Хрін там плавав)) є хіндіmoonlight49: ↑ 22.03.2025 00:32 хто там користується самсунг, підкажіть будь ласка чи вміє сучасний oneui в live transcribe української? чи переклад дзвінків на українську в реальному часі?

Хрін там плавав)) є хіндіmoonlight49: ↑ 22.03.2025 00:32 хто там користується самсунг, підкажіть будь ласка чи вміє сучасний oneui в live transcribe української? чи переклад дзвінків на українську в реальному часі?
Оцінити можна по калькуляторам магазинів, які торгують Iphone. Зазвичай ціна буде нижчою, бо те що для вас "ідеальний стан" - для них потреба переклеювати скло, щоб не було жодних навіть мікроподряпин, відповідно потім продавати дорожче.viperest1: ↑ 22.03.2025 14:54 Привіт народ![]()
Тут все стабільно бачу![]()
Питання на засипку : в серпні планую продавати свій 15 про макс , колір натур титан , батарея 96% , 212 циклів зараз , ідеальний стан . В серпні планую продати і робити передзамовлення на 17-й ( про макс чи що там буде - ультра чи не знаю як назвуть) , за СК можна буде продати?
Зависит от бренда. У ванплюса разница существенная к примеру, даже по железу есть разница. ну и блокировка связи, сообщения не то бы задерживаются, вообще не приходят до запуска приложений и т.п.snapdragon999: ↑ 22.03.2025 11:34 у чина версии есть как преимущества так и недостатки .Преимущества обычно можно получить полный доступ ,полная комплектация с зарядкой кабелем ,есть запись звонков ,батарея как правило большей емкости и прочее.Недостатки - только если какой то бенд отсутствует ,который есть у нас и уведы приходят с задержкой ,остальное все решаемо.
Ці в магазинах нехай йдуть в кобилячу тріщину. Просто вже перевірено досвідом . Я планую сам виставити на продаж . От і цікаво на що розраховувати ... Хоч думаю, що із теперішньою політою Штатів за 17-й "про макс" доведеться дати 1700-1900$ , якщо не більше...Bender911: ↑ 22.03.2025 22:38Оцінити можна по калькуляторам магазинів, які торгують Iphone. Зазвичай ціна буде нижчою, бо те що для вас "ідеальний стан" - для них потреба переклеювати скло, щоб не було жодних навіть мікроподряпин, відповідно потім продавати дорожче.viperest1: ↑ 22.03.2025 14:54 Привіт народ![]()
Питання на засипку : в серпні планую продавати свій 15 про макс , колір натур титан , батарея 96% , 212 циклів зараз , ідеальний стан . В серпні планую продати і робити передзамовлення на 17-й ( про макс чи що там буде - ультра чи не знаю як назвуть) , за СК можна буде продати?
Зачем менять 15 на 17,ладно там какой то 13, смыслviperest1: ↑ 22.03.2025 23:40Ці в магазинах нехай йдуть в кобилячу тріщину. Просто вже перевірено досвідом . Я планую сам виставити на продаж . От і цікаво на що розраховувати ... Хоч думаю, що із теперішньою політою Штатів за 17-й "про макс" доведеться дати 1700-1900$ , якщо не більше...Bender911: ↑ 22.03.2025 22:38
Оцінити можна по калькуляторам магазинів, які торгують Iphone. Зазвичай ціна буде нижчою, бо те що для вас "ідеальний стан" - для них потреба переклеювати скло, щоб не було жодних навіть мікроподряпин, відповідно потім продавати дорожче.
Если рут есть, блокировка не страшна. Тут уже каждый решает, что важнее.Не слышал чтоб кто-то пострадал из-за этого, все решается легко.Alexsandr: ↑ 22.03.2025 23:31Зависит от бренда. У ванплюса разница существенная к примеру, даже по железу есть разница. ну и блокировка связи, сообщения не то бы задерживаются, вообще не приходят до запуска приложений и т.п.snapdragon999: ↑ 22.03.2025 11:34 у чина версии есть как преимущества так и недостатки .Преимущества обычно можно получить полный доступ ,полная комплектация с зарядкой кабелем ,есть запись звонков ,батарея как правило большей емкости и прочее.Недостатки - только если какой то бенд отсутствует ,который есть у нас и уведы приходят с задержкой ,остальное все решаемо.
Теж не дуже розумію навіщо міняти 15 про Макс. У телефона є абсолютно всі сучасні функції які тільки можна придумати + ідеальний екран, розмір як на мене теж ідеальний. Щоб - що? Якщо ви вбили батерею - просто замініть її та насолоджуйтесь подальшим користуваннямviperest1: ↑ 23.03.2025 09:48 snapdragon999
по прогнозах має бути бімба( головне дожити до осені з нашими реаліями
) , просто хочу . Живу вже і зараз , нічого не відкладаю на потім
![]()
Телефон свежий, как он мог убить батарею 25 вт или скоко там. Значит такое качество дешманское или специально делают запланированное устаревание. У меня редми нот 9 про ещё работает и нормально держит, телефону 5 год пошёл.Vlaad13: ↑ 23.03.2025 10:17 Якщо ви вбили батерею - просто замініть її
якшо часто заряджаєте телефон то будь яка батарея якраз за два роки підушатуєтьсяsnapdragon999: ↑ 23.03.2025 10:40Телефон свежий, как он мог убить батарею 25 вт или скоко там. Значит такое качество дешманское или специально делают запланированное устаревание. У меня редми нот 9 про ещё работает и нормально держит, телефону 5 год пошёл.Vlaad13: ↑ 23.03.2025 10:17 Якщо ви вбили батерею - просто замініть її
Ну редми каждый день заряжается 33вт зарядкой уже 5 лет подряд и что? Или айфон по 3 раза в день надо заряжать я ж не знаю))Vlaad13: ↑ 23.03.2025 11:03якшо часто заряджаєте телефон то будь яка батарея якраз за два роки підушатуєтьсяsnapdragon999: ↑ 23.03.2025 10:40
Телефон свежий, как он мог убить батарею 25 вт или скоко там. Значит такое качество дешманское или специально делают запланированное устаревание. У меня редми нот 9 про ещё работает и нормально держит, телефону 5 год пошёл.
так там нового крім назви скоріше за все нічого не будеAvenger80: ↑ 23.03.2025 11:33 Vlaad13
snapdragon999
Это называется хