Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Donate: 04.10.2023 20:11 На рахунок Pristine ні в кого немає інфи що це. Є підтвердження гугла що це не рефаб. Є те що це можливо повернення в ідеальному стані. Інші говорять що це ті що зарезервовані для гарантійної заміни.
Може це refurbished. Ну взагалі-то я не боюсь такого, в мене колись був екзкмпляр Sapphire 290x рефаб, яка була майже на десяток градусів холодніша, ніж в оглядах, і розганялась так, що можна було на Silicon Lottery продавати :D
Подивлюсь завтра. Це знайомий продає, дуже приємна людина.
Взагалі, по загальному ікспірієнсу з айфоном нічого не зрівняється. Але в пікселів така чудова камера, таке задоволення від фото. Так що надумав собі взяти.
А коли Google накінець-то закінчать дизайн свого силікону і переїдуть на TSMC замість Samsung, то й оті болячки з нагріванням пройдуть. TSMC набагато випереджає Samsung i Intel.
Donate
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 04.10.2023 20:56
Donate: 04.10.2023 20:11 На рахунок Pristine ні в кого немає інфи що це. Є підтвердження гугла що це не рефаб. Є те що це можливо повернення в ідеальному стані. Інші говорять що це ті що зарезервовані для гарантійної заміни.
Може це refurbished.
Зображення
7mindfields
Member

Повідомлення

Васильович: 04.10.2023 19:57
7mindfields: 04.10.2023 18:42А кляті айфони можна по півроку не перезавантажувати, magic
БрИхня - десь раз в місяць прилітає онова і МУСИШ перезавантажувати :gigi:
Продовжую сидіти на 15.2 з виключеним автооновленням :D
nightkain
Member

Повідомлення

Всем привет, посоветуйте пожалуйста.
Для чего: Хочу сменить Meizu 16th 8/128, батарея умирает, да и подлагивает уже.
Желаемые ттх: nfc, батарея хорошо держит и быстро заряжается(от 67Wt), неплохая камера, оперативка от 8Гб, хранилище от 256Гб
В идеале хотел бы запись разговоров, но не критично.
Бюджет: 500$
Смотрел варианты:
realme gt neo 5 12/256 150Wt (470$)
oneplus ace pro 16/256 150Wt (460$)
Что будет интереснее? Или можно на что-то еще обратить внимание?
Васильович
Member

Повідомлення

7mindfields: 05.10.2023 00:54Продовжую сидіти на 15.2 з виключеним автооновленням
Цей підхід має право на життя.
Але особисто я не можу дозволити собі таку розкіш - мені треба мати доступ до свіжого софту в силу робочих потреб, плюс якось спокійніше мати завжди актуальні оновлення на телефоні, де є доступи до робочих кілобаксів :shuffle:
P.S. До речі, останнє - то ще один привіт "народним" прошивкам з "покращеннями" :gigi:
Donate
Member

Повідомлення

nightkain: 05.10.2023 11:13 Всем привет, посоветуйте пожалуйста.
Для чего: Хочу сменить Meizu 16th 8/128, батарея умирает, да и подлагивает уже.
Желаемые ттх: nfc, батарея хорошо держит и быстро заряжается(от 67Wt), неплохая камера, оперативка от 8Гб, хранилище от 256Гб
В идеале хотел бы запись разговоров, но не критично.
Бюджет: 500$
Смотрел варианты:
realme gt neo 5 12/256 150Wt (470$)
oneplus ace pro 16/256 150Wt (460$)
Что будет интереснее? Или можно на что-то еще обратить внимание?
1. Первая главная проблема что это китайцы.
спойлер
Зображення
Зображення
Бороться с таким это установка прошивки другого региона если она вообще есть. В общем если вы ноль в этом имейте ввиду просто.
2. За отзывчивость отвечает оптимизация... Будет ли она у твоего аппарата одному ляо известно :gigi:
3. Камера как и у многих китайфонов она на 3/5
спойлер
Зображення
Зображення

А что брать не знаю на вид они +/- одинаковые. По хар-кам Neo 5 выглядит интереснее.

