Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 14:19 snapdragon999
Чєлюсть це було про "невідоме походження блогера"? :laugh: :lol:

Вірю, я повірив.

До тебе повільно доходить, тому пишу ще раз. Я коментував лише один огляд, який ти скинув.

Там оглядач кривляючись вкрай однобоко оглядав піксель 8про. Власне, там в коментах цю думку багато хто поділяє навіть серед його глядачів. до нього відноситься як і мавпа так і всратий. Але мені вистачило цього ікспірієнсу і коли ти скинув сьогодні ще один огляд пікселя, я запитав, чи знову це таке ж лайно? А далі ти вже пішли твої фантазії і галюцинації. ну як завжди.

Відправлено через 3 хвилини 33 секунди:
Також всратим тут в топіку я називав ще один огляд, в якому якийсь кацап розповідає, як на Андроїді йому санкції геше обходити пів відео. Нафіга таке кидати на українському форумі?

От і все. В твоїй запаленій уяві це перетворилось на "всі мавпи, всі всраті". У тебе якесь викривлення дійсності відбувається. Ти точно тверезий?
тогда я тебе блогера скинул на укр. мове, що с ним не так было?то шо уши пробитые? в чем кривляния, я так и не понял. Чувак выучил мову, а ты его так захейтил.Кого ж тебе скидать тогда?Які санкції обходить? Короче я не понимаю какой обзор где тебе шо скинули. Я тебе скинул чувака нормального, не хочешь не смотри.
Востаннє редагувалось 28.01.2024 14:25 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Мені як раз мова не має значення і я про це жодного разу нічого не писав. Він мені не сподобався через манеру подачі і хейтерський підхід до девайсу. Не треба так оглядати.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 14:23 snapdragon999
Мені як раз мова не має значення і я про це жодного разу нічого не писав. Він мені не сподобався через манеру подачі і хейтерський підхід до девайсу. Не треба так оглядати.
я понял, морда не понравилась с пробитыми ушами :laugh:
И тот в очках тоже говорит что тротлит сильно и глюков много имеют те пиксели. Кроме камеры по сути то и больше нечем взять.И рамки большие и у чела вон вылезли битые пиксели через полгода. Классный телефон :laugh:
Востаннє редагувалось 28.01.2024 14:30 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
В Америці таке люблять.

Відправлено через 5 хвилин 33 секунди:
snapdragon999
Самсунг с24 будеш собі купувати? Чи салямчик всім влаштовує?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 14:34 snapdragon999
В Америці таке люблять.

snapdragon999
я куплю ультра когда упадет цена возможно
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
За скільки хотів би взяти?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 14:37 snapdragon999
За скільки хотів би взяти?
как сейчас 23 ультра 12/256 у серых естественно, а не в алло всяких, там можно найти нормальный магазин с гарантией.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Тобто за 1к. А як же ж гарантія?

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
У кого з сіровозів норм гарантія?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 14:44 snapdragon999
Тобто за 1к. А як же ж гарантія?
он будет продаваться в нормальном магазине с гарантией, так устроит?В соте нормальная гарантия, комтрейдинг нормальна гарантия.Пиксофон твой что плохой магазин? :laugh:
Востаннє редагувалось 28.01.2024 14:48 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Я не побачив що ти дописав про гарантію. Так у кого з сіровозів норм гарантія? Ти стикався? Я тільки ябко у Львові трохи знаю. Але там ціни не дуже низькі. А хто ще?

Відправлено через 48 секунд:
Ага. Сота, комтрейдніг. Зрозуміло. Хоча про комтрейдніг чув що навпаки. Ну то таке, у кожного свій досвід.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 14:48 snapdragon999
Я не побачив що ти дописав про гарантію. Так у кого з сіровозів норм гарантія? Ти стикався? Я тільки ябко у Львові трохи знаю. Але там ціни не дуже низькі. А хто ще?
ты не читаешь что я пишу, говорю ещё раз Сота, комтрейдинг, деника
leif
Member

Повідомлення

Так ти ж дописуєш поки я на попереднє відповідаю.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 14:50 Так ти ж дописуєш поки я на попереднє відповідаю.
denika это инет магазин от айтилинка оптового дистрибьютора, у которого фирмы пк, инет магазы всякие скупаются. Там чуть дороже, зато гарантия нормальная. Это не дропшиперский магазин как многие другие у которого своего товара нет, просто перекупы. Они товар закупают оптом.
Сота брал ни раз, с гарантией проблем не было никогда, возврат без проблем,ну если сам конечно там не накосячил.Комтрейдинг брал ни раз, все ок всегда.
Если стремно, то плиз официальный самсунг, на десятку как минимум дороже будет.Но меня та гарантия устраивает.
В чина гаджетс брал постоянно сяоми, но никогда по гарантии не пришлось обращаться, цены нормальные у них тоже.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.01.2024 14:35
leif: 28.01.2024 14:34 snapdragon999
В Америці таке люблять.

snapdragon999
я куплю ультра когда упадет цена возможно
Зображення

:laugh:
snapdragon999
Member

Повідомлення

24 ультра то другое, есть ультра и есть все остальное, а так в основном параша я не спорю. У каждого бренда есть модели удачные и нет.Если было сяоми 14 про глобал по нормальной цене, типа там до 30 штук, то самсунг не интересен был, а так не ту выбора, кроме самсунга, тем более шим сделали норм.
Востаннє редагувалось 28.01.2024 15:51 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
leif
Member

Повідомлення

Зображення

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
snapdragon999: 28.01.2024 15:29есть ультра и есть все остальное
так а в чому принципова різниця? в стілусі?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 15:33 Зображення

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
snapdragon999: 28.01.2024 15:29есть ультра и есть все остальное
так а в чому принципова різниця? в стілусі?
разница во всем, камеры лучше, экран, охлаждения теоретически лучше должно быть чем в мелком корпусе, зарядка 45вт,в младшей модели 25. И если Европа, то в ультре будет квалком, а там эксиносы, так что либо версию США, но там свои особенности либо ультра.

Отправлено спустя 38 минут 34 секунды:
что мне понравилось в с24 ультра что шим уменьшили,если б не данный факт ,то даже бы не думал о нем .
7mindfields
Member

Повідомлення

Весело тут сьогодні, один купив смарт з діагоналлю 6.55 і розповідає про зручність користування однією рукою (вголосину шось), інший на сканер відбитку назначає блокування екрану через якісь твіки (правда не може пояснити кому це треба), до сліз просто
Avenger80
Member

Повідомлення

Що ви все сперечаєтеся, ось це купуйте і буде вам щастя. :gigi:
спойлер
snapdragon999
Member

Повідомлення

2 часа заряжается эта шляпа я фигею :laugh:
Відповісти