Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:31І в загалі, я вважаю хлам від гугл по типу ют мьюзік
Там практично весь софт можна відключити/видалити окрім критично важливих системних просто клацнувши по ньому :spy: І він не буду фігурувати ніде :rotate:
Востаннє редагувалось 04.11.2023 13:36 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 04.11.2023 12:30
DuckRider: 04.11.2023 12:29

А яким боком ос гугл до піхель експіренсу?
Кращою підтримкою девайсів, і знову ж таки її тривалістю :dontknow:
Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 04.11.2023 13:35
Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
І це вина гугла а не майнтейнера який зробив кривий порт? :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2023 13:37
меня лысый андроид не прикалывает, miui интереснее.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 04.11.2023 13:38
Donate: 04.11.2023 13:37
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2023 13:39
snapdragon999: 04.11.2023 13:38

дело не в этом, сама оболочка дешманская какая то, шрифт один какой то дебильный, на сяоми выбрал любой шрифт , значки всякие под себя настроил, жесты без кнопок снизу.
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2023 13:35
DuckRider: 04.11.2023 13:31І в загалі, я вважаю хлам від гугл по типу ют мьюзік
Там практично весь софт можна відключити/видалити окрім критично важливих системних просто клацнувши по ньому :spy:
Як і на багатьох інших телефонах з їх хламом. Мьюзік не видалити, якщо що, гмаіл, фото, гугл тв також. Це все хлам, але від гугл, просто від нього немає можливості відмовитись :dontknow: Ти скажеш, що інші телефони також не дають такої можливості, але ж ми говоримо про систему чисту від хламу, а хлам від гугл ні чим не кращий за хлам від інших, ну хоч реклами нема
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:44
Там практично весь софт можна відключити/видалити окрім критично важливих системних просто клацнувши по ньому :spy:
Як і на багатьох інших телефонах з їх хламом. Мьюзік не видалити, якщо що, гмаіл, фото, гугл тв також. Це все хлам, але від гугл, просто від нього немає можливості відмовитись :dontknow: Ти скажеш, що інші телефони також не дають такої можливості, але ж ми говоримо про систему чисту від хламу, а хлам від гугл ні чим не кращий за хлам від інших, ну хоч реклами нема
Ми користуємося іншими смартфонами? Гугл дає змогу там практично все ПО вимикати з кінцями...
спойлер
Зображення
7mindfields
Member

Повідомлення

Що тобі не зрозуміло у фразі «нативна підтримка»? :think:
snapdragon999
Member

Повідомлення

через adb удаляется без рута (adb appcontrol)
Востаннє редагувалось 04.11.2023 13:51 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 04.11.2023 13:42 шрифт один какой то дебильный, на сяоми выбрал любой шрифт , значки всякие под себя настроил, жесты без кнопок снизу.
Ну і нащо ти це сказав. Я теперь теж це помічаю :lol: comic sans на мінімалках

Отправлено спустя 41 секунду:
Donate: 04.11.2023 13:49

Ми користуємося іншими смартфонами? Гугл дає змогу там практично все ПО вимикати з кінцями...
спойлер
Зображення
Вимкнути - не видалити
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 04.11.2023 13:42 дело не в этом, сама оболочка дешманская какая то, шрифт один какой то дебильный, на сяоми выбрал любой шрифт , значки всякие под себя настроил, жесты без кнопок снизу.
Яке це має відношення до?
snapdragon999: 04.11.2023 13:35 Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
В мене питання:
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 04.11.2023 13:50

Я що, сяоміст, щоб через якусь фігню чистити телефон від хламу? (думаю натяк ти зрозумів)
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:51 Вимкнути - не видалити
Воно повністюзникає з системи і не фігурує взагалі ніде. Можеш розраховувати на те що це повне видалення ПЗ.

Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається :laugh: У гугла в А14 віключається або видаляється практично весь софт який є в телефоні, на більшості аппаратів такого немає.

Повторюю відключення - це практично видалення так як софт в цьому стані взагалі не працює.
Востаннє редагувалось 04.11.2023 13:56 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:53
snapdragon999: 04.11.2023 13:50
Я що, сяоміст, щоб через якусь фігню чистити телефон від хламу? (думаю натяк ти зрозумів)
Так это практически на любом андроиде встроенный гугл хлам на глобалках. А на китайцах китайский хлам, но там он удаляется.
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2023 13:54
Воно повністюзникає з системи і не фігурує взагалі ніде. Можеш розраховувати на те що це повне видалення ПЗ.

Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається :laugh:
Я знав, що ти скажеш про інші смартфони. Але те що у інших мене не цікавить.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 04.11.2023 13:55
DuckRider: 04.11.2023 13:53
Так это практически на любом андроиде встроенный гугл хлам на глобалках. А на китайцах китайский хлам, но там он удаляется.
Як видалити безпеку? GetApps і т.п.?

Added in 21 seconds:
DuckRider: 04.11.2023 13:55

Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається :laugh:
Я знав, що ти скажеш про інші смартфони. Але те що у інших мене не цікавить.
Які проблеми відключити софт?
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2023 13:56
Які проблеми відключити софт?
Слова справжнього сяоміста :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається :laugh: У гугла в А14 віключається або видаляється практично весь софт який є в телефоні, на більшості аппаратів такого немає.
Не понимаю таких упоротых юзеров, зачем удалять это все, если тебе не нужно кидаешь в папку или просто скрываешь в лаунчере, а тем приложениям ставишь жесткое ограничение фоновой активности и отключить от сетей. И все, оно не мешает. Или тебе там 200 мб роль играют в телефоне?
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 04.11.2023 13:58

Не понимаю таких упоротых юзеров, зачем удалять это все, если тебе не нужно кидаешь в папку или просто скрываешь в лаунчере, а тем приложениям ставишь жесткое ограничение фоновой активности и отключить от сетей. И все, оно не мешает. Или тебе там 200 мб роль играют в телефоне?
На пікселі немає папок в апп меню :lol:
Відповісти