Та дофіга. Ну наприклад - "В сторонних лаунчерах жесты не работают".snapdragon999: ↑ 01.12.2023 13:35шо там кривого конкретно ? я юзал это телефон,он летает .Реклама выключается полностью в miui 14 .Дальше можно будет обновится на HyperOS .О каких много багов речь ,в студию примеры ?AlexKuzovkov: ↑ 01.12.2023 13:22
Як яким? Крива MIUI, китайське лайно в ОС, реклама. Ще камери!!! Ну вони типу є. Можливо буде не дуже багато багів. І оновлення. Будут. Може.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
AlexKuzovkov
Member
-
snapdragon999
Member
нафиг они нужны сторонние лаунчеры тем кто пользуется сяоми? Я вот наоборот снесAlexKuzovkov: ↑ 01.12.2023 13:54Та дофіга. Ну наприклад - "В сторонних лаунчерах жесты не работают".snapdragon999: ↑ 01.12.2023 13:35
шо там кривого конкретно ? я юзал это телефон,он летает .Реклама выключается полностью в miui 14 .Дальше можно будет обновится на HyperOS .О каких много багов речь ,в студию примеры ?
нова лаунчер, скорость анимации можно увеличить и выбрать эффект прокрутки и на стоке. После блокировки сторонними приложениями требует пароль или графический ключ и вводить его каждый раз бред, а рут ставить и потом с этими гугл пеями бороться я манал. А какие ещё баги там? ты чешешь всякую ерунду лишь бы ляпнуть.
На 8ген 1 интерфейс ещё и 12 памяти отрисовывается моментально, никаких там лагов нет в помине.
Если чето говоришь пример приведи лага или бага, а так это выглядит аля тупорылый хейтер.
-
login55
Member
Donate
Серед запропонованих і додатково переглянутих у порівнянні з іншими пропозиціями, я дійшов до висновку, що ця труба найбільш адекватна по залізу. Софт, то вже справа інша. Такий апарат дідусю з бабусею буде незазорно подарувати 15 річному підлітку. До закінчення школи йому вистачить.
Серед запропонованих і додатково переглянутих у порівнянні з іншими пропозиціями, я дійшов до висновку, що ця труба найбільш адекватна по залізу. Софт, то вже справа інша. Такий апарат дідусю з бабусею буде незазорно подарувати 15 річному підлітку. До закінчення школи йому вистачить.
-
snapdragon999
Member
если б мне подарили на 5 десятке я б тоже был рад такому подаркуlogin55: ↑ 01.12.2023 14:17 Donate
У меня в 15 лет только телефонная карточка была для таксофона.
-
Donate
Member
Летать он будет на кастомах А на miui он просто бюджетно работает. Но опять же кастом и тело за 8к и кастом с телом за 20к разные вещи.snapdragon999: ↑ 01.12.2023 13:35шо там кривого конкретно ? я юзал это телефон,он летает .Реклама выключается полностью в miui 14 .Дальше можно будет обновится на HyperOS .О каких много багов речь ,в студию примеры ?AlexKuzovkov: ↑ 01.12.2023 13:22
Як яким? Крива MIUI, китайське лайно в ОС, реклама. Ще камери!!! Ну вони типу є. Можливо буде не дуже багато багів. І оновлення. Будут. Може.
Свой перепрошей и увидь разницу, даже вибро отрегулировано на кастомах лучше
Насчёт багов когда там 60 ФПС у Ютуба пофиксят четвертый год багу
-
snapdragon999
Member
Я ставил xiaomi.eu,хрень дерганая, да и сейчас с гугл пэй там надо танцевать на кастомах, гугл постоянно палки в колеса ставит. Все деодексированные прошивки медленнее, потому что деодекс приложениям больше времени надо для открытия чем одекс.Раньше может это было актуально, когла 2/16 памяти на телефонах выпускали.Donate: ↑ 01.12.2023 14:25Летать он будет на кастомах А на miui он просто бюджетно работает. Но опять же кастом и тело за 8к и кастом с телом за 20к разные вещи.snapdragon999: ↑ 01.12.2023 13:35
шо там кривого конкретно ? я юзал это телефон,он летает .Реклама выключается полностью в miui 14 .Дальше можно будет обновится на HyperOS .О каких много багов речь ,в студию примеры ?
