Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

login55: 01.12.2023 15:11 Donate
висновки ...?
За основу прийнято пропозиції озвучені тут, проведені порівняння з іншими схожими девайсами, переглянуті огляди та рекомендації на інших ресурсах, вивчені пропозиції і ціни, переговорено із дарувателями та отримано додаткову інформацію, на основі усього цього а також життєвого досвіду і прагматичного сенсу прийнято рішення, яке буде озвучене дідусю і бабусі та їх сину з дружиною для остаточного прийняття рішення.
Тобто ви не можете нічого привести я зрозумів. Купуйте :lol:
login55
Member

Повідомлення

Donate
не бачу сенсу для дискусії у даному випадку.
дуже вам вдячний за дозвіл B-)
leif
Member

Повідомлення

Оце я розумію контора. Не тільки піклується про здоров'я своїх юзерів, а ще і поважає їх. В той час як клятий Гугл мало того, що чхати хотів на здоров'я покупців своїх девайсів, так ще і демонструє повну зневагу, не додаючи в комплект зарядку і чохол. Неподобство.

Так думаю, що про обов'язкові зарядку і чохол в комплекі з телефоном треба який ГОСТ запровадити.
Donate
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 15:25 Оце я розумію контора. Не тільки піклується про здоров'я своїх юзерів, а ще і поважає їх. В той час як клятий Гугл мало того, що чхати хотів на здоров'я покупців своїх девайсів, так ще і демонструє повну зневагу, не додаючи в комплект зарядку і чохол. Неподобство.

Так думаю, що про обов'язкові зарядку і чохол в комплекі з телефоном треба який ГОСТ запровадити.
Ще захисна плівка є :laugh:

Я помятаю як Tecno зайшли на ринок наший і почали відгружати своє лайно. На скільки я помятаю десь за 2,5к вони продавали свої POP 4, поруч був 9A який був на 300-500 гривень дорожчим, але комплектація там бідненька телефон та ЗУ. Сидиш думаєш хто буде купляти телефон 2014 року в 2020-21, але як раз село яке полюбляє халяву і чує що зараз вони зламають систему дуже швидко в цілому усе розібрали так як там навіть навушники в комплекті є :laugh: Головне це турбота :up:

А ще я помятаю в закутку за 2,5-2.8к десь валявся завжди ZTE Blade A7 що дуже цікаво за такі гроші там був mtk p60 і телефон був взагалі чудовим за свої кошти. Але, його взагалі тільки практично насильно вдавалося збагрювати :gigi:
Востаннє редагувалось 01.12.2023 15:57 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 01.12.2023 13:11
login55: 01.12.2023 11:46 Десь так я і думав, що Poco F5 Pro оптимальний варіант.
Дякую усім!
По Яким параметрам Ви вважаєте що це оптимальний варіант? :shuffle:
Я теж не зрозумів, бо так експерд в черговий раз перднув, «якщо камера не важлива» - бери китайське сміття за 15к :laugh:
Dmytro1511
Member

Повідомлення

login55: 01.12.2023 09:30 дякую усім за поради!
Зупинився на
Poco F5 12/256
Poco F5 Pro 12/256
OnePlus Ace 2 16/256
Xiaomi 13T 12/256
У останнього проц (Dimensity) викликає сумніви, а Pixel 7 програє по загальних характеристиках.
То можливо щось з першої трійки?!
Щодо айфона, то можливо запропоную iPhone 15 Plus /128, але ж там і ціна на 10к вища.
Зараз можна купити Asus Zenfone 9 за 20к
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 01.12.2023 16:00
login55: 01.12.2023 09:30 дякую усім за поради!
Зупинився на
Poco F5 12/256
Poco F5 Pro 12/256
OnePlus Ace 2 16/256
Xiaomi 13T 12/256
У останнього проц (Dimensity) викликає сумніви, а Pixel 7 програє по загальних характеристиках.
То можливо щось з першої трійки?!
Щодо айфона, то можливо запропоную iPhone 15 Plus /128, але ж там і ціна на 10к вища.
иди покупай :gigi:не всем такой обрубок актуален 8/128 за 20к китайская версия
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 16:13
Dmytro1511: 01.12.2023 16:00

При этом у этого "обрубка" снап 8+ ген1, хорошая камера с одной из лучших стабилзаций, компактный размер, есть джек 3.5 и твои любимые чехольчики с зарядками на месте. Ах да, все нужные бенды в наличии и со связью проблем не будет, так что вообще пофиг что это китаец. В конце концов это не сяоми, чтобы через год отваливатся
Востаннє редагувалось 01.12.2023 16:22 користувачем Dmytro1511, всього редагувалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 15:25 Оце я розумію контора. Не тільки піклується про здоров'я своїх юзерів, а ще і поважає їх. В той час як клятий Гугл мало того, що чхати хотів на здоров'я покупців своїх девайсів, так ще і демонструє повну зневагу, не додаючи в комплект зарядку і чохол. Неподобство.

