Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.11.2023 20:59 Про рекламу говорят только фонари реально, которые не юзали как следует эти телефоны или не шарят как отключить. Все кто хочет ее отключают спокойно за 5 минут и навсегда, в новых там никто не навязывает рекламу.
snapdragon999: 12.11.2023 20:55 она отключалась, просто чуть дольше танцевать.
абсолютний чемпіон у перевзутті :rotate:
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.11.2023 20:59 Про рекламу говорят только фонари реально, которые не юзали как следует эти телефоны или не шарят как отключить. Все кто хочет ее отключают спокойно за 5 минут и навсегда, в новых там никто не навязывает рекламу.
Це ти, а мені телефонують що у людей біда і вони не можуть "карусель обоев" активувати щось нажали і воно зникло :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 12.11.2023 21:03
snapdragon999: 12.11.2023 20:55 она отключалась, просто чуть дольше танцевать.
абсолютний чемпіон у перевзутті :rotate:
На моем реклама отключалась раньше практически полностью, только в одном приложении невозможно было убрать, но я убирал и там ее, а с выходом miui 14 полностью отключается за 5 минут так тебе ясно. Если б ты юзал, был в теме, а так говорить с тобой не о чем.Просто на меня чето назвездеть хочешь постоянно. Но это твои психополовые трудности, я на тебя не злюсь вообще.
Востаннє редагувалось 12.11.2023 21:07 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
KingpinUA
Member

Повідомлення

Grimmjow: 12.11.2023 17:41п.с. но как школотрон в душе скажу так - стереодинамики в айфоне круче всех, чтоб наваливать под падиком) даже на с23 ультра по печальней
Asus rog 6 - 7 слышал?
kolesnukm
Member

Повідомлення

Так більшість тих хто користується 23 ультра, айфон 14-15 про і пікселями 7-8 про на сяомі 13 про не перейде ) І частково вся проблема сяомі що багато чого треба робити після того як купив, так для більшості людей це не проблема, тому що їм не має з чим порівняти чи навіть знання як що може налаштовуватися але це ж все таки технічний форум. Вот реальний приклад знайомий програміст купив після айфонів і самсунгів, сяомі 11 ультру на старті продажу за космічні гроші, бо реклама з камерою класна кругом крутилася, але там треба щось почекати поки допиляють, то кастом поставити, там щось налаштувати і т.д., в результаті за пару місяців він порахував що його час на допилення апарату коштував як купити на два нових айфона )
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 12.11.2023 21:20 Так більшість тих хто користується 23 ультра, айфон 14-15 про і пікселями 7-8 про на сяомі 13 про не перейде ) І частково вся проблема сяомі що багато чого треба робити після того як купив, так для більшості людей це не проблема, тому що їм не має з чим порівняти чи навіть знання як що може налаштовуватися але це ж все таки технічний форум. Вот реальний приклад знайомий програміст купив після айфонів і самсунгів, сяомі 11 ультру на старті продажу за космічні гроші, бо реклама з камерою класна кругом крутилася, але там треба щось почекати поки допиляють, то кастом поставити, там щось налаштувати і т.д., в результаті за пару місяців він порахував що його час на допилення апарату коштував як купити на два нових айфона )
благодаря самсунгам и сяоми я очень много чего научился делать с телефонами, а так бы сидел с каким то айфоном 11 как товарищ сверху и попердовал злобными комментариями))
kolesnukm
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.11.2023 21:26
kolesnukm: 12.11.2023 21:20 Так більшість тих хто користується 23 ультра, айфон 14-15 про і пікселями 7-8 про на сяомі 13 про не перейде ) І частково вся проблема сяомі що багато чого треба робити після того як купив, так для більшості людей це не проблема, тому що їм не має з чим порівняти чи навіть знання як що може налаштовуватися але це ж все таки технічний форум. Вот реальний приклад знайомий програміст купив після айфонів і самсунгів, сяомі 11 ультру на старті продажу за космічні гроші, бо реклама з камерою класна кругом крутилася, але там треба щось почекати поки допиляють, то кастом поставити, там щось налаштувати і т.д., в результаті за пару місяців він порахував що його час на допилення апарату коштував як купити на два нових айфона )
благодаря самсунгам и сяоми я очень много чего научился делать с телефонами, а так бы сидел с каким то айфоном 11 как товарищ сверху и попердовал злобными комментариями))
От тут правда ))) навіть колись коли був ціаноген мод і якісь його варіації то і перший піксель на нього шив ) хоча з першими поколіннями айфонів теж було весело і прошити що б відвязати від оператора і джейл що б додатковий софт поставити чи щось під себе підігнати
7mindfields
Member

