою, але варто ввімкнути в кімнаті три лампи по 15 Вт led і фокус вже на відстані витягнутої руки.
-
Donate
Member
Це проблема практично будь якої камери... Якщо подивишся хто займаеться професійно в них до сетапу в цікавий цінник ще можна знайти як приклад C300d IIsselesnes: ↑ 09.03.2024 21:32 Суто зі споживчого погляду Pixel 7 (pro) фронталка при поганому освітленню огидно себе веде у вайбері - заявлена як безфокусна/focusfree, але я точно можу сказати, що за умови освітлення в кімнаті з однією лампою 7 Вт led вона саме наводиться десь на два на три метри за моєю головою, але варто ввімкнути в кімнаті три лампи по 15 Вт led і фокус вже на відстані витягнутої руки.
-
pelia
Member
особисто я користуюсь моторолами на андроїді вже більше 10 років, таких проблем не бачив, у всієї сім'ї пікселі від 3а до 7про, ні разу про такі приколи не чув, але це мій власний досвід. Також я ні разу не чув щоб у нормальних виробників (не китаєць за півціни, а щось нормальне типу самсунг (хоча я їх не переварюю), , соні і т.д.) було щось таке. Так, можливо були інші помилки, можливо вони навіть викликали бутлуп, але це завжди виправлялось через їх софт для пк без вайпу датиsnapdragon999: ↑ 09.03.2024 09:48у яких інших?pelia: ↑ 09.03.2024 09:16
А до чого тут айфон? У нормальних виробників і на андроїді дата не псується, а якщо щось в трапляється, то точно вирішується не через 5 відкликань прошивки. Ну нічого, зате на кілька пар штанів дешевше чим нормальні телефони
-
snapdragon999
Member
це як через софт вийти із бутлупа?можно поподробнейpelia: ↑ 09.03.2024 21:47
можливо вони навіть викликали бутлуп, але це завжди виправлялось через їх софт для пк без вайпу дати
-
pelia
Member
ви здивовані що у виробників є свої офіційні програми для бекапу, прошивки та відновлення? Наприклад RSA (LMSA) у мото (леново)snapdragon999: ↑ 10.03.2024 11:01це як через софт вийти із бутлупа?можно поподробнейpelia: ↑ 09.03.2024 21:47
можливо вони навіть викликали бутлуп, але це завжди виправлялось через їх софт для пк без вайпу дати
-
ADv
Member
На моторолах G72 не так давно обнова до 13 андроида, прилетевшая по воздуху вызывала окирпичивание. Затронуло определённые модели, решалось только сдачей по гарантии. Предположительно в релиз ушла версия с неверными данными об объме памяти, что вызвало затирание критически важных областей и невозможность каких-то софтовых восстановлений. Самые нетерпеливые любители обнов поработали бета-тестерами. Проблема не стала особо глобальной только потому, что обновы раздаются очень дозировано, на опред. модели в зависимости от конфигурации и страны.
Так что на бренд надейся, а бакапиться не забывай.
Так что на бренд надейся, а бакапиться не забывай.
-
Павло
Member
Яким треба бути клоуном, щоб говорити що айфон в 4 рази доржче?! 15 коштує 32к грн! Що ви там можете купити за менше ніж 10к грн щоб воно було таке саме?snapdragon999: ↑ 09.03.2024 08:07Ну возьми айфон в 4 раза дороже в котором не ломается датаpelia: ↑ 09.03.2024 00:02
навіть без проф. софту на телефоні може стояти той самий гугл аутентифікатор і його втрата може добавити шишок на дупу, та навіть без цього усього, нещодавно експериментував з телефоном (я взагалі цим не займаюсь останніх років 4, але то було заради науки) і у мене просто стався бутлуп, я був дуже засмучений тим що навіть просто прийдеться софт перевстановлювати і налаштовувати все заново, включно з магіском та іншим, про дату взагалі мовчу, але прошивка чисто system мене врятувала. І це я сам баран, а тут офіційне оновлення ламає телефон, а ви пишете що нічого страшного в тому щоб дату затерти
-
pelia
Member
Саме так і роблять нормальні виробники, це стосується не тільки прошивок для телефонів, а ПЗ взагаліADv: ↑ 10.03.2024 12:15 Проблема не стала особо глобальной только потому, что обновы раздаются очень дозировано