Тобто ви не можете нічого привести я зрозумів. Купуйтеlogin55: ↑ 01.12.2023 15:11 Donate
висновки ...?
За основу прийнято пропозиції озвучені тут, проведені порівняння з іншими схожими девайсами, переглянуті огляди та рекомендації на інших ресурсах, вивчені пропозиції і ціни, переговорено із дарувателями та отримано додаткову інформацію, на основі усього цього а також життєвого досвіду і прагматичного сенсу прийнято рішення, яке буде озвучене дідусю і бабусі та їх сину з дружиною для остаточного прийняття рішення.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Donate
Member
-
login55
Member
Donate
не бачу сенсу для дискусії у даному випадку.
дуже вам вдячний за дозвіл
не бачу сенсу для дискусії у даному випадку.
дуже вам вдячний за дозвіл
-
leif
Member
Оце я розумію контора. Не тільки піклується про здоров'я своїх юзерів, а ще і поважає їх. В той час як клятий Гугл мало того, що чхати хотів на здоров'я покупців своїх девайсів, так ще і демонструє повну зневагу, не додаючи в комплект зарядку і чохол. Неподобство.
Так думаю, що про обов'язкові зарядку і чохол в комплекі з телефоном треба який ГОСТ запровадити.
Так думаю, що про обов'язкові зарядку і чохол в комплекі з телефоном треба який ГОСТ запровадити.
-
Donate
Member
Ще захисна плівка єleif: ↑ 01.12.2023 15:25 Оце я розумію контора. Не тільки піклується про здоров'я своїх юзерів, а ще і поважає їх. В той час як клятий Гугл мало того, що чхати хотів на здоров'я покупців своїх девайсів, так ще і демонструє повну зневагу, не додаючи в комплект зарядку і чохол. Неподобство.
Я помятаю як Tecno зайшли на ринок наший і почали відгружати своє лайно. На скільки я помятаю десь за 2,5к вони продавали свої POP 4, поруч був 9A який був на 300-500 гривень дорожчим, але комплектація там бідненька телефон та ЗУ. Сидиш думаєш хто буде купляти телефон 2014 року в 2020-21, але як раз село яке полюбляє халяву і чує що зараз вони зламають систему дуже швидко в цілому усе розібрали так як там навіть навушники в комплекті є Головне це турбота
А ще я помятаю в закутку за 2,5-2.8к десь валявся завжди ZTE Blade A7 що дуже цікаво за такі гроші там був mtk p60 і телефон був взагалі чудовим за свої кошти. Але, його взагалі тільки практично насильно вдавалося збагрювати
Востаннє редагувалось 01.12.2023 15:57 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Я теж не зрозумів, бо так експерд в черговий раз перднув, «якщо камера не важлива» - бери китайське сміття за 15к
-
Dmytro1511
Member
Зараз можна купити Asus Zenfone 9 за 20кlogin55: ↑ 01.12.2023 09:30 дякую усім за поради!
Зупинився на
Poco F5 12/256
Poco F5 Pro 12/256
OnePlus Ace 2 16/256
Xiaomi 13T 12/256
У останнього проц (Dimensity) викликає сумніви, а Pixel 7 програє по загальних характеристиках.
То можливо щось з першої трійки?!
Щодо айфона, то можливо запропоную iPhone 15 Plus /128, але ж там і ціна на 10к вища.
-
snapdragon999
Member
иди покупай не всем такой обрубок актуален 8/128 за 20к китайская версияDmytro1511: ↑ 01.12.2023 16:00Зараз можна купити Asus Zenfone 9 за 20кlogin55: ↑ 01.12.2023 09:30 дякую усім за поради!
Зупинився на
Poco F5 12/256
Poco F5 Pro 12/256
OnePlus Ace 2 16/256
Xiaomi 13T 12/256
У останнього проц (Dimensity) викликає сумніви, а Pixel 7 програє по загальних характеристиках.