Повідомлення

нічого б тобі не казав, але ти сьогодні кажеш одне, завтра інше, і це має систематичний характер (і ціни приводиш з алі, як аргумент проти пікселів, але «не рекомендуєш там купувати»; і втрата ємності акб на ксяомі за три роки всього 10 відсотків; і реклама відключається за 5 хвилин, але треба потанцювати; і проблем немає з прошивкою, все ідеально; і поко ф5 це топ, але тільки вчора; і Samsung note 10 в тебе знімає краще за s23 ultra, балабол ще той, тому хто тут ще попердує велике питання
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 12.11.2023 21:51

нічого б тобі не казав, але ти сьогодні кажеш одне, завтра інше, і це має систематичний характер (і ціни приводиш з алі, як аргумент проти пікселів, але «не рекомендуєш там купувати»; і втрата ємності акб на ксяомі за три роки всього 10 відсотків; і реклама відключається за 5 хвилин, але треба потанцювати; і проблем немає з прошивкою, все ідеально; і поко ф5 це топ, але тільки вчора; і Samsung note 10 в тебе знімає краще за s23 ultra, балабол ще той, тому хто тут ще попердує велике питання
бла бла, ни о чём, иди спать. Я троля не хочу кормить.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

kolesnukm: 12.11.2023 21:31

От тут правда ))) навіть колись коли був ціаноген мод і якісь його варіації то і перший піксель на нього шив ) хоча з першими поколіннями айфонів теж було весело і прошити що б відвязати від оператора і джейл що б додатковий софт поставити чи щось під себе підігнати
Якщо чесно мені було набагато приємніше з соньками і рейзер фоном колупатись, ніж з сяомі. На сяомі жоден кастом нормально не працює, навіть найкращі для них білди. Рейзер 1 на 20 лінейджі працює шикарно, ще б на моєму девайсі тач робив... Сонька хз1 теж прекрасно працювала, як і сонька хперія 1
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 12.11.2023 22:53
kolesnukm: 12.11.2023 21:31

Якщо чесно мені було набагато приємніше з соньками і рейзер фоном колупатись, ніж з сяомі. На сяомі жоден кастом нормально не працює, навіть найкращі для них білди. Рейзер 1 на 20 лінейджі працює шикарно, ще б на моєму девайсі тач робив... Сонька хз1 теж прекрасно працювала, як і сонька хперія 1
На сяоми в основном на основе стока все ставят, там левые не канают особо. 10 лет назад было интересно какой то циан поставить или прошивку от какого то гомномодмейкера вася пупкин эдишн :laugh:
Grimmjow
Member

Повідомлення

KingpinUA: 12.11.2023 21:07
Grimmjow: 12.11.2023 17:41п.с. но как школотрон в душе скажу так - стереодинамики в айфоне круче всех, чтоб наваливать под падиком) даже на с23 ультра по печальней
Asus rog 6 - 7 слышал?
честно говоря нет. но и не видел ни одного отзыва о том что в рог фоне лучше)
читал восторженые отзывы о динамиках с 23 ультра, но по факту звук из динамиков в нем прям отчетливо заметно хуже при сравнении в руках.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Grimmjow: 13.11.2023 04:34
KingpinUA: 12.11.2023 21:07
Asus rog 6 - 7 слышал?
читал восторженые отзывы о динамиках с 23 ультра, но по факту звук из динамиков в нем прям отчетливо заметно хуже при сравнении в руках.
а что там слушать через тот динамик? если видос смотреть или ютуб, то стерео динамиков практически в любом телефоне за глаза, а если слушать музыку где то на природе, то лучше колонку купить, что тот телефон там может толком.
У меня вот такая колонка https://rozetka.com.ua/ua/sony_srsxb10b_ru2/p17522536/, очень компактная и хорошо валит, на 2 головы выше любого айфона. Включается по nfc за сек. Намного приятнее звук любого телефона и держит долго.И можно две сразу соединить.

В наушниках важнее какой звук.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.11.2023 23:29
Dmytro1511: 12.11.2023 22:53

На сяоми в основном на основе стока все ставят, там левые не канают особо. 10 лет назад было интересно какой то циан поставить или прошивку от какого то гомномодмейкера вася пупкин эдишн :laugh:
Сяомовский сток это мусор, как и модификации от всяких v.pupkin, в которых кроме хлама рубают еще и анимации. Кастомы там канают еще как
kolesnukm
Member

Повідомлення

так і вся суть кастомів було в тому що вони зібрані на китайській версії, на які нові фішки на багато раніше виходили а деякі на глобалку навіть і не впроваджувалися. Якщо мати трохи вільного часу то багато чого під себе можна налаштувати і більше менш оптимізувати, але вільний час треба ще мати )
Steelmax
Member

Повідомлення

Hum: 03.11.2023 14:13
Steelmax: 02.11.2023 23:11 Пожалуйста, подскажите альтернативные варианты к Redmi Note 12 такого же ценового диапазона, "за и против". :beer:
В этой ценовой нише все примерно равные по возможностям. Акцент то на чем делаете и чем готовы пожертвовать?
Спасибо что откликнулся Hum, но все таки забрал Redmi Note 12 8/256 по хеллоуинской акции. Все отлично, все устроило и по бюджету :beer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 13.11.2023 09:06 так і вся суть кастомів було в тому що вони зібрані на китайській версії, на які нові фішки на багато раніше виходили а деякі на глобалку навіть і не впроваджувалися. Якщо мати трохи вільного часу то багато чого під себе можна налаштувати і більше менш оптимізувати, але вільний час треба ще мати )
я ставил xiaomi.eu, она на базе китайской прошивки, вернулся на Индонезию, самая лучшая прошивка и работает быстрее, деодексированные прошивки тормознутее, мне не понравилось. Фишек там очень мало, какие то суперобои, которые мне нафиг не нужны и значок lte вместо 4g))ну без рекламы и хлама единственное что, хотя я сам могу это все выпилить через adb. Pixel experience нормальная тоже прошивка для слабых девайсов как раз подходит, я ставил на старые сяоми, хорошо работает, но очень сильно жрёт батарею.И после неё у меня на 3s отвалился вайфай и блютуз, прошивка не помогает через fastboot, пришлось замыкать кабель и шить через edl, не так то это и просто было.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.11.2023 09:28
kolesnukm: 13.11.2023 09:06 так і вся суть кастомів було в тому що вони зібрані на китайській версії, на які нові фішки на багато раніше виходили а деякі на глобалку навіть і не впроваджувалися. Якщо мати трохи вільного часу то багато чого під себе можна налаштувати і більше менш оптимізувати, але вільний час треба ще мати )
я ставил xiaomi.eu, она на базе китайской прошивки, вернулся на Индонезию, самая лучшая прошивка и работает быстрее, деодексированные прошивки тормознутее, мне не понравилось. Фишек там очень мало, какие то суперобои, которые мне нафиг не нужны и значок lte вместо 4g))ну без рекламы и хлама единственное что, хотя я сам могу это все выпилить через adb. Pixel experience нормальная тоже прошивка для слабых девайсов как раз, я ставил на старые сяоми, хорошо работает, но очень сильно жрёт батарею.
Там зависит все от того, какой вася пупкин собрал кастом. Pixel Experience может работать хорошо на одном девайсе, и плохо на другом. Кастомы будут быстрее на сяоми, но основные проблемы останутся(фризы в ютубе, корявый датчик и тд)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 13.11.2023 09:34
snapdragon999: 13.11.2023 09:28

я ставил xiaomi.eu, она на базе китайской прошивки, вернулся на Индонезию, самая лучшая прошивка и работает быстрее, деодексированные прошивки тормознутее, мне не понравилось. Фишек там очень мало, какие то суперобои, которые мне нафиг не нужны и значок lte вместо 4g))ну без рекламы и хлама единственное что, хотя я сам могу это все выпилить через adb. Pixel experience нормальная тоже прошивка для слабых девайсов как раз, я ставил на старые сяоми, хорошо работает, но очень сильно жрёт батарею.
Там зависит все от того, какой вася пупкин собрал кастом. Pixel Experience может работать хорошо на одном девайсе, и плохо на другом. Кастомы будут быстрее на сяоми, но основные проблемы останутся(фризы в ютубе, корявый датчик и тд)
лучше стока нету ничего, по крайней мере на моём телефоне быстрее на стоковой.Датчики все чётко работают, фризов нету никаких нигде, хотя я юзаю newpipe уже давно.xiaomi.eu стояла, во первых перевод не везде есть, во вторых она фризила у меня, на Индонезии гораздо лучше.Может на других лучше, спорить не буду.
Вообще я не любитель кастомов, неизвестно что там тебе запихнул тот Вася пупкин, я лучше стоковую почищу и немного улучшу.
А по поводу безопасности, xiaomi уже давно перевела на сервера амазон в Тайване глобальных пользователей, никто там с компартии следить не будет за вами.
Grimmjow
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.11.2023 07:45
Grimmjow: 13.11.2023 04:34
а что там слушать через тот динамик? если видос смотреть или ютуб, то стерео динамиков практически в любом телефоне за глаза, а если слушать музыку где то на природе, то лучше колонку купить, что тот телефон там может толком.
У меня вот такая колонка https://rozetka.com.ua/ua/sony_srsxb10b_ru2/p17522536/, очень компактная и хорошо валит, на 2 головы выше любого айфона. Включается по nfc за сек. Намного приятнее звук любого телефона и держит долго.И можно две сразу соединить.

В наушниках важнее какой звук.
если по писькомерятся: у меня есть колонка маршал эмбертон, но колонка это не то. хочется под падиком на корточках с сижкой как быдло :laugh:
наушники у меня эирподс про 2 те шо сентябрьские - они меня больше возбуждают как слуховой аппарат для подслушиваний и усиления окружающего звука :gigi: слуховых аппаратов небыло до этого, поэтому необычная фитча)
Відповісти