Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
leif
Member
Ви користуєтесь захисним склом для об'єктивів камер?
Замовив spigen'овське для промаксу з цікавості, а для пікселю щось немає в Україні, думаю, чи треба заморочуватись взагалі.
Замовив spigen'овське для промаксу з цікавості, а для пікселю щось немає в Україні, думаю, чи треба заморочуватись взагалі.
-
7mindfields
Member
Можна на ставити, чохол же закриваєleif: ↑ 11.11.2023 15:36 Ви користуєтесь захисним склом для об'єктивів камер?
З ксяомі, ти забув додатиsnapdragon999: ↑ 11.11.2023 15:14 Это все пердеж в лужу, в любой ветке найдётся какой то счастливчик с какой то траблой.
-
Dmytro1511
Member
Я как то ради прикола сравнил работу ютуба на поко М3 и на 7 летнем Sony Xperia XA, который отдавали по 3к в марте 18 года в алло. По итогу на соньке не фризили 60фпс в ютубе и лента скролилась без фризов. Поко на прекрасном миуи 12.5 такое не осилил...Donate: ↑ 11.11.2023 15:24
Ну так софтовые проблемы у гугла решаются спустя время, по моей памяти они беспроводную зарядку чинили год с переменным успехом, вот нагрев при использовании спустя 2 года спустя решили переписав в целом механизм запуска программ, а не задушив процессор, отпечаток я не застал у меня он сразу работал нормально, а у сяоми там 60 фпс в ютубе до сих пор
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Не треба, по перше немає сенсу, якщо руки прямі і телефон в чохлі. По друге може погіршитись якість камериleif: ↑ 11.11.2023 15:36 Ви користуєтесь захисним склом для об'єктивів камер?
-
vpchelko
Member
Global ROM это не глобальная версия - это тупо прошивка, которую ставят при помощи молотка и чией-то матери и если где-то при таких манипуляциях работает безконтактная оплата - то это исключение.snapdragon999: ↑ 11.11.2023 12:31Це глобальна версія з nfc ти шо петросян?без nfc це 12 турбо cnvpchelko: ↑ 11.11.2023 09:20
Это версия без НФС - лайно собачье! Для e#ной русни самое то у них гугл-пей не работает.
Причём тут русня? самсунги и айфоны полным ходом туда завозят и никто их не блокирует, значит производителю по барабану.
Нужно брать Global Version
пример того что я купил (Color: 8GB 256GB StarBlue): https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... 1802RjP27x вышло с купонами почти 6900грн (Total:US $183.80)
-
leif
Member
Dmytro1511
7mindfields
Ладно, на піксель поки не замовлятиму. Спочатку дійсно сам на айфоні потестую щодо впливу на якість фото, цікаво як воно IRL, і от, якщо вже змін не побачу, замовлю десь з амазону і для пікселя.
7mindfields
Ладно, на піксель поки не замовлятиму. Спочатку дійсно сам на айфоні потестую щодо впливу на якість фото, цікаво як воно IRL, і от, якщо вже змін не побачу, замовлю десь з амазону і для пікселя.
-
kolesnukm
Member
Дружині на 14 одразу наклеїв на камеру скло від spigen то нормально, а вот брав вже не питаю який виробник для 7 про, то були на яскравому сонці бліки і вночі ліхтарі теж давали засвіти
-
Grimmjow
Member
стекло на камеру 14 айфона - бесполезная хрень, перевод денег, удешевление визуала смартфона, которая сама себя поцарапает.
п.с. у меня на ультрах даже нет ниодной царапины, не знаю что нужно делать с этим стеклом на телефоне чтоб поцарапать
на 13 про за год ницарапины, на 14 про - так само. телефон не особо бережно юзаю.
зато на черном14 про стерлись грани кнопки блокировки изза чехла вот вам и защита
п.с. у меня на ультрах даже нет ниодной царапины, не знаю что нужно делать с этим стеклом на телефоне чтоб поцарапать
на 13 про за год ницарапины, на 14 про - так само. телефон не особо бережно юзаю.
зато на черном14 про стерлись грани кнопки блокировки изза чехла вот вам и защита
-
Donate
Member
Т.е. їх ще більше? Там же як раз з шостої лінійки камери бліки ловлятьkolesnukm: ↑ 11.11.2023 19:24 Дружині на 14 одразу наклеїв на камеру скло від spigen то нормально, а вот брав вже не питаю який виробник для 7 про, то були на яскравому сонці бліки і вночі ліхтарі теж давали засвіти
-
kolesnukm
Member
Grimmjow вот царини цікавлять саме менше)) але після заміни скла камери на 12 про, 14 вирішив захистити, здешевлення ніякого не має, вони і по якості класні і під колір телефону, хто не знає що вони є навіть не помічає, єдине не всі чохли підходять тепер)
-
snapdragon999
Member
cлушай не надо рассказывать мне, там речь вообще шла о нот 12 про 5 g евро версия , а не 4 g китай. Все там работает и nfc и частоты все есть.В версии 5g там камера лучше от сони со стабом.vpchelko: ↑ 11.11.2023 19:00Global ROM это не глобальная версия - это тупо прошивка, которую ставят при помощи молотка и чией-то матери и если где-то при таких манипуляциях работает безконтактная оплата - то это исключение.snapdragon999: ↑ 11.11.2023 12:31
Це глобальна версія з nfc ти шо петросян?без nfc це 12 турбо cn
Причём тут русня? самсунги и айфоны полным ходом туда завозят и никто их не блокирует, значит производителю по барабану.
