Можливо і таке

лучше б ультру взял с25 или хонор мэджик 7 про ,куда интереснее модели чем этот айфон ущербный.
айфони по іншому рахують батареюviperest1: ↑ 23.03.2025 12:03 Як писав вище - батарея 96% і станом на зараз 212 циклів . Заряджаю оригінальним зарядним від Samsung на 15 Вт- прийшов з роботи , поставив на зарядку , пішов робити їсти і т.д. Поки зроблю всі справи телефон заряджається. Жодних глюків , все працює - просто
хочу новий
![]()
![]()
snapdragon999: ↑ 23.03.2025 13:24лучше б ультру взял с25 или хонор мэджик 7 про ,куда интереснее модели чем этот айфон ущербный.
так ты его не юзал и в глаза не видел ,если б поюзал то айфон бы уже не актуален был вдвое дорожеVlaad13: ↑ 23.03.2025 13:28айфони по іншому рахують батареюviperest1: ↑ 23.03.2025 12:03 Як писав вище - батарея 96% і станом на зараз 212 циклів . Заряджаю оригінальним зарядним від Samsung на 15 Вт- прийшов з роботи , поставив на зарядку , пішов робити їсти і т.д. Поки зроблю всі справи телефон заряджається. Жодних глюків , все працює - просто
хочу новий
![]()
![]()
96% це відпрацьовано біля 25% батареї
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:snapdragon999: ↑ 23.03.2025 13:24
лучше б ультру взял с25 или хонор мэджик 7 про ,куда интереснее модели чем этот айфон ущербный.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
взяти хонор замість айфона - це потрібно будти не знаю ким
Але моє запитання і досі актуальнеviperest1: ↑ 22.03.2025 14:54 Привіт народ![]()
Тут все стабільно бачу![]()
Питання на засипку : в серпні планую продавати свій 15 про макс , колір натур титан , батарея 96% , 212 циклів зараз , ідеальний стан . В серпні планую продати і робити передзамовлення на 17-й ( про макс чи що там буде - ультра чи не знаю як назвуть) , за СК можна буде продати?
Как вариант зайти потом на touch и посмотреть по сколько они будут бу продавать и сделать -1к+- от этой ценыviperest1: ↑ 23.03.2025 16:16Але моє запитання і досі актуальнеviperest1: ↑ 22.03.2025 14:54 Привіт народ![]()
Тут все стабільно бачу![]()
Питання на засипку : в серпні планую продавати свій 15 про макс , колір натур титан , батарея 96% , 212 циклів зараз , ідеальний стан . В серпні планую продати і робити передзамовлення на 17-й ( про макс чи що там буде - ультра чи не знаю як назвуть) , за СК можна буде продати?
![]()
На Айфоны ценник уже пару лет не меняют и не думаю что с новым что-то изменится.snapdragon999: ↑ 23.03.2025 12:11 Так ещё ж не вышел он, откуда кто знает что там будет. Я думаю как обычно, косметические изменения и конечно же традиционно поменяют корпус чтоб ничего со старого не подходило))И ценник ещё накрутят побольше, что от них ещё ожидать то можно.
Та если так, то смысл тут тогда сопли жевать, выйдет новый то купит его по космосу и будет счастлив. Может он старый хочет продать, уже начал рекламировать))Avenger80: ↑ 23.03.2025 16:05 snapdragon999
Человек который пользуется Айфоном по жизни и меняет их из поколения в поколение не будет просто тупо переходить на что-то другое - зачем, для чего? Его всё устраивает в Айфоне, он фанат Айфона, экосистемы Apple. Зачем? Это я не за конкретного человека, а в общем, за многих пользователей Айфонов, не студентов, не гиков.
Можливо пан не в курсі але у айфонів до 90% це плюс мінус норм батарея
питання було ні що вибрати ,а за скільки можно продати 15 про макс .viperest1: ↑ 23.03.2025 17:43 Якісоплі ?, яка
реклама
.
Я задав конкретне запитання і фактично тепер ( про сайт touch , про який я не знав ) аж отримав відповідь , щоб глянути .
Я![]()
в мережі вчора на вихідні появився в мережі , тут 8 сторінок срачу .
Хоч якщо чесно мені похто і що думає .
вивели
![]()
![]()
Мені здається найвигідніше продати на олх. Хоча особисто я на олх яблоки ніколи не куплю бо в них існує функція блокування пристроюviperest1: ↑ 23.03.2025 17:43 Якісоплі ?, яка
реклама
.
Я задав конкретне запитання і фактично тепер ( про сайт touch , про який я не знав ) аж отримав відповідь , щоб глянути .
Я![]()
вивели
![]()
![]()
На олх есть рейтинг и количество продаж ,видно что за продавец,а у каких то прощелыг то лучше не брать конечно.Vlaad13: ↑ 23.03.2025 17:48Мені здається найвигідніше продати на олх. Хоча особисто я на олх яблоки ніколи не куплю бо в них існує функція блокування пристроюviperest1: ↑ 23.03.2025 17:43 Якісоплі ?, яка
реклама
.
Я![]()
вивели
![]()
![]()
![]()
Можливо ви маєте доволі багато часу на спілкування та зустрічі з потенційними покупцями. Пару разів продавав недорогий андроід телефон та 1 iPhone. Для себе вирішив що краще або родичам дарувати, або здавати в магазин - економія власного часу, якого і так не багато.viperest1: ↑ 22.03.2025 23:40 Ці в магазинах нехай йдуть в кобилячу тріщину. Просто вже перевірено досвідом . Я планую сам виставити на продаж . От і цікаво на що розраховувати ... Хоч думаю, що із теперішньою політою Штатів за 17-й "про макс" доведеться дати 1700-1900$ , якщо не більше...
В магазин барыгам сдать за бесценок, нет уж спасибо, лучше я продам на олх. И какого там багато часу, обьява висит, ты занимаешься своими делами,ну ответить пару раз если спросят по товару, нашёлся покупатель заказал, на следующий день забрал. НП обычно отказов мало. Укрпочтой дорогие вещи я например не отсылаю бесплатной доставкой или беру задаток 500 грн. Не хочет пусть не забирает, я не в на кладе)) Родычам можно подарить какой то недорогой редмик или реалми, а если у тебя ультра или про макс какой и ты хочешь продать добавить и взять поновее, то тогда не вариант и например маме нафиг какой то дорогой не нужен, хоть для неё и не жалко.Bender911: ↑ 24.03.2025 10:30 або родичам дарувати, або здавати в магазин - економія власного часу, якого і так не багато.
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/poco-x ... XEmnB.htmlкрас66: ↑ 24.03.2025 16:31 Добрый день.Хочу взять новый телефон,но бюджет максимум 10к грн.Сейчас xiaomi redmi note 7.Смотрел пока по бюджету есть разве что такие пару вариантов. Motorola Moto G75 8/256GB и Honor Magic6 Lite 8/256GB.У моторолы проц новее вроде как.Может кто что подскажет ребят.Или другой тел какой.