Но тут такое себе брать аппарат за 20к и ещё в нём елозить напильником сверху :facepalm:
nightkain
Member

Повідомлення

Donate: 05.10.2023 12:13 Но тут такое себе брать аппарат за 20к и ещё в нём елозить напильником сверху :facepalm:
А что в эти деньги интереснее можно смотреть?
П.с. По прошивкам - магазины у нас продают уже прошитые глобалками.
Donate
Member

Повідомлення

nightkain: 05.10.2023 13:44
Donate: 05.10.2023 12:13 Но тут такое себе брать аппарат за 20к и ещё в нём елозить напильником сверху :facepalm:
А что в эти деньги интереснее можно смотреть?
П.с. По прошивкам - магазины у нас продают уже прошитые глобалками.
Если вам нужна быстрая зарядка практически ничего. Этим китайцы промышляют сугубо...
Есть альтернативы у сяоми но это "менять часы на трусы"

Ещё вот таким вот промышляют BBK
спойлер
Зображення
Плюс имейте ввиду что какого то прям вау при покупке бюджетных китайцев не будет. Они ща стабильно делают годнецо.

Ну тип раньше ты покупал флагман за 300 и тебе было глубо плевать на конкурентов ибо всё что они могли предложить начиналось с 500-600 баксов. И всякие проблемы с софтом принимались как то что телефон куплен в 2 раза дешевле.
А ща ты покупаешь кота в мешке в котором вообще неизвестно что придётся фиксить руками, а что придётся принять как данность.

Вот тему на 4pda открыл у чела во время игры сыпятся сервисы от перегрева, круто чо :laugh:
спойлер
Зображення
И подойдёт телефон этот вам или нет. Я не знаю вот прям если честно. Надо быть вами и понимать как вы реагируете на подобные аспекты, и что дико важно а с чем можно смирится. Если надо вот эти 65W тогда там либо ваше либо какой то Сяоми 12 тут уж что ближе.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Donate: 04.10.2023 17:21 Некст скидання налаштувань до заводу та з підключенням до вайфаю перейти до робочого єкрану якщо пройшов і нічого не запитував.
Це дуже важливо.
Ще раз дякую!
Купив собі цей піксель 7 про. Скинув налаштування, підключився до вайфаю, налаштував, ніяких проблем. Телефон сказав мені "Welcome to your new Google Pixel". Телефон ніякий не лочений, що підтверджує і отой сайт для перевірки по IMEI.
Взагалі хлопець продавав як б/у, але він не був в користуванні. Він купив його в серпні, включив на день-два, приїхав сюди і не використовував, бо телефон виявився непотрібним. Я перед скиданням подивився, були кілька фотографій в галереї з кінця серпня, і єдина прога яку він завантажив - Brave браузер, в якому в історії було буквально кілька сайтів на які він зайшов. Телефон новесенький і гарнесенький) Продав мені за чудовою ціною, в Європі були якісь величезні знижки на них влітку.

Але я вже знайшов що мені не сподобалось - це перший телефон у мене з вигнутим екраном з країв, і доволі не зручно його тримати і свайпати. Ліпше був би звичайний рівний екран. Але то таке..
Де замовити якісні чохол і скло? Я зайшов в кілька магазинів в себе в місті, ніде нема. В одному магазині мені сказали "Ви вже третій хто питається за місяць, але в нас нема нічого на ці телефони гуглівські". Виявляється в моєму містечку більше пікселів, ніж аксесуарів до них :)
Donate
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 06.10.2023 01:10 Де замовити якісні чохол і скло? Я зайшов в кілька магазинів в себе в місті, ніде нема. В одному магазині мені сказали "Ви вже третій хто питається за місяць, але в нас нема нічого на ці телефони гуглівські". Виявляється в моєму містечку більше пікселів, ніж аксесуарів до них :)
Чохол в мене від гугла юзаю його з причини що телефон слизький і коли руки там наприклад я дома проконтролювати то можна, якщо на роботі і десь потрогав пилюку телефон має всі шанси зробити креш тест тому тільки чохол, да він зручний але в цілому чохол лайно ще й за ті кошти які гугол хоче. Тканевий для 4XL там був бомба, а це соромно...