пример того что я купил (Color: 8GB 256GB StarBlue): https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... 1802RjP27x вышло с купонами почти 6900грн (Total:US $183.80)
-
kolesnukm
Member
snapdragon999: ↑ 11.11.2023 21:01cлушай не надо рассказывать мне, там речь вообще шла о нот 12 про 5 g евро версия , а не 4 g китай. Все там работает и nfc и частоты все есть.В версии 5g там камера лучше от сони со стабом.vpchelko: ↑ 11.11.2023 19:00
Global ROM это не глобальная версия - это тупо прошивка, которую ставят при помощи молотка и чией-то матери и если где-то при таких манипуляциях работает безконтактная оплата - то это исключение.
Теж бачив в декількох телеграм каналах посилання на Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G за 162$ але в реальності там вот це
- спойлер
- Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $195.00 27%OFF | Global ROM Xiaomi Redmi Note 12 Pro MTK Dimensity 1080 120Hz Display 5000mAh Battery 67W Fast Charge 50MP Main Camera
https://a.aliexpress.com/_Ev3xF81
-
snapdragon999
Member
это китайская версия, видно зарядка не евро, перепрошитый на глобалку.Там и написано china Version в описании.kolesnukm: ↑ 11.11.2023 21:23snapdragon999: ↑ 11.11.2023 21:01
cлушай не надо рассказывать мне, там речь вообще шла о нот 12 про 5 g евро версия , а не 4 g китай. Все там работает и nfc и частоты все есть.В версии 5g там камера лучше от сони со стабом.
Теж бачив в декількох телеграм каналах посилання на Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G за 162$ але в реальності там вот це
- спойлер
- Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $195.00 27%OFF | Global ROM Xiaomi Redmi Note 12 Pro MTK Dimensity 1080 120Hz Display 5000mAh Battery 67W Fast Charge 50MP Main Camera
https://a.aliexpress.com/_Ev3xF81
-
kolesnukm
Member
Тому і vpchelko написав що це прошитий Китай
-
snapdragon999
Member
никто не заставляет брать на али китайку, можно тут взять глобальную eu, как чел взял в рассрочку по 500 грн ))kolesnukm: ↑ 11.11.2023 21:32 Тому і vpchelko написав що це прошитий Китай
-
kolesnukm
Member
До чого тут заставляє не заставляє, як одразу написали що це фігня, яку не варто брати, що б хто не знає що так глобальна прошивка і глобальна версія не попався на це, враховуючи що і нормальні телефони продаються на розпродажіsnapdragon999: ↑ 11.11.2023 21:34никто не заставляет брать на али китайку, можно тут взять глобальную eu, как чел взял в рассрочку по 500 грн ))kolesnukm: ↑ 11.11.2023 21:32 Тому і vpchelko написав що це прошитий Китай
-
snapdragon999
Member
аа, ну да, надо шарить))Я на али никогда не брал, особенно по акциям, могут какой то шлак впарить, который не ушёл так.kolesnukm: ↑ 11.11.2023 21:40До чого тут заставляє не заставляє, як одразу написали що це фігня, яку не варто брати, що б хто не знає що так глобальна прошивка і глобальна версія не попався на це, враховуючи що і нормальні телефони продаються на розпродажіsnapdragon999: ↑ 11.11.2023 21:34
никто не заставляет брать на али китайку, можно тут взять глобальную eu, как чел взял в рассрочку по 500 грн ))
-
Romani
Member
Небольшой офф топ. Непривычно, что на айфоне все приложения в фоне и когда отрываются то на том месте, где остановился. Хочется что бы при запуске была стартовая страница. Это можно как то сделать? Кроме как выгрузить с памяти и запустить по новой?
Спасибо за ответы.
Спасибо за ответы.
-
7mindfields
Member
Зате іншим постійно рекламуєш цей шлак від ксяомі замовляти на аліsnapdragon999: ↑ 11.11.2023 21:43 Я на али никогда не брал, особенно по акциям, могут какой то шлак впарить, который не ушёл так.
Не тримає він сесію в фоні так довго, як тобі здається, хіба що в тебе 6гб рамиRomani: ↑ 11.11.2023 22:25 Небольшой офф топ. Непривычно, что на айфоне все приложения в фоне и когда отрываются то на том месте, где остановился. Хочется что бы при запуске была стартовая страница. Это можно как то сделать? Кроме как выгрузить с памяти и запустить по новой?
Спасибо за ответы.
-
Donate
Member
Да тут від кількості перевзуття напевно навідь нейронка заглюче, ось евгена вже нечути зламали7mindfields: ↑ 12.11.2023 01:19 Не тримає він в фоні так довго, як тобі здається, хіба що в тебе 6гб рами
-
7mindfields
Member
Та ніби то не перевзувався, айфони реально завершають активні сесії досить швидко, якщо це тримати в фоніDonate: ↑ 12.11.2023 01:20Да тут від кількості перевзуття напевно навідь нейронка заглюче, ось евгена вже нечути зламали7mindfields: ↑ 12.11.2023 01:19 Не тримає він в фоні так довго, як тобі здається, хіба що в тебе 6гб рами