кстати да, держал в руках с23 ультра - первое впечатление прям намного лучше айфона, хоть я и айфонолюб)))snapdragon999: ↑ 12.11.2023 17:21лучше б взял с23 ультра, если шим не важенleif: ↑ 12.11.2023 16:58 snapdragon999
По залізу нарікань взагалі немає: дисплей, швидкодія, камера, все з цим добре. Особливо камера потішила.
Смарт вже навіть встиг у мене і впасти доволі сильно, Spigen скло на екрані тріснуло, але на самому дисплеї і телефоні в цілому анінайменших слідів не залишилось. Та навіть на fine woven чохлі якось теж без наслідків обійшлось.
А от софт...ось в цілому мені через тиждень юзання незручна (останній раз власний ios девайс у мене був в 2012 році), якась крива і неоптимальна логіка виконання навіть базових дій, банально довше/більше тапів ніж на андроїді, про відсутність коми на головному лейауті клавіатури я вже писав, це взагалі фіаско для мене. І от все разом дрібничка тут дрібничка там підбішує і за тиждень я до цього не звик навіть приблизно. По відчуттях це не "просто інакше", це саме "не оптимально", як на мене.
але поюзаю ще, може з часом сприйняття зміниться.
п.с. но как школотрон в душе скажу так - стереодинамики в айфоне круче всех, чтоб наваливать под падиком) даже на с23 ультра по печальней