Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 03.12.2023 09:22
leif: 02.12.2023 15:13
Був скептично налаштований щодо неї, але досить швидко звик, вже не звертаю уваги.

Когда то хотел фьюжа 19 года, но поездил вообще передумал форды брать.А тем более новый с салона по такому космосу. Но каждому своё. Я смотрю ты любишь омериканское фсьо))
Вот бы сяоми делали машины. Такой топ за свои деньги был бы с чехлами на сидения в комплекте
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 03.12.2023 09:53
snapdragon999: 03.12.2023 09:22

Когда то хотел фьюжа 19 года, но поездил вообще передумал форды брать.А тем более новый с салона по такому космосу. Но каждому своё. Я смотрю ты любишь омериканское фсьо))
Вот бы сяоми делали машины. Такой топ за свои деньги был бы с чехлами на сидения в комплекте
делают)) Xiaomi MS11 Xiaomi SU7
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 03.12.2023 10:00
Dmytro1511: 03.12.2023 09:53

А там есть реклама перед тем как заводишь данную тележку?
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 03.12.2023 10:55
snapdragon999: 03.12.2023 10:00

А там есть реклама перед тем как заводишь данную тележку?
Купи проверишь :laugh:
Deadpool
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 20:51вдвое мощность возрастает или в четверо. И смысл мне сидеть с какой то фуфлыжной, в плане мощности зарядкой на 33вт, даже если она есть ,если уже 120 в комплекте идёт с новым телефоном .Или потом ходить искать левак какой то. Тут другая совсем тема.
таке собі. акум за пів року майже здох до 80% сходу. в мене за рік з 60ватною акуму майже тринда вже...
до того юзав завжди просту 18ватну і акуми по пару років тянули +/-
за швидку зарядку є певна плата зменшення ресурсу.

взагалі ті зарядки шляпа повна. одну можна мати в рюкзак, в дорогу десь, і то павербанка достатньо для того.
вдома подовжувачі з юсб портами вже років 5 юзаю. мені б ще 5-6 зарядок тикати в розетки, відно збивається або киця зачіпи. На столі, біля ліжка по одній кинув, від них дротики відвів і все. телефони/планши/вуха/годинник/павербанк заряджаються.

Відправлено через 11 хвилин 54 секунди:
і ще додам до холівару на сяомі
редмі ноут 3 про (привіт сраний датчик наближення)
mi9t pro (юзав пару років, страждав через сраний датчик світла, змінив три акума, бо бігом ушатувались через швидку зарядку але ну і нехай, там розбирався телефон без розклейки ще всього, бо ще спробуй вгадай який хороший прийде, і натрапляв на шляпу яка до 2800падала)
poco f3 про чи шо там було (взагалі через тиждень повернувся в магаз бо датчик взагалі трешовий)
mi11 lite 5g ne юзаю рік, до того батько його юзав 7 місяців.(сраний датчик наближення, коли вже навчаться вони його робити?)

вгадайте в який телефон я постійно повертав сімкарту для здвінків. "бо небуло сечі терпіти ті пекельні борошна"?
коли мав 9тпро то 5s. а потім 6s+ бо працює гадость. 8 рік шістці пішов, нфс, здвінки, акум міняв.

і ось наразі дивлюсь що взяти, але хyйомі буде останнім в чию сторону я буду дивитись.

бо поки лише з покофон ф1 пощастило на датчик) його дружина і по сьогодні юзає, бо навіть для ігор ще вистачає. акум міняв 3 рази, там ніякого ще клею, викрутки достатньо.
на мі9т про з пів року чекав фікса бо нфс не працював.

Відправлено через 7 хвилин 8 секунд:
leif: 01.12.2023 21:23Ну якщо тобі принципово заряджати телефон від 0 до 100% за 9хв, можна і таку взяти.

а далі що? 480вт і зарядка акуму на 5000мач за 4хв? Навіщо?
воно то все прикольно. але на ті 240ват там схоже бутерброд з двох або більше акумів. бо не може звичайний 3.7в пляцок літія оте в себе вдути фізично. жмихне.
і воно класно але таким режимом просто за 1 рік ушатуєш акум, якщо не раніше. бо є ж люди які активні користувачі і вде до обіду або до 6-7 вечора телефон розрядився. і ще дозаряджаєш а потім ще пів вечора юзаєш, і на ніч на зарядку ставиш) ресурс сходу мінус пів року)
там же 300циклів до 90-80% зараз у всіх. тіпа на 1 рік щоб вистачило повільного втрачання ємкості. А далі швиденько ресурс глохне.

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
snapdragon999: 01.12.2023 22:37На xiaomi 13, 14 беспроводная 50w
яка безглузда витрата енергії, там же кпд смішне...

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
snapdragon999: 02.12.2023 13:08У меня знакомый любитель айфонов, постоянно с зарядкой носился и в машине и в офисе, какой то айфон еще на ips был, 11 вроде.
іфон 6s+ акум 3600мач від DEJI. пару днів з щоденними дзвінками. :beer: тримаю вкурсі. (може у товариша базовий 11, там акум малий так, у прошок він веселіше був наче)

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
leif: 02.12.2023 14:31Непросто уявити якийсь реалістичний юзерйкейс, щоб з зарядкою для нього ходити всюди.
купити б.у. і проюзати рік. купити новим і юзати пару років і зажати на заміну акумак коли він почав не тримати заряд бо ресур вичерпав.

Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Deadpool: 04.12.2023 21:45mi11 lite 5g ne юзаю рік, до того батько його юзав 7 місяців.(сраний датчик наближення, коли вже навчаться вони його робити?)
забув додати чому батя його скинув мені, бо там ГПС просто як тварюка лагав і відлітав, тупив, пригав при тривалому використанні. фін тоді взяв 13шку іфон чисто заради норм працюючого гпса, бо у його побратимів то все ок було на іфонах або дорогих самцах...
Барбарис
Member

Повідомлення

Deadpool, навіщо було стільки мучитись? З недорогих та ж Моторола має нормальні смарти, які не будуть глючити і приємні в користуванні.
Deadpool
Member

Повідомлення

Барбарис
це ж не за один місяць в мене телефони були.
на протязі років 6-7 останніх.

дві сяомі купував, інші дарували. юзав вже як є)

в цілому останні пару років для дзвінків 6s+.
сяомки для інета чисто юзав/почитати шось, для керування якимись приблудами з андроїда, інет роздати коли треба, ну типовий другий телефон.

Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
наразі чому задумався, бо сяомка 11 вирішила політати і з 20см плюхнулась на підлогу і розбила дисплейчик.
новий дисплей 4-5к грн, + робота ще 1-2к. короче як вартість самого всього смарта б.у робочого. Доцільність біля нульова ремонту.

задумав мож взяти шось вже одне. і на риночок дивлюсь, а все те саме 10к онлі зяомі. але я більше не хочу миритись з тими датчиками/і мертвою підтримкою через рік-два. самс якийсь FE (20-22), більше віри викликає. або іфони свіжіший. але теж таке собі. або піхель якийсь свіжіший +/-
бо бюджет середнього сегменту це десь 15-20к наразі =/ капець звісно...

якщо сяомку і брати то якусь топ жирну. бо там хоч не будут економити і мож будуть апдейтити довше. але там прайс як у айфона
Барбарис
Member

Повідомлення

Deadpool, це зрозуміло що не за один, але все рівно. Просто я обирав або флагмани(всі живі :D ), або Шарпи(переважно всі розбив, не зважаючи на захист, але взагалі не беріг, по правді). Сестра, наприклад, постійно мала проблеми з сяомі, навіть з чистою а-серією. Не витримав, подарував їй минулого року мото г32(на більше не було, бо перед тим сильно потратився) - кардинально інший досвід: ніяких проблем, просто користується і не згадує ні за що. Повно знайомих, які роками розповідають, що сяомі не гірше флагманів, але постійно в них, то баги з датчиками, дзвінками, то якийсь пункт налаштувань зникне. Просто користуються своїми девайсами власники айфонів, топсамсунгів та пікселів/мото. Свіжі Нокії з виходом HMD на ринок теж були норм, але час їх не пожалів, там баги наростають, а нові смарти - фігня задорого.
Жирну сяомку у начальника колишнього бачив - з жирними багами. І питаннями - як то виправити, як то. Або перезавантажує, бо дзвінки не приймає. Я на пікселі навіть не знаю як його перезавантажити і потреби за півроку не виникало, а під час оновлення він сам. :lol:
Deadpool
Member

Повідомлення

Барбарис то я по інерція покофон ф1 був. де прям еталон того самого сяомі, який ми всі любили і хотіли. нещавно міняв термопасту на ньому і акум. от де збс телефончик зробили, і недорогий. оце був вбився флагманів. а не ото все що зараз на ринку і було після. :(
snapdragon999
Member