То можливо щось з першої трійки?!
Щодо айфона, то можливо запропоную iPhone 15 Plus /128, але ж там і ціна на 10к вища.
-
Dmytro1511
Member
При этом у этого "обрубка" снап 8+ ген1, хорошая камера с одной из лучших стабилзаций, компактный размер, есть джек 3.5 и твои любимые чехольчики с зарядками на месте. Ах да, все нужные бенды в наличии и со связью проблем не будет, так что вообще пофиг что это китаец. В конце концов это не сяоми, чтобы через год отваливатсяsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:13иди покупай не всем такой обрубок актуален 8/128 за 20к китайская версия
Востаннє редагувалось 01.12.2023 16:22 користувачем Dmytro1511, всього редагувалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
оо, ты только это понял после того как 2 раза лохонулсяleif: ↑ 01.12.2023 15:25 Оце я розумію контора. Не тільки піклується про здоров'я своїх юзерів, а ще і поважає їх. В той час як клятий Гугл мало того, що чхати хотів на здоров'я покупців своїх девайсів, так ще і демонструє повну зневагу, не додаючи в комплект зарядку і чохол. Неподобство.
Отправлено спустя 40 секунд:
ну и что, это все безтолку с таким мелким экраном и там непонятно как nfc будет не будет работать, чето ещё прошивать, потом могут китайцы заблокировать, ввести какие то ограничения и прочее, это ж не глобал версия.Dmytro1511: ↑ 01.12.2023 16:19При этом у этого "обрубка" снап 8+ ген1, хорошая камера с одной из лучших стабилзаций, компактный размер, есть джек 3.5 и твои любимые чехольчики с зарядками на местеsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:13
иди покупай не всем такой обрубок актуален 8/128 за 20к китайская версия
-
Dmytro1511
Member
Купи планшет тогда. Лопатофоны абсолютно бестолковыеsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:21 ну и что, это все безтолку с таким мелким экраном
-
snapdragon999
Member
это кот в мешке твой асус учитывая политику Китая последнее время от влияния гугл.Dmytro1511: ↑ 01.12.2023 16:23Купи планшет тогда. Лопатофоны абсолютно бестолковыеsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:21 ну и что, это все безтолку с таким мелким экраном
Востаннє редагувалось 01.12.2023 16:25 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Dmytro1511
Member
Каким образом может поменяться работа нфс из-за версии? Нфс в китае точно такой же, как и в остальном мире. И с чего бы там китайцам что-то блочить? Это не сяоми, там таких практик нетуsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:21 там непонятно как nfc будет не будет работать, чето ещё прошивать, потом могут китайцы заблокировать, ввести какие то ограничения и прочее, это ж не глобал версия.
-
snapdragon999
Member
Ну это во первых не Китай, а Тайвань и что будет неизвестно с Китайскими версиями)) сяоми чето блочили?Dmytro1511: ↑ 01.12.2023 16:25Каким образом может поменяться работа нфс из-за версии? Нфс в китае точно такой же, как и в остальном мире. И с чего бы там китайцам что-то блочить? Это не сяоми, там таких практик нетуsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:21 там непонятно как nfc будет не будет работать, чето ещё прошивать, потом могут китайцы заблокировать, ввести какие то ограничения и прочее, это ж не глобал версия.
-
Dmytro1511
Member
Что поменялось? Китайка отличается только тем, что там есть предустановленые приложения для Китаяsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:26Ну это во первых не Китай, а Тайвань и что будет неизвестно)) сяоми чето блочили?Dmytro1511: ↑ 01.12.2023 16:25
Каким образом может поменяться работа нфс из-за версии? Нфс в китае точно такой же, как и в остальном мире. И с чего бы там китайцам что-то блочить? Это не сяоми, там таких практик нету
-
snapdragon999
Member
У пару продаванов спрашивал rog phone 7 сказали азиатская версия nfc не работает, толи она вообще выпилена. Хотя тут чел сказал прекрасно работает и есть 7 частота, я так понял надо что-то шить чтоб завелось.Мне лично такой огрызок не интересен,как зенфон 9 побольше ещё можно рассмотреть 6,78" rog phone 7. Кому заходит, плиз, против ничо не имею если все работает.Dmytro1511: ↑ 01.12.2023 16:29Что поменялось? Китайка отличается только тем, что там есть предустановленые приложения для Китаяsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:26
Ну это во первых не Китай, а Тайвань и что будет неизвестно)) сяоми чето блочили?