оо, ты только это понял после того как 2 раза лохонулся :laugh:

Отправлено спустя 40 секунд:
Dmytro1511: 01.12.2023 16:19

При этом у этого "обрубка" снап 8+ ген1, хорошая камера с одной из лучших стабилзаций, компактный размер, есть джек 3.5 и твои любимые чехольчики с зарядками на месте
ну и что, это все безтолку с таким мелким экраном и там непонятно как nfc будет не будет работать, чето ещё прошивать, потом могут китайцы заблокировать, ввести какие то ограничения и прочее, это ж не глобал версия.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 16:21 ну и что, это все безтолку с таким мелким экраном
Купи планшет тогда. Лопатофоны абсолютно бестолковые
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 01.12.2023 16:23
snapdragon999: 01.12.2023 16:21 ну и что, это все безтолку с таким мелким экраном
Купи планшет тогда. Лопатофоны абсолютно бестолковые
это кот в мешке твой асус учитывая политику Китая последнее время от влияния гугл.
Востаннє редагувалось 01.12.2023 16:25 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 16:21 там непонятно как nfc будет не будет работать, чето ещё прошивать, потом могут китайцы заблокировать, ввести какие то ограничения и прочее, это ж не глобал версия.
Каким образом может поменяться работа нфс из-за версии? Нфс в китае точно такой же, как и в остальном мире. И с чего бы там китайцам что-то блочить? Это не сяоми, там таких практик нету
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 01.12.2023 16:25
snapdragon999: 01.12.2023 16:21 там непонятно как nfc будет не будет работать, чето ещё прошивать, потом могут китайцы заблокировать, ввести какие то ограничения и прочее, это ж не глобал версия.
Каким образом может поменяться работа нфс из-за версии? Нфс в китае точно такой же, как и в остальном мире. И с чего бы там китайцам что-то блочить? Это не сяоми, там таких практик нету
Ну это во первых не Китай, а Тайвань и что будет неизвестно с Китайскими версиями)) сяоми чето блочили?
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 16:26
Dmytro1511: 01.12.2023 16:25

Ну это во первых не Китай, а Тайвань и что будет неизвестно)) сяоми чето блочили?
Что поменялось? Китайка отличается только тем, что там есть предустановленые приложения для Китая
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 01.12.2023 16:29
snapdragon999: 01.12.2023 16:26

Ну это во первых не Китай, а Тайвань и что будет неизвестно)) сяоми чето блочили?
Что поменялось? Китайка отличается только тем, что там есть предустановленые приложения для Китая
У пару продаванов спрашивал rog phone 7 сказали азиатская версия nfc не работает, толи она вообще выпилена. Хотя тут чел сказал прекрасно работает и есть 7 частота, я так понял надо что-то шить чтоб завелось.Мне лично такой огрызок не интересен,как зенфон 9 побольше ещё можно рассмотреть 6,78" rog phone 7. Кому заходит, плиз, против ничо не имею если все работает.
Hum
Member

Повідомлення

Dmytro1511
Может не быть физической поддержки нфс т.к в КНР он не используется для оплаты.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

Hum: 01.12.2023 16:46
Dmytro1511
Может не быть физической поддержки нфс т.к в КНР он не используется для оплаты.
На 9 зенфоне нету аппаратных отличий в версиях для разных рынков. Различие чисто на программном уровне
7mindfields
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 01.12.2023 16:19

При этом у этого "обрубка" снап 8+ ген1, хорошая камера с одной из лучших стабилзаций, компактный размер, есть джек 3.5 и твои любимые чехольчики с зарядками на месте. Ах да, все нужные бенды в наличии и со связью проблем не будет, так что вообще пофиг что это китаец. В конце концов это не сяоми, чтобы через год отваливатся
Не зможеш на себе костюм гіка приміряти і пройти авторизацію на 4пда без ксяомі :rolleyes:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 16:21 того как 2 раза лохонулся
в сенсі купив телефон без чохла за 3 копійки в комплекті?

а для чого він мені? я типу подивлюсь на нього і подумаю "не буду spigen купувати, і так покатить"? сильно навряд.

ще одна зарядка аналогічно мені і нафіг не потрібна, вистачає тих, що є вдома. вважаю підхід з мінімалістичною комплектацію цілком виправданим в наш час. особливо для флагманських пристроїв.
Donate
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 18:45
snapdragon999: 01.12.2023 16:21 того как 2 раза лохонулся
в сенсі купив телефон без чохла за 3 копійки в комплекті?

а для чого він мені? я типу подивлюсь на нього і подумаю "не буду spigen купувати, і так покатить"? сильно навряд.

ще одна зарядка аналогічно мені і нафіг не потрібна, вистачає тих, що є вдома. вважаю підхід з мінімалістичною комплектацію цілком виправданим в наш час. особливо для флагманських пристроїв.
Ну так треба подивитися ради чого там такий хайп
спойлер
Зображення
А ось ради нього того самого чохла який із за своєї якості через 3 місяці в лайно перетворюється :gigi: Він 100% жовтий та липкий :rotate:

Ще ради зарядки можна посмердіти, так як якісний блок на 25Ват коштує десь 750 гривень. То якась там плівочка чи комплектний чохол це крінж зроблений забайтити лохів :laugh:

Хоча я не знаю як логіка в таких гавриків працює, так як купуючи телефон за 600-800 баксів ти купуєш саме телефон, а не комплектацію до нього...

Хоча в цілому тут писати гори тексту такє собі. Один нічого кращого чим MIUI та redmi note 9 pro у своєму житті не бачив і розказує як ось там так же чудово (да ніх** не чудово там такіж самі проблеми тільки телефон коштує в 2 рази дорожче і ще коли у тебя з конкурентів там максимум концерн ббк, все інше це зачасту треш за кучу грошей, то ось у топовому ринку там ну просто дуже важко так як практично кожен смартфон це лице компанії). Інший тут умовно 6 місяців щось обирав, третій взагалі нічого не може сказати в аргументацію свого вибору. А переливати с пустого в порожнє :laugh:
Відповісти