akr: ↑
10.01.2024 16:19
Так какой айфон взять бедному таксисту эконома без понтов?
Xr не прошел испытания
Я так и не понял, как айос выбирает, что выгружать, а что нет. Нет функции как в Андроиде, "поверх всех окон" и отключения оптимизации
В фоне висит три программы: болт, уклон, Убер
Работает навигатор, ютубмьюзик
В простоях браузер, телеграм, Твиттер
Хочу, чтобы ничего не выгружалось
Хотя я уже знаю ответ, что айфон мне не подходит и при таких вводных, надо добавлять понты
Хочется новых впечатлений. Да и у ребенка айос, а эгоисты из эпла сделали родительский контроль только на своих девайсах, сволочи
Проблема в тому що айфон це не про те щоб нічого не відвантажувалось. Причина проста інженери спільно з розробниками ОС зрозуміли що скільки пам'яті не дай її ніколи не буде достатньо.. Тому всі біоніки мають дуже чумову продуктивність в одне ядро, а топова флешка сидить на інтерфейсі NVMe... Це в цілому дає змогу дуже швидко туди сюди ганяти дані якщо потрібно. Жруть процеси +/- однаково що на андроїді, що на іОS.
Ну типу сама ОС може з'їдати Гіга 2
Фононова підтримка якогось ПО це +50-100 Мб
Месседжери жруть десь трохи більше півгіга
Фаерфокс с тріщки плагінів може 1,5-2гб виїсти.
І це ме не рахуємо ще процеси самого телефону.
І щоб оце все тримати в фоні і не відвантажувати... Да айфон не дозволяє в фоні ганшню тримати гра практично зразу перезавантажується...
То у там коректно буде працювати тільки той софт який система зможи туди сюди ганяти зі свопу.
Тобі там зараз зверху хлопці з eMMC на телефонах пояснять за те що хтось нічого не розуміє... І телефони працюють в них бездоганно
Але eMMC це HDD в телефонах, на яких ще йде своп.
старі айфони і зараз себе добре відчувають, на відміну від багатьох андроїд девайсів. Більшість яких під свій EOL ще не отримали фікси всих багів