Повідомлення

Deadpool: 04.12.2023 21:49
забув додати чому батя його скинув мені, бо там ГПС просто як тварюка лагав і відлітав, тупив, пригав при тривалому використанні. фін тоді взяв 13шку іфон чисто заради норм працюючого гпса, бо у його побратимів то все ок було на іфонах або дорогих самцах...
Ты всю жизнь юзал сяоми и теперь их хаишь, чето не пойму логику, зачем было терпеть столько, взял бы какой то гнусмас сразу или фуфон старый :laugh:
Сейчас батареи нового поколения, они не просаживаются сильно как раньше.Глючный датчик приближения не самое страшное что может быть в смартфоне.
И у сяоми очень много моделей, если у какой то сестры там или знакомого было бюджетное барахло и ему не зашло, то это не значит что все модели шляпа. Есть нормально сбалансированные девайсы.Взять тот же самсунг, за одинаковые деньги с сяоми, то там вообще трещак. Так извините за такие бабки либо миритесь с косяками либо покупайте в двое трое дороже то что вы считаете лучше.
Идеальных нету телефонов, у того же с22 почитай сколько косяков.
Hum
Member

Повідомлення

Deadpool
там ніякого ще клею, викрутки достатньо.
Плата за влаго/водозащиту. Если нужна простота разборки то нужно брать без.
Artem_K
Member

Повідомлення

Немного офтопну. Если не брать период DCC, то ни разу не повторился с производителем ) По очереди были Siemens - Nokia - LG - Gygabyte - Meizu - Poco. С учетом моего отношения к современному курсу Китая, следующий будет из условно западных брендов
Что касается впечатлений от Poco (X3 NFC), раз уж активно Сяоми обсуждается, рекламу отключил, датчик приближения работает как швейцарские часы (он явно там классический) равно как и датчик отпечатков на кнопке питания. Из нюансов работы - отключил автояркость (не понравилась ее работа), изредка плющит иконки (приходится применить стиль их отображения заново) и последние полгода приложение ютуб временами чудит, но кто там из них надо посмотреть. Снимает хорошо. Батареи, спустя полных три года эксплуатации осталось 79%. Для своих параметров на момент покупки и цены - вообще без вопросов, разве что масса могла быть и поменьше.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Artem_K: 05.12.2023 09:57 По очереди были Siemens - Nokia - LG - Gygabyte - Meizu - Poco. С учетом моего
большинство производств смартфонов именно там,работают на их экономику ,так что вообще ничо не брать .Небольшая часть в Индии,Вьетнаме .Только Индусские айфоны я смотрю не очень то любят .
Artem_K
Member

Повідомлення

snapdragon999
Я не про экономику, а про политику. Не хочется проверять куда зайдут отношения Китая с Западом и кто первый додумется что-то заблокитровать в ПО - много просто нужного и по работе завязано на гугл-сервисах.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Artem_K: 05.12.2023 10:41 snapdragon999
Я не про экономику, а про политику. Не хочется проверять куда зайдут отношения Китая с Западом и кто первый додумется что-то заблокитровать в ПО - много просто нужного и по работе завязано на гугл-сервисах.
На глобальных версиях данные пользователей хранятся на серверах амазон Тайвань,никто ничего блокировать не будет потому что это не выгодно обеим сторонам.Если заводы станут ,то экономика всех сильно пострадает.Это ж не к-пы тупые, там понимают последствия .
Artem_K
Member

Повідомлення

snapdragon999
Выгодно не выгодно, а пример Хуавей уже есть. Реалми свои CN версии тоже блочила. Да, это определенные ситуации, но первые шаги опробованы. Да и судя по моему списку, попробовать что-то новое не помешает)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Artem_K: 05.12.2023 11:10 Да и судя по моему списку, попробовать что-то новое не помешает)
Ну если есть на что менять, то можно, я пока не вижу.
Artem_K
Member

Повідомлення

snapdragon999
А вот это да, поэтому пока и не меняю, хотя до этого так получалось, что через каждые три года менял. А сейчас: 1) впервые трубка не отыквилась т.к. 6/128 и 732G для моих задач хватает; 2) сильно чувствителен к ШИМ; 3) привык к большим экранам и диапазон комфорта 6,4-6,7. Два последних пункта пока с "западом" или плохо совмещаемы или ценник негуманен :). Будем подождать.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Artem_K: 05.12.2023 11:51 snapdragon999
А вот это да, поэтому пока и не меняю, хотя до этого так получалось, что через каждые три года менял. А сейчас: 1) впервые трубка не отыквилась т.к. 6/128 и 732G для моих задач хватает; 2) сильно чувствителен к ШИМ; 3) привык к большим экранам и диапазон комфорта 6,4-6,7. Два последних пункта пока с "западом" или плохо совмещаемы или ценник негуманен :). Будем подождать.
Западным брендам на шим глубоко фиолетово :laugh: В основном только китайцы этим заморачиваются.Глобальные версии никто не будет блокировать,просто не брать китайские версии для их рынка да и всё.
Artem_K
Member

Повідомлення

snapdragon999
Есть еще "полукровка" Nothing Phone :) Но там надо подождать, когда в камеры научатся.
Відповісти