це якийсь актуальний народний топчік за свої гроші? сорі, якщо це було на попередніх сторінках, я промотую нечитаючи оці всі холівори про сяомі. чи поко це не сяомі?
Поко ф5 за 15к вже в смітник відправили тепер чекаємо наступного нагібатора
пруфов полно в сети и отзывы на многих ресурсах и то что слабая батарея и нагрев есть в обычных задачах и экран 60гц дешманский с лютым шимом и тусклый и динамики фуфлыжные.Какие тебе ещё пруфы, уже сто раз обсуждалось.Телефон это не только камера, сколько бронелобым можно объяснять.
Тупоголовые три троля сидят и кроме пикселя 6а и айфона 11 рефа ничего не могут предложить в бюджетном сегменте.
snapdragon999: ↑
06.11.2023 18:15
пруфов полно в сети и отзывы на многих ресурсах и то что слабая батарея и нагрев есть в обычных задачах и экран 60гц дешманский с лютым шимом и тусклый и динамики фуфлыжные.Какие тебе ещё пруфы, уже сто раз обсуждалось.Телефон это не только камера, сколько бронелобым можно объяснять.
За 15к:
Без АОДу
Автономністю гіршою за піксель 6а
спойлер
Спірною політикою апдейтів і софтом в якому повно bloatware
snapdragon999: ↑
06.11.2023 18:15
За 15к:
Без АОДу
Автономністю гіршою за піксель 6а
спойлер
Спірною політикою апдейтів і софтом в якому повно bloatware
Donate: ↑
06.11.2023 18:47
Як кому, для мене це самий гидоткий спосіб розблокування. Вже як більше одного року з підекранним і він значно зручніший за боковий
А що в ночі скажеш?
І так, все залежить від розташування сканера. Я соньку в руку беру, в мене завжди палець на сканері, а розблокування при натисканні кнопки зі сканером. Натискаю кнопку - телефон розблоковано
Як кому, для мене це самий гидоткий спосіб розблокування. Вже як більше одного року з підекранним і він значно зручніший за боковий
А що в ночі скажеш?
when-you-use-the-fingerprint-scanner-in-the-dark-v0-trgr6qu2iuub1.jpg
І так, все залежить від розташування сканера. Я соньку в руку беру, в мене завжди палець на сканері, а розблокування при натисканні кнопки зі сканером. Натискаю кнопку - телефон розблоковано
На соньках після 18 року фігові датчики ставили, всі на них скаржаться. На хз1 мені датчик сподобався, на хперія 1 він був фіговим.
А що в ночі скажеш?
when-you-use-the-fingerprint-scanner-in-the-dark-v0-trgr6qu2iuub1.jpg
Які там проблеми? Воно ж не весь єкран засвічує а тільки те що там під єкраном. У себе не знаю суперзручно. Зручніше тільки faceid
Dmytro1511: ↑
06.11.2023 19:01
На соньках після 18 року фігові датчики ставили, всі на них скаржаться. На хз1 мені датчик сподобався, на хперія 1 він був фіговим.
Не тільки фігові, а ще й відвальні. 30% на 4пда мають проблеми зі сканером на ііі
на первых прошивках было,потом пофиксили ,хватит уже мусолить одно и тоже .Ты возьми тот и тот и поюзай сравни экраны ,потом расскажешь где там шим видно .Те все обзоры после выхода сразу, уже допилено там все. 23/04 обзор, а сейчас уже 06/11
Мне еще нравится, как ты постоянно путаешь частоту обновления и частоту ШИМа. Сразу видно настоящего експерта по олед матрицам
скриншот прочитай сначало снизу прежде чем такую чушь писать.Там сказано что 60 гц не ощущается,как будто 90гц .Ну конечно из за такого лютого шима зрение обманывается ))