Востаннє редагувалось 01.12.2023 14:29 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
-
Donate
Member
Ну так на основі чого ви взяли що цей телефон краще інших?login55: ↑ 01.12.2023 14:17 Donate
Ну там ви обираєте щось ви об'єктивно знаєте що у апарату погано, а що ні.
Якщо просто користуватись і робити звінки можна за 3к+ піти купити А2+ і сидіти на дупі рівно. Додатки ті що потрібно працюють і телефон приймає звінки
Added in 2 minutes 58 seconds:
Це та ж miui який сенс міняти часи на труси?snapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:27Я ставил xiaomi.eu,хрень дерганая, да и сейчас с гугл пэй там надо танцевать на кастомах, гугл постоянно палки в колеса ставит. Все деодексированные прошивки медленнее, потому что деодекс приложениям больше времени надо для открытия чем одекс.Раньше может это было актуально, когла 2/16 памяти на телефонах выпускали.Donate: ↑ 01.12.2023 14:25
Летать он будет на кастомах А на miui он просто бюджетно работает. Но опять же кастом и тело за 8к и кастом с телом за 20к разные вещи.
-
snapdragon999
Member
меня устраивает, зачем мне менять стабильную прошивку с хорошей автономностью, записью звонков, нормальной работой gpay и прочего, на какой то гомномод эдишн от васи пупкина и бороться потом постоянно с какими то багами и отвалами чего либо? Лет 10 назад я б таким занимался, но не сейчас, тем более когда андроид позакрывал многие дыры.Ещё и доверять неизвестно кому свои фин.информацию ,банковские приложения, пароли от сайтов.
После давнего скандала с утечкой данных, теперь на глобальных версиях информацию хранят на серверах Амазон на Тайване, никакие там компартии не будут за тобой следить
После давнего скандала с утечкой данных, теперь на глобальных версиях информацию хранят на серверах Амазон на Тайване, никакие там компартии не будут за тобой следить
Востаннє редагувалось 01.12.2023 14:46 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Ну так в цьому і питання що тим нічим іншим не користувався Як може щось стверджувати чоловік який нічого крім бюджетного телефону в руках не тримав?snapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:37 меня устраивает, зачем мне менять стабильную прошивку с хорошей автономностью, записью звонков, нормальной работой gpay и прочего, на какой то гомномод эдишн от васи пупкина и бороться потом постоянно с какими то багами и отвалами чего либо? Лет 10 назад я б таким занимался, но не сейчас, тем более когда андроид позакрывал многие дыры.
-
snapdragon999
Member
а ти що тримав 6а))?Donate: ↑ 01.12.2023 14:44Ну так в цьому і питання що тим нічим іншим не користувався Як може щось стверджувати чоловік який нічого крім бюджетного телефону в руках не тримав?snapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:37 меня устраивает, зачем мне менять стабильную прошивку с хорошей автономностью, записью звонков, нормальной работой gpay и прочего, на какой то гомномод эдишн от васи пупкина и бороться потом постоянно с какими то багами и отвалами чего либо? Лет 10 назад я б таким занимался, но не сейчас, тем более когда андроид позакрывал многие дыры.
-
Donate
Member
Ну так у мене є 6 pro та був 4xl цього достатньо щоб уявляти що з себе уявляє вся лінійка Так як вся лінійка телефонів в них з мінорними обновами. На реддіті багато тропіків коли переїхали з двійки на нову модель і не побачили суттєвих змін. Логічно що в 6a є економія, але в цілому телефон дає флагманський рівень... Так як процесор від 6 про а камера від 4 XL яка навіть зараз дає прикупити багато комуsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:47а ти що тримав 6а))?Donate: ↑ 01.12.2023 14:44
Ну так в цьому і питання що тим нічим іншим не користувався Як може щось стверджувати чоловік який нічого крім бюджетного телефону в руках не тримав?
Востаннє редагувалось 01.12.2023 14:55 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
login55
Member
Donate
ви мабуть неуважно читали попередній пост.
