Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.04.2025 10:16
GreenMile: 25.04.2025 10:07 Різниця в кількості проданих, вони ж по дизайну їх рознесли, Хюндай краще продається в Америці, Кіа - в Європах.

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Дитяче лепетання - це те, що ви тут пищете, в намаганні відстояти свою точку зору, навіть коли вас лицем в аргументи тикають. А коли нема чим перекрити, починаються оці "чудові" аргументи: "всім відомо", "всі знають" і так далі :laugh: Вам 15 років, чи шо? :apes:
да ты тут выглядишь как дите ,пытающееся чето доказать дядям с большими писю-ми.Я не собираюсь тебе ничо объяснять,покупай что хочешь,время тратить бестолку."Мне понравилось я купил","у меня есть деньги,а ты нищеброд".Ты покупаешь как блондинка,а я все стороны ньюансы рассматриваю досконально и учитываю ценник.
Когда на весь форум кричат что у него есть деньги,то это говорит о том что как раз наоборот на подсосе челик сидит.Купил хюндай и моторолу галимую за 43 ,по цене самсунга ультры ,молодець богатий ))
О норм у вас підгорає, більше жовчі, слабувато накидаєте :popcorn: Прямо вже не знаєте як же ж ото хоч якось вкусити :apes: І поки ви не почали вести себе як хамло, про гроші взагалі мови не було, то ж зробіть висновки.
"Галімая матарола" зараз дешевше і краще вашого пречудового хонора, а хюндай досі радує, по співвідношенню ціна/якість - ідеальне авто було за свої гроші. Найближчі конкуренти буди дорожчі десь 3-5 кілобаксів ;)
Але то не важливо, ви 2 сторінки ухилялись від прямої відповіді, чим же так поганий снап 8ген3, потім злились і намагались "зачепити" тим, що телефони на ньому купують "унікуми" - не вийшло, потім не знаю чому вирішили, що мене зачепить те шо телефон на вашу думку "ніхто не купляє" - знову фейл, намагались зачепити автомобілем, але і тут зафейлились в своїх "глибоких" знаннях двигунів і просто перешли на дитячі образи :lol:
Так я купив моторолу, бо два самсунги мені не потрібні :-P
І так - ви агресивний заздрісний злидень, намагаєтесь самоствердитись тим, що тільки ви вмієте щось обирати серед китайського лайна, а всі інші - дурні, блондинки і на підсосі, а ви один д'Артаньян :pray:

Відправлено через 21 хвилину :
JKrl: 25.04.2025 11:11
GreenMile: 25.04.2025 09:36 :lol: Ага-ага, саме тому по всім рейтингам надійності хюндай-кіа десь в першій десятці, а міцу десь в дупі світу, часто взагалі в нього не входить :lol:
Х-К бачу, форд бачу, міцу не бачу :-P
спойлер
rate1.png

rate2.jpg
я выхожу в аеропорту и вижу в аренде почти сплошняком поло стоят.
чего их в прокат закупают если они такой мусор, по этому рейтингу?
По-перше, я не знаю де ви виходите і куди дивитесь. Ось перелік авто в SIXT аеропорту Мюнхена 27 квітня по 1 травня, жодного поло нема.
По-друге, в прокат беруть те, шо дає найбільшу маржу, а не то шо найменше ламається. І також не всі люди хочуть їздити на поло, особливо якщо подорожуєте сім'єю або компанію з речами, бо він банально малий і тісний.
По-третє, де я казав, що поло - це сміття? :)

P.S. Ми справді в цій темі будемо обговорювати прокат авто? :laugh:
Васильович
Member

Повідомлення

pelia: 25.04.2025 09:36А мені сподобалося брати в оплату частинами, беру в неї навіть те шо 1/10 зарплати коштує.
Аналогічно. В моєму особистому випадку це ще й банально вигідніше - курс валюти тільки росте, а виплачуєш всеодно в гривні :dontknow:
YumaX
Member

Повідомлення

snapdragon999: 23.04.2025 18:32Никто этот трешак видать не берёт, то и сделали мега скидку
Добре, що зробили - взяв, а до цього - моя сестра, так, що краще іноді жувати ;)
snapdragon999: 25.04.2025 11:10моторолу галимую за 43 ,по цене самсунга ультры
Сильна заява, перевіряти ми її звісно не будемо :lol:
pelia: 25.04.2025 09:36А мені сподобалося брати в оплату частинами, беру в неї навіть те шо 1/10 зарплати коштує.
Аналогічно, це дуже зручно і, якщо подумати, вигідно!
snapdragon999
Member

Повідомлення

GreenMile: 25.04.2025 11:46
Так я купив моторолу
І так - ви агресивний заздрісний злидень, намагаєтесь самоствердитись тим, що тількєте щось обирати серед китайського лайна, а всі інші - дурні, блондинки і на підсосі, а ви один аньян
Баранеску,у тебя такое же лайно китайское или ты ещё не понял. Завидовать чему, мото или ведру с задирами )) ? Я покупаю китайские смартфоны не из-за нехватки финансов, а из за целесообразности покупки :laugh:

Отправлено спустя 10 минут 44 секунды:
YumaX: 25.04.2025 13:42 Аналогічно, це дуже зручно і, якщо подумати, вигідно!
В этом соглашусь что удобно, тоже не понимаю клоунов, которые считают если берешь в оплату частями, то обязательно ты злыдень :laugh:
Весь запад живёт в кредит, это ж не значит что они все нищеброды.
GreenMile
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.04.2025 13:54 Баранеску,у тебя такое же лайно китайское или ты ещё не понял. Завидовать чему, мото или ведру с задирами )) ? Я покупаю китайские смартфоны не из-за нехватки финансов, а из за целесообразности покупки :laugh:
Дякую, я в курсі, що мото - це леново і знав це задовго до купівлі цього смарта ;) Мото не єдиний мій телефон, то ж, проти самсунга у вас якісь дитячі аргументи будуть? Ах, ну так, я ж забув, там не снап 8 еліт, все, піду напьюсь з цього приводу, і поміняю його на Реалмі :laugh:
А на якому відрі їздите ви? :shuffle:
Чому заздрите? Та я вже вище сказав чому: людям без комплексів, яких не хвилює, що про них подумають люди якісь форумні міські божевільні, які аж із шкіри пнуться аби самоствердитись і щось комусь довести, що в них телефон аж на 0,5 папуг швидше і дешеве на тищу :rolleyes: Пупсику, я до 2010 року їздив на совкокорчі 78 року, який мене повністю влаштовував, ви думаєе мене якось задінуть ваші жалюгідні випади аля "відро з задирами"? :rotate: Не витрачайте час і не ганьбіться, я за життя чув набагато цікавіші "образи", які мені до пічки, а ви не дотягуєте навіть до аматорського рівня :-P
Alexsandr
Member

Повідомлення

Был и есть леново P42, еще на стоке, даже работает. Надо только перепрошить уже ибо сот не поддерживается. Не скажу ничего плохого за тот смарт кроме того, что для лучших снимков надо бы в идеале было поправить 1 параметр в конфиге, но брался он не за камеру, свой ресурс отпахал честно от и до. И сейчас доживает как смарт для пенсионера, но уже увы по скорости,Ю для очень терпеливого пенсионера :) Все же аппарату 9 лет (батарея менялась 1 раз).
YumaX
Member

Повідомлення

mumu: 22.04.2025 10:50а шо на заміну JBL Tour Pro Plus TWS
Moto buds/buds+, у перших драйвер 12,4 мм, у других їх по два 11 і 6 мм, є ігровий режим але я не тестив, нема бт вдома.
Valdey377
Member

Повідомлення

Alexsandr: 25.04.2025 15:53 Был и есть леново P42, еще на стоке, даже работает. Надо только перепрошить уже ибо сот не поддерживается. Не скажу ничего плохого за тот смарт кроме того, что для лучших снимков надо бы в идеале было поправить 1 параметр в конфиге, но брался он не за камеру, свой ресурс отпахал честно от и до. И сейчас доживает как смарт для пенсионера, но уже увы по скорости,Ю для очень терпеливого пенсионера :) Все же аппарату 9 лет (батарея менялась 1 раз).
пенсионеру проще купить кнопочный тогда, а не тормознутый 9 летний монстр, года 4 назад в аккурат за день до отъезда уронил я свой гнусмас по сотому разу о бетонный пол, он благополучно таки больше не включился, так как денег на тот момент на новый не было, попросил товарища дать хоть что то на неделю, дал он мне ZTE лет 6ти наверное модель не помню, такого издевательства я в своей жизни не испытывал, он видимо и в молодости не был сильно шустрым, а после такого срока стал совсем печальный, думаю с Леново 9 ти лет тот же эфект
sanya555
Member

Повідомлення

Valdey377: 26.04.2025 10:06пенсионеру проще купить
Тут надо смотреть на пенсионера, я имею в виду 70+ :gigi: Есть такие что и в Сталкера последнего шпилят, и в смартфоне юзают все что только можно, а есть такие, как мои родители. Батя пользуется Сяоми MiA2, сейчас сидит на даче, вчера надо было сфоткать газовый счетчик, и переслать мне на вайбер, миссия оказалась невыполнима, Фоткать то батя умеет а вот вайбер может только читать :lol: проблему решила соседка. Мама то вообще, юзает какой то самсунг кнопочный, не умеет, а главное не хочет даже научится читать смс. Я пытался их обучать, предлагал маме смартфон, не... это непробиваемая активная броня
snapdragon999
Member

Повідомлення

sanya555: 26.04.2025 10:34 и переслать мне на вайбер, миссия оказалась невыполнима, Фоткать то
мои тоже не умели ,пока ходили с кнопочными,потом как подарили смартфоны,то стали раздупляться .Чем раньше подаришь тем быстрее навыками овладеют.
Valdey377
Member

Повідомлення

snapdragon999: 26.04.2025 10:51
sanya555: 26.04.2025 10:34 и переслать мне на вайбер, миссия оказалась невыполнима, Фоткать то
мои тоже не умели ,пока ходили с кнопочными,потом как подарили смартфоны,то стали раздупляться .Чем раньше подаришь тем быстрее навыками овладеют.
Тут ещё много факторов играет, у меня мать например практически не видит, если на кнопочном она просто запоминает порядок кнопок, то со смартфоном не вариант, а так да если пожилой человек в полном здравии, то вполне себе научится, четыре года назад подарили тёще смартфон, до этого были токо кнопки, ничего уже и фоткает и мессенджеры на ура и всё такое
Відповісти