Я не то кинув в цитату, а те що айфони швидко пакують софт це логічно дужешвидка память та мало ОЗУ Хоча це як я і писав раніше інша політика компанії так як замість того щоб кидати по 12 ГБ ОЗУ якої в цілому теж не хватить, якісніше зробити дуже швидкий своп, для цього і у айфону дуже швидка швидкість на одне ядро і NVMe SSD щоб нічого не заважало. Тому якись старенький айфон 7 не тормозить/фрізить навідь після 6+ років, навідь після важкого софту який скаржиться що 2 гіга ОЗУ це малувато7mindfields: ↑ 12.11.2023 01:22Та ніби то не перевзувався, айфони реально завершають активні сесії досить швидко, якщо це тримати в фоніDonate: ↑ 12.11.2023 01:20
Да тут від кількості перевзуття напевно навідь нейронка заглюче, ось евгена вже нечути зламали
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Donate
Member
-
7mindfields
Member
Ну так, але 2гб озу це вже дуже мало на сьогодні, навіть для айфону. Тому серед старих айфонів добре себе відчувають хіба що 7 plus/8 plus, бо там як раз йшло 3гб рамиDonate: ↑ 12.11.2023 01:28Я не то кинув в цитату, а те що айфони швидко пакують софт це логічно дужешвидка память та мало ОЗУ Хоча це як я і писав раніше інша політика компанії так як замість того щоб кидати по 12 ГБ ОЗУ якої в цілому теж не хватить, якісніше зробити дуже швидкий своп, для цього і у айфону дуже швидка швидкість на одне ядро і NVMe SSD щоб нічого не заважало. Тому якись старенький айфон 7 не тормозить/фрізить навідь після 6+ років, навідь після важкого софту який скаржиться що 2 гіга ОЗУ це малувато7mindfields: ↑ 12.11.2023 01:22
Та ніби то не перевзувався, айфони реально завершають активні сесії досить швидко, якщо це тримати в фоні
Він пішов 4пда штурмувати нарешті, непахане поле різноманітних трендів, а то скільки можна терпіти ці пекельні борошна
Ще б спредтрума999 туди депортувати в профільну гілку з ксяомі, щоб він свій хлам нікому не радив більше
-
Donate
Member
В мене півдня була проста сімка, я туди ставив всяке перевіряв як воно там все. Ради лулзів поставив PGR і в цілому без ніяких питань (воно тільки жалілося на старті що 2 гіга не підтримуються) пограв пів годинки. Там все псує на данний момент це екран, після 6'7 виглядає дуже не зручно А так якщо для тебе телефон щось не дуже важливе в житті з ним ще роки 2-3 роки можна бігати в цілому там він працює краще нових сяомі баксів за 300 (типу коли софт оновлюється чи скачується система в цілому ніяк не реагує, а ось на сяомі да як і в цілому багатьох бюджетних телефонах є характерні мікрозависання Звучить як дрібниці але в цілому це завжди позитивні враження від смартфону, а не вікно поверх всього софту з тим що СОФТ ПЕРЕВІРЕНО ВСЕ БЕЗПЕЧНО *реклама* І КНОПКИ ЗАКРИТИ І ВІДРИТИ ПРОГРАММУ )7mindfields: ↑ 12.11.2023 01:35Ну так, але 2гб озу це вже дуже мало на сьогодні, навіть для айфону. Тому серед старих айфонів добре себе відчувають хіба що 7 plus/8 plus, бо там як раз йшло 3гб рамиDonate: ↑ 12.11.2023 01:28
Я не то кинув в цитату, а те що айфони швидко пакують софт це логічно дужешвидка память та мало ОЗУ Хоча це як я і писав раніше інша політика компанії так як замість того щоб кидати по 12 ГБ ОЗУ якої в цілому теж не хватить, якісніше зробити дуже швидкий своп, для цього і у айфону дуже швидка швидкість на одне ядро і NVMe SSD щоб нічого не заважало. Тому якись старенький айфон 7 не тормозить/фрізить навідь після 6+ років, навідь після важкого софту який скаржиться що 2 гіга ОЗУ це малувато
Востаннє редагувалось 12.11.2023 01:50 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
А я навпаки, замовив se2022 заради компакту (відносно, так є 13 міні, і він мені подобається, але там олед, а для мене це критично, саме тому я обрав g7, коли знадобився недорогий андроїд) та ips, останній такого формату в мене був також сьомий, навіть колір той же, продакт ред, піду подивлюся на днях, може реально з 6.1 переїду на 4.7Donate: ↑ 12.11.2023 01:44В мене півдня була проста сімка, я туди ставив всяке перевіряв як воно там все. Ради лулзів поставив PGR і в цілому без ніяких питань (воно тільки жалілося на старті що 2 гіга не підтримуються) пограв пів годинки. Там все псує на данний момент це екран, після 6'7 виглядає дуже не зручно А так якщо для тебе телефон щось не дуже важливе в житті з ним ще роки 2-3 роки можна бігати7mindfields: ↑ 12.11.2023 01:35
Ну так, але 2гб озу це вже дуже мало на сьогодні, навіть для айфону. Тому серед старих айфонів добре себе відчувають хіба що 7 plus/8 plus, бо там як раз йшло 3гб рами
-
Donate
Member
Вони ж ідентичні по розміру А маленький екран особливо коли роки таке собі хочеться щоб все було побільше. Навідь на 6.7' зробів собі невелике масштабування7mindfields: ↑ 12.11.2023 01:50А я навпаки, замовив se2022 заради компакту (відносно, так є 13 міні, і він мені подобається, але там олед, а для мене це критично, саме тому я обрав g7) та ips, останній такого формату в мене був також сьомий, навіть колір той же, продакт ред, піду подивлюся на днях, може реально з 6.1 переїду на 4.7Donate: ↑ 12.11.2023 01:44
В мене півдня була проста сімка, я туди ставив всяке перевіряв як воно там все. Ради лулзів поставив PGR і в цілому без ніяких питань (воно тільки жалілося на старті що 2 гіга не підтримуються) пограв пів годинки. Там все псує на данний момент це екран, після 6'7 виглядає дуже не зручно А так якщо для тебе телефон щось не дуже важливе в житті з ним ще роки 2-3 роки можна бігати
- спойлер
Востаннє редагувалось 12.11.2023 01:54 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Колись це ввійде в історію як miui experience, так як «нова» ос ось ось вийдеDonate: ↑ 12.11.2023 01:44 а не вікно поверх всього софту з тим що СОФТ ПЕРЕВІРЕНО ВСЕ БЕЗПЕЧНО *реклама* І КНОПКИ ЗАКРИТИ І ВІДРИТИ ПРОГРАММУ )
Звичайно, це ж та сама вісімка, яка є такою ж сімкою, тільки зі скляною задньою кришкою, а сімка в свою чергу майже не відрізняється від 6s. В свій час мені 7 зайшов, питання здебільшого були до автономності, там вже у 6s/7/8/se2020 все дуже поганоDonate: ↑ 12.11.2023 01:53 Вони ж ідентичні по розміру
Це зараз єдине що лякає, перевірю, якщо я не дуже старий для нативного розміру шрифтів на 4.7 - то заберу, інакше прийдеться відмовитись і купувати собі новий акб на 11йDonate: ↑ 12.11.2023 01:53 А маленький екран особливо коли роки таке собі хочеться щоб все було побільше.
-
snapdragon999
Member
где я рекламую на али брать? если брать, то до 160 баксов чтоб без растаможки иначе не выгодно. Шлак брать, кто б говорил, сам на 5 летнем шлаке сидишь ещё чето квакаешь
-
Romani
Member
7mindfields
8 ram
8 ram
-
vpchelko
Member
По поводу Global ROM, такое и на нашем рынке продают, нужно быть внимательнее с 99% вероятностью там тоже нет NFC.
Відправлено через 4 хвилини 16 секунд:
А на счет рекламы, то уж будь внимательным - незачем всякую фигню по типу Global ROM "рекламировать", я сам чуть не повелся на такой шлак, благо по несколько раз перепроверял и в сети чесно пишут, что нет поддержки NFC да и в описании товара на Али тоже ничего не написано про NFC!
И уже все - купоны закончились - я еще купил 3 маршрутизатора Xiaomi AX3000T - всего за 86.72$ за 26$ не получилось купить как в сети рекламируют, но тоже неплохо - первый раз беру с поддержкой mesh
Відправлено через 23 хвилини 36 секунд:
И еще одну тайну для тебя по секрету, на Алиэкспресс - настоящая распродажа! Это не Розетка - которая в день распродажи поднимает цены!
Відправлено через 4 хвилини 16 секунд:
Я взял нормальный смарт за 6900грн (растоможна будет гдето 200грн) - который сейчас на Розетке стоит 10000грн (разве что бонус тут можно оформить бесплатную рассрочку на 15 месяцев)!snapdragon999: ↑ 12.11.2023 07:36где я рекламую на али брать? если брать, то до 160 баксов чтоб без растаможки иначе не выгодно. Шлак брать, кто б говорил, сам на 5 летнем шлаке сидишь ещё чето квакаешь
А на счет рекламы, то уж будь внимательным - незачем всякую фигню по типу Global ROM "рекламировать", я сам чуть не повелся на такой шлак, благо по несколько раз перепроверял и в сети чесно пишут, что нет поддержки NFC да и в описании товара на Али тоже ничего не написано про NFC!
И уже все - купоны закончились - я еще купил 3 маршрутизатора Xiaomi AX3000T - всего за 86.72$ за 26$ не получилось купить как в сети рекламируют, но тоже неплохо - первый раз беру с поддержкой mesh
Відправлено через 23 хвилини 36 секунд:
Открою для тебя тайну - все смарты делаються сейчас в китае!snapdragon999: ↑ 11.11.2023 21:34 никто не заставляет брать на али китайку, можно тут взять глобальную eu, как чел взял в рассрочку по 500 грн ))
И еще одну тайну для тебя по секрету, на Алиэкспресс - настоящая распродажа! Это не Розетка - которая в день распродажи поднимает цены!
-
snapdragon999
Member
не в розетке он также стоит как на али, только тут проверить можно и хоть какая то гарантияvpchelko: ↑
-
vpchelko
Member
Не может быть! На распродаже за каждые 100$ дают дают скидку 15$ + еще цены на 10-20% снижают!snapdragon999: ↑ 12.11.2023 09:25 не в розетке он также стоит как на али, только тут проверить можно и хоть какая то гарантия
В моем случае смарт обошолся 2/3 цены!
На Али тоже "гарантия", пока ни 1го спора не проиграл, вот мой недавний опыт - с мини-компьютером - получилось комп за 100$ купил за бесплатно, потому что блок питания был бракованый! Да за любой недочет - можно скинуть от половины до 1/3 цены товара! А если товар не работает - то даже 100% без возврата товара!
Еще купил мини-монитор для расбери-пи (7 дюймов IPS HD - питание от USB интерфейс подключения HDMI) - за 30$ - в описании был тачскрин, по факту тачскрина нет, верyнул 10$ - вопрос - где ты купишь такой мини дисплей для расбери-пи за 20$?
П.с. тем более уже не 1ый раз покупаю смартфоны на Али - и проблем с ними не разу небыло.
-
snapdragon999
Member
с богом !я тоже много там покупаю,но не смартфоны .Не люблю растаможкиvpchelko: ↑ 12.11.2023 09:37
П.с. тем более уже не 1ый раз покупаю смартфоны на Али - и проблем с ними не разу небыло.
-
7mindfields
Member
Не звернув увагу, що в 15 про та про макс ще рами докинути, тоді ніяк
Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Не можна просто взяти і черговий раз не перевзутися, скільки ти разів рекомендував поко ф5 за 300$ з алі?snapdragon999: ↑ 12.11.2023 07:36где я рекламую на али брать? если брать, то до 160 баксов чтоб без растаможки иначе не выгодно. Шлак брать, кто б говорил, сам на 5 летнем шлаке сидишь ещё чето квакаешь
-
snapdragon999
Member
я не говорил что его там надо покупать, я сказал что его цена 300 баксов, а у нас барыги накручивают нормально.7mindfields: ↑ 12.11.2023 10:27
Не можна просто взяти і черговий раз не перевзутися, скільки ти разів рекомендував поко ф5 за 300$ з алі?
