Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nutbar
Member

Повідомлення

snapdragon999: 15.11.2023 18:31 возьми православного китайца, зачем тебе этот фуфлон ещё и бу))
Під конкретну задачу потрібна саме актуальна iOS. Якщо скинете мені інструкцію по перепрошивці сяомі 14 про на неї, то побіжу купляти, не дивлячись на запрілу камеру :)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Nutbar: 15.11.2023 21:30
snapdragon999: 15.11.2023 18:31 возьми православного китайца, зачем тебе этот фуфлон ещё и бу))
Під конкретну задачу потрібна саме актуальна iOS. Якщо скинете мені інструкцію по перепрошивці сяомі 14 про на неї, то побіжу купляти, не дивлячись на запрілу камеру :)
яку задачу?шо не может выполнить андроид. С чего ты взял что в 14 про она преет?
Востаннє редагувалось 15.11.2023 21:42 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Є софт якийсь тільки для iOS, є навіть веб інтерфейс що заточений під них і на андроід частина функціоналу не працює, та навіть є певні нюанси із wi-fi, яку для iPhone треба доналаштувати, тому теж 13 мінік таскаю як другий телефон і маленький і шустрий )
Павло
Member

Повідомлення

kolesnukm: 15.11.2023 21:42 Є софт якийсь тільки для iOS, є навіть веб інтерфейс що заточений під них і на андроід частина функціоналу не працює, та навіть є певні нюанси із wi-fi, яку для iPhone треба доналаштувати, тому теж 13 мінік таскаю як другий телефон і маленький і шустрий )
Шкода, що мінік провалився! Вийшло, що усі говорять лопати і т.д. но вони є покупцями цих лопат!
kolesnukm
Member

Повідомлення

Ніби є зливи що se 2024 буде на 4-5 мм більшим за міні, і вже без кнопки з камерами і процесором від 15
snapdragon999
Member

Повідомлення

Павло: 15.11.2023 22:37
kolesnukm: 15.11.2023 21:42 Є софт якийсь тільки для iOS, є навіть веб інтерфейс що заточений під них і на андроід частина функціоналу не працює, та навіть є певні нюанси із wi-fi, яку для iPhone треба доналаштувати, тому теж 13 мінік таскаю як другий телефон і маленький і шустрий )
Шкода, що мінік провалився! Вийшло, що усі говорять лопати і т.д. но вони є покупцями цих лопат!
беда, а мне наоборот зенфон 9, 10 понравился, но маленький экран
Dmytro1511
Member

Повідомлення

Короче говоря, купил я pixel 6a японской версии. Ни один аргумент спредтрума999 не оправдался. Звук в динамиках шикарный, стерео отличное, есть глубина. Вибрация тоже очень понравилась, приятно кликает не сильно хуже айфоновского таптик енджина и в разы лучше вибрации на Поко Х5 про или редми ноте 12 про. Автономность тоже неплоха. Тот самый ШИМ, про который постоянно писал спредтрум999, мною не чувствуется, на гнусмасе А7 было хуже. Камера шик в плане фото и видеосъёмки. Проблем со связью не заметил, Киевстар спокойно подключился на Есим, связь ловит не хуже остальных смартфонов. Нагрев проявляется только при съёмке видео или использовании при зарядке, при обычном использовании смарт холодный. В общем, я теперь ещё больше убедился, что лучше пикселя в бюджете до 12к нету ничего на данный момент.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 16.11.2023 22:52 Короче говоря, купил я pixel 6a японской версии. Ни один аргумент спредтрума999 не оправдался. Звук в динамиках шикарный, стерео отличное, есть глубина. Вибрация тоже очень понравилась, приятно кликает не сильно хуже айфоновского таптик енджина и в разы лучше вибрации на Поко Х5 про или редми ноте 12 про. Автономность тоже неплоха. Тот самый ШИМ, про который постоянно писал спредтрум999, мною не чувствуется, на гнусмасе А7 было хуже. Камера шик в плане фото и видеосъёмки. Проблем со связью не заметил, Киевстар спокойно подключился на Есим, связь ловит не хуже остальных смартфонов. Нагрев проявляется только при съёмке видео или использовании при зарядке, при обычном использовании смарт холодный. В общем, я теперь ещё больше убедился, что лучше пикселя в бюджете до 12к нету ничего на данный момент.
когда глаза отвалятся вспомнишь меня ещё))
Donate
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 16.11.2023 22:52Тот самый ШИМ
Ну так у нас взагалі немає ніякиї інфи по ШИМу, які повинні бути параметри та чим виміряти :banan: Китаєць може вийти росповідати про те що там в них ДО 1920 Гц. А чи буде воно працювати діло вже інше :laugh:
Dmytro1511
Member