Де брати? Ну у вас є два варіанти або шукати на олх. Або купити в інтернет магазинах. https://wookie.com.ua/ua/3047-google-pixel-7-pro я зазвичай в них купую.

А ось що брати я не знаю. На сяомі в свої часи я купував NILLKIN, в цілому за ті гроші які вони хочуть на 4 із 5 продукція.
Знаю що забугром европейці фапають на SPIGEN виглядають на картинках як дішманськи чохли за 300 гривень але це треба тримати в руці, можливо вони набагато просто кращі чим більш дешеві аналоги (була в мене оригинільна самсунгівська чохол книга на А50, і це бомба по тактильності, жаль телефон лайно =( )

Я взагалі не полюбляю оці всі стекла та плівки це огромна купа грошей для магазинів більше так як самий ходовий товарю. Від чохла якись практичні покращення з'являються. Друге питання що тут якщо що з єкраном то все, простіше шукати другий телефон. Тому офк хочется телефон якось захистити
Але скло це геморой по поклейці так як загнуті края (на скільки я помятаю вони через ультрафіолет ще фіксуються), + треба мати на увазі що датчик тут такий собі по відбиткам. Без скла працює ОК зі склом є шанси якщо воно не сертифіковане що взагалі працювати нічого не буде.
А купляти плівку це захист від царапок (ще годиться якщо через 4-5 років злізло покриття і без олеофобки телефон замахаешся чистити) це якщо працюєте в якомусь не дуже гарному місці. В мене ось за рік царапок не бачу на телефоні взагалі. Один фіг телефон боїться більше ударів в кути чим напряму, і це вже діло взагалі чохла.
І я взагалі не розумію як скло повинне врятувати єкран. Треба пошукати можливо в ютубі є якісь тести в тому же SOLIDWORKS.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate:
у реалми хорошая оптимизация, может даже лучше сяоми. Просто надо брать глобальные версии, китайские китайцы это дичь у нас, особенно если они прошитые на глобал.
7mindfields
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 06.10.2023 01:10
Donate: 04.10.2023 17:21 Некст скидання налаштувань до заводу та з підключенням до вайфаю перейти до робочого єкрану якщо пройшов і нічого не запитував.
Це дуже важливо.
Ще раз дякую!
Купив собі цей піксель 7 про. Скинув налаштування, підключився до вайфаю, налаштував, ніяких проблем. Телефон сказав мені "Welcome to your new Google Pixel". Телефон ніякий не лочений, що підтверджує і отой сайт для перевірки по IMEI.
Взагалі хлопець продавав як б/у, але він не був в користуванні. Він купив його в серпні, включив на день-два, приїхав сюди і не використовував, бо телефон виявився непотрібним. Я перед скиданням подивився, були кілька фотографій в галереї з кінця серпня, і єдина прога яку він завантажив - Brave браузер, в якому в історії було буквально кілька сайтів на які він зайшов. Телефон новесенький і гарнесенький) Продав мені за чудовою ціною, в Європі були якісь величезні знижки на них влітку.

Але я вже знайшов що мені не сподобалось - це перший телефон у мене з вигнутим екраном з країв, і доволі не зручно його тримати і свайпати. Ліпше був би звичайний рівний екран. Але то таке..
Де замовити якісні чохол і скло? Я зайшов в кілька магазинів в себе в місті, ніде нема. В одному магазині мені сказали "Ви вже третій хто питається за місяць, але в нас нема нічого на ці телефони гуглівські". Виявляється в моєму містечку більше пікселів, ніж аксесуарів до них :)
Скло - mocolo (якщо якісно і не дорого), spigen/bodyguardz (преміум), nillkin робить скло поганої якості останні роки.
Чохол - будь-який з цих оригінальних: spigen, speck, tech21(надаю перевагу), nimbus9, gear4, UAG, (nillkin можна, але вони хіба що від подряпин захистять)
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

7mindfields
Дякую. Замовив скло mocolo і кейс tech21.