...Звернулися сусіди дідусь з бабусею. Хочуть онукові подарувати смартфон, підлітку 15 чи 16 років. У нього зараз наскільки відомо щось простеньке на андроїді. Розраховують до 20к грн...
...Звернулися сусіди дідусь з бабусею. Хочуть онукові подарувати смартфон, підлітку 15 чи 16 років. У нього зараз наскільки відомо щось простеньке на андроїді. Розраховують до 20к грн...
-
snapdragon999
Member
меня уже тошнит от твоего пикселя 6А и 6 про,Donate: ↑ 01.12.2023 14:53Ну так у мене є 6 pro та був 4xl цього достатньо щоб уявляти що з себе уявляє вся лінійка Логічно що в 6a є економія, але в цілому телефон дає флагманський рівень... Так як процесор від 6 про а камера від 4 XL яка навіть зараз дає прикупити багато кому
Востаннє редагувалось 01.12.2023 14:57 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Ну так на основі чого ви зробили висновки того що той поко найкращий серед всіх? В мене в цьому питання не більшеlogin55: ↑ 01.12.2023 14:55 Donate
Added in 39 seconds:
Ваші рвотні позиви оставте біля вашого 9 prosnapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:56меня уже тошнит от твоего пикселя 6АDonate: ↑ 01.12.2023 14:53
Ну так у мене є 6 pro та був 4xl цього достатньо щоб уявляти що з себе уявляє вся лінійка Логічно що в 6a є економія, але в цілому телефон дає флагманський рівень... Так як процесор від 6 про а камера від 4 XL яка навіть зараз дає прикупити багато кому
-
snapdragon999
Member
бабушка с дедушкой будет покупать этот обмылок японская версия гарантия до двери новой почты, а потом ещё зарядку внуку искать в комплект. Я про пуксель А тут тебе нормальный сабж, чехольчик, плёночка зарядочка топ.
Востаннє редагувалось 01.12.2023 15:01 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Де я щось за пікселі говорив?snapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:59 бабушка с дедушкой будет покупать этот обмылок японская версия гарантия до двери новой почты, а потом ещё зарядку внуку искать в комплект. Я про пуксель
-
snapdragon999
Member
я вижу к чему ты клонишьDonate: ↑ 01.12.2023 15:01Де я щось за пікселі говорив?snapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:59 бабушка с дедушкой будет покупать этот обмылок японская версия гарантия до двери новой почты, а потом ещё зарядку внуку искать в комплект. Я про пуксель
-
Donate
Member
Ось зразу видно село червоне дишло. Головне щоб у комплекті був чехольчик, юзелесс плівочка та зарядочка, а не гарний смартфонsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:59А тут тебе нормальный сабж, чехольчик, плёночка зарядочка топ.
-
snapdragon999
Member
все это и хороший телефон, а не жлобский унылый кусок д-ма без комплекта и нормальной гарантии.Ещё и рефарб какой то подсунут.Donate: ↑ 01.12.2023 15:04Ось зразу видно село червоне дишло. Головне щоб у комплекті був чехольчик, юзелесс плівочка та зарядочка, а не гарний смартфонsnapdragon999: ↑ 01.12.2023 14:59А тут тебе нормальный сабж, чехольчик, плёночка зарядочка топ.
Комплект это не село, а уважение к юзеру.
-
login55
Member
Donate
висновки ...?
За основу прийнято пропозиції озвучені тут, проведені порівняння з іншими схожими девайсами, переглянуті огляди та рекомендації на інших ресурсах, вивчені пропозиції і ціни, переговорено із дарувателями та отримано додаткову інформацію, на основі усього цього а також життєвого досвіду і прагматичного сенсу прийнято рішення, яке буде озвучене дідусю і бабусі та їх сину з дружиною для остаточного прийняття рішення.
висновки ...?
За основу прийнято пропозиції озвучені тут, проведені порівняння з іншими схожими девайсами, переглянуті огляди та рекомендації на інших ресурсах, вивчені пропозиції і ціни, переговорено із дарувателями та отримано додаткову інформацію, на основі усього цього а також життєвого досвіду і прагматичного сенсу прийнято рішення, яке буде озвучене дідусю і бабусі та їх сину з дружиною для остаточного прийняття рішення.