-
Hum
Member
Может не быть физической поддержки нфс т.к в КНР он не используется для оплаты.Dmytro1511
Каким образом может поменяться работа нфс из-за версии? Нфс в китае точно такой же, как и в остальном мире. И с чего бы там китайцам что-то блочить? Это не сяоми, там таких практик нету
-
Dmytro1511
Member
На 9 зенфоне нету аппаратных отличий в версиях для разных рынков. Различие чисто на программном уровнеHum: ↑ 01.12.2023 16:46Может не быть физической поддержки нфс т.к в КНР он не используется для оплаты.Dmytro1511
-
7mindfields
Member
Не зможеш на себе костюм гіка приміряти і пройти авторизацію на 4пда без ксяоміDmytro1511: ↑ 01.12.2023 16:19При этом у этого "обрубка" снап 8+ ген1, хорошая камера с одной из лучших стабилзаций, компактный размер, есть джек 3.5 и твои любимые чехольчики с зарядками на месте. Ах да, все нужные бенды в наличии и со связью проблем не будет, так что вообще пофиг что это китаец. В конце концов это не сяоми, чтобы через год отваливатсяsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:13
иди покупай не всем такой обрубок актуален 8/128 за 20к китайская версия
-
leif
Member
в сенсі купив телефон без чохла за 3 копійки в комплекті?snapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:21 того как 2 раза лохонулся
а для чого він мені? я типу подивлюсь на нього і подумаю "не буду spigen купувати, і так покатить"? сильно навряд.
ще одна зарядка аналогічно мені і нафіг не потрібна, вистачає тих, що є вдома. вважаю підхід з мінімалістичною комплектацію цілком виправданим в наш час. особливо для флагманських пристроїв.
-
Donate
Member
Ну так треба подивитися ради чого там такий хайпleif: ↑ 01.12.2023 18:45в сенсі купив телефон без чохла за 3 копійки в комплекті?snapdragon999: ↑ 01.12.2023 16:21 того как 2 раза лохонулся
а для чого він мені? я типу подивлюсь на нього і подумаю "не буду spigen купувати, і так покатить"? сильно навряд.
ще одна зарядка аналогічно мені і нафіг не потрібна, вистачає тих, що є вдома. вважаю підхід з мінімалістичною комплектацію цілком виправданим в наш час. особливо для флагманських пристроїв.
- спойлер
Ще ради зарядки можна посмердіти, так як якісний блок на 25Ват коштує десь 750 гривень. То якась там плівочка чи комплектний чохол це крінж зроблений забайтити лохів
Хоча я не знаю як логіка в таких гавриків працює, так як купуючи телефон за 600-800 баксів ти купуєш саме телефон, а не комплектацію до нього...
Хоча в цілому тут писати гори тексту такє собі. Один нічого кращого чим MIUI та redmi note 9 pro у своєму житті не бачив і розказує як ось там так же чудово (да ніх** не чудово там такіж самі проблеми тільки телефон коштує в 2 рази дорожче і ще коли у тебя з конкурентів там максимум концерн ббк, все інше це зачасту треш за кучу грошей, то ось у топовому ринку там ну просто дуже важко так як практично кожен смартфон це лице компанії). Інший тут умовно 6 місяців щось обирав, третій взагалі нічого не може сказати в аргументацію свого вибору. А переливати с пустого в порожнє