Відправлено через 3 хвилини 36 секунд:
Donate: 06.10.2023 02:23 це якщо працюєте в якомусь не дуже гарному місці. В мене ось за рік царапок не бачу на телефоні взагалі. Один фіг телефон боїться більше ударів в кути чим напряму, і це вже діло взагалі чохла.
І я взагалі не розумію як скло повинне врятувати єкран.
Працюю вдома за компом. Але тим не менш телефон легко понищити. Плюс в гори ходжу, а там і впасти можна, і всякі інші пригоди. Хочу щоб було скло)
leif
Member

Повідомлення

er[socrates]: 04.10.2023 18:53Выбирай, что нравится, иди и покупай. А если доколупываться до мелочей, то можно вообще ничего и не купить
принаймні якось питання треба вивчити перед покупкою. так, щоб зовсім бездумно купувати, то це не мій шлях. але вже визначився, буду брати 15 про макс з чохлом і захистом на екран. чекаю поки в розетку завезуть, щось розібрали їх швидко. ажіотаж.
Donate
Member

Повідомлення

leif: 07.10.2023 01:08
er[socrates]: 04.10.2023 18:53Выбирай, что нравится, иди и покупай. А если доколупываться до мелочей, то можно вообще ничего и не купить
принаймні якось питання треба вивчити перед покупкою. так, щоб зовсім бездумно купувати, то це не мій шлях. але вже визначився, буду брати 15 про макс з чохлом і захистом на екран. чекаю поки в розетку завезуть, щось розібрали їх швидко. ажіотаж.
А як же титан? Преміум матеріали? Сапфірове чи що в нас там скло?
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 07.10.2023 02:48
leif: 07.10.2023 01:08
А як же титан? Преміум матеріали? Сапфірове чи що в нас там скло?
На рахунок скла тім кок уже не перший рік ссить у вуха про використання сапфіру (принаймні до 14 лінійки) :D
leif
Member

Повідомлення

Donate: 07.10.2023 02:48А як же титан? Преміум матеріали?
то для заможних людей, хто може не запарюючись ще один купити, якщо раптом розіб'є. як мінімум для тих, кому замінити скло то не дорого. а мені дорого і бажано до питання покупки телефону знову років 5 не повертатись.
Donate
Member

Повідомлення

leif: 07.10.2023 03:00
Donate: 07.10.2023 02:48А як же титан? Преміум матеріали?
то для заможних людей, хто може не запарюючись ще один купити, якщо раптом розіб'є. як мінімум для тих, кому замінити скло то не дорого. а мені дорого і бажано до питання покупки телефону знову років 5 не повертатись.
Зображення
Тип не заможні люди мають лишні 70к гривень? о_О? Ну типу телефон це все таки іграшка та не більше.
leif
Member

Повідомлення

Donate
це все відносно, але для мене так, якщо один раз на 5 років купити телефон за 1700$, носити його в чохлі і берегти — не обов'язково заможна. купити телефон за 1700$, насолоджуватись преміальними матеріалами без чохла і не хвилюватись, що він може впасти і потріскатись або вийти з ладу — заможна.
Donate: 07.10.2023 03:13іграшка та не більше
Імхо, іграшка це відеокарта для гамінгу, світч, стімдек тощо. Телефон трохи інше.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 07.10.2023 04:46 насолоджуватись преміальними матеріалами
треба брать, подумаешь 1700,ерунда. Але я б взяв попередню модель, ціна на нормально нижче, крім type c мінімальна різниця і не такий хрустальний))Якщо просто заряджать, як 99% юзерів айфона, то по барабану.На 128 версія взагалі майже не в 2 рази різниця зараз.Все те ж саме, екран, камери, батарея, шматок титану добавили, кому він треба?

Отправлено спустя 31 минуту 10 секунд:
А на лохе взагалі у якогось хомяка можно вихватить ще дешевше з зарядками, чохлами в комплекті,в ідеалі, але то таке вже, новий так новий))
Відповісти