-
7mindfields
Member
Так а нащо приводити тоді нереальні ціни?snapdragon999: ↑ 12.11.2023 10:39я не говорил что его там надо покупать, я сказал что его цена 300 баксов, а у нас барыги накручивают нормально.7mindfields: ↑ 12.11.2023 10:27
Не можна просто взяти і черговий раз не перевзутися, скільки ти разів рекомендував поко ф5 за 300$ з алі?
-
leif
Member
отже, отримав сьогодні свій піксель 8про 256гб, та на додачу до нього взяв ще pixel watch 2.
навіть по перших годинах використання мені сподобалось більше ніж 15 pro max. можливо, я звик до андроїду, може ще в чомусь справа, але для мене піксель куди приємніше ніж айфон.
моя дружина наразі досі не вирішила, хоче вона 15 про макс чи ні, тому я поки поюзаю 2 девайси паралельно (pixel 8pro та iphone 15 pro max). з'ясую чи тут справа у звичці, чи айфон дійсно для мене не підходить. а там подивимось.
Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
kolesnukm, дякую за підказку щодо pixophone, крамниця —
навіть по перших годинах використання мені сподобалось більше ніж 15 pro max. можливо, я звик до андроїду, може ще в чомусь справа, але для мене піксель куди приємніше ніж айфон.
моя дружина наразі досі не вирішила, хоче вона 15 про макс чи ні, тому я поки поюзаю 2 девайси паралельно (pixel 8pro та iphone 15 pro max). з'ясую чи тут справа у звичці, чи айфон дійсно для мене не підходить. а там подивимось.
-
snapdragon999
Member
чем айфон не зашёл?leif: ↑ 12.11.2023 15:38 отже, отримав сьогодні свій піксель 8про 256гб, та на додачу до нього взяв ще pixel watch 2.
-
leif
Member
snapdragon999
По залізу нарікань взагалі немає: дисплей, швидкодія, камера, все з цим добре. Особливо камера потішила.
Смарт вже навіть встиг у мене і впасти доволі сильно, Spigen скло на екрані тріснуло, але на самому дисплеї і телефоні в цілому анінайменших слідів не залишилось. Та навіть на fine woven чохлі якось теж без наслідків обійшлось.
А от софт...ось в цілому мені через тиждень юзання незручна (останній раз власний ios девайс у мене був в 2012 році), якась крива і неоптимальна логіка виконання навіть базових дій, банально довше/більше тапів ніж на андроїді, про відсутність коми на головному лейауті клавіатури я вже писав, це взагалі фіаско для мене. І от все разом дрібничка тут дрібничка там підбішує і за тиждень я до цього не звик навіть приблизно. По відчуттях це не "просто інакше", це саме "не оптимально", як на мене.
але поюзаю ще, може з часом сприйняття зміниться.
По залізу нарікань взагалі немає: дисплей, швидкодія, камера, все з цим добре. Особливо камера потішила.
Смарт вже навіть встиг у мене і впасти доволі сильно, Spigen скло на екрані тріснуло, але на самому дисплеї і телефоні в цілому анінайменших слідів не залишилось. Та навіть на fine woven чохлі якось теж без наслідків обійшлось.
А от софт...ось в цілому мені через тиждень юзання незручна (останній раз власний ios девайс у мене був в 2012 році), якась крива і неоптимальна логіка виконання навіть базових дій, банально довше/більше тапів ніж на андроїді, про відсутність коми на головному лейауті клавіатури я вже писав, це взагалі фіаско для мене. І от все разом дрібничка тут дрібничка там підбішує і за тиждень я до цього не звик навіть приблизно. По відчуттях це не "просто інакше", це саме "не оптимально", як на мене.
-
snapdragon999
Member
лучше б взял с23 ультра, если шим не важенleif: ↑ 12.11.2023 16:58 snapdragon999
-
leif
Member
чому краще?snapdragon999: ↑ 12.11.2023 17:21лучше б взял с23 ультра, если шим не важен