Повідомлення

А пам'ятаєте, були телевізори в монітори з кінескопом? Так от, там мерехтіння екрана такі, що при зйомці такого екрану видно було чорнину і дві полоси. І люди дивились, і скарг не було. Тільки зараз всі почали волати за шим
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 16.11.2023 23:21 А пам'ятаєте, були телевізори в монітори з кінескопом? Так от, там мерехтіння екрана такі, що при зйомці такого екрану видно було чорнину і дві полоси. І люди дивились, і скарг не було. Тільки зараз всі почали волати за шим
телики смотрели с расстояния и не 24/7, а телефон ты постояно юзаешь и близко к глазам.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 16.11.2023 23:24
Dmytro1511: 16.11.2023 23:21 А пам'ятаєте, були телевізори в монітори з кінескопом? Так от, там мерехтіння екрана такі, що при зйомці такого екрану видно було чорнину і дві полоси. І люди дивились, і скарг не було. Тільки зараз всі почали волати за шим
телики смотрели с расстояния и не 24/7, а телефон ты постояно юзаешь и близко к глазам.
У телеков были экраны по 20-30 дюймов с разрешением на уровне нокии 6300, и мерцание было в разы жёстче. И смотрели их примерно столько же, сколько и в смартфоны.
7mindfields
Member

Повідомлення

kolesnukm: 15.11.2023 22:39 Ніби є зливи що se 2024 буде на 4-5 мм більшим за міні, і вже без кнопки з камерами і процесором від 15
В 2022 випустили se gen3 на а15 та камерами, що слабші, ніж в iphone 11, а в se gen4 тобі поставлять камери від iphone 15? :lol:
kolesnukm
Member

Повідомлення

Так їм потрібно щось більш менш конкуренте і накше який буде з нього сенс коли є 13 за офіційні 599 а цей біля 500. єдине що можуть один модуль знову і деякі софт фішки не додати
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 16.11.2023 22:52 Нагрев проявляется только при съёмке видео или использовании при зарядке, при обычном использовании смарт холодный. В общем, я теперь ещё больше убедился, что лучше пикселя в бюджете до 12к нету ничего на данный момент.
Оновись на останню 14 версію - нагрів геть зникне.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 17.11.2023 09:08
Dmytro1511: 16.11.2023 22:52 Нагрев проявляется только при съёмке видео или использовании при зарядке, при обычном использовании смарт холодный. В общем, я теперь ещё больше убедился, что лучше пикселя в бюджете до 12к нету ничего на данный момент.
Я одразу оновився. Нагрів тільки при зйомці 4к60 є

Відправлено через 18 хвилин 4 секунди:
Зображення

Ось тротлінг тест на моєму пікскелі. Користуюсь їм всього пару днів, тому я думаю треба ще покористуватися, і тоді нагрів буде значно менший.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 17.11.2023 09:46

Зображення

Ось тротлінг тест на моєму пікскелі. Користуюсь їм всього пару днів, тому я думаю треба ще покористуватися, і тоді нагрів буде значно менший.
:laugh:
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 17.11.2023 11:52

Зображення

:laugh:
Колхозник999 все еще не понимает что современные смартфоны адаптируются к режиму использования, тем самым увеличивая автономность и уменьшая нагрев. Еще раз повторяю, смарт купил два дня назад

Відправлено через 5 хвилин 8 секунд:
Главное, продолжай фапать на сяоми с их шимом 1920гц (который работает только на яркости выше 60%) на плохо калиброваной матрице. Глаза скорее устанут от фуфловой матрицы, на которой цвета сделаны поярче, нежели от нормально калиброваной матрицы с меньшей частотой шима. Я 6 часов подряд просидел в нем смотря ютуб, с глазами все в порядке
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 17.11.2023 12:19 Главное, продолжай фапать на сяоми с их шимом 1920гц (который работает только на яркости выше 60%) на плохо калиброваной матрице
На новых 13 про и к70 tcl c7 матрица с высокой частотой шим на всех диапазонах яркости. Не оправдывайся,японская версия))
DuckRider
Member

Повідомлення

Зображення

Ти такі речі не показуй, соромно має бути :laugh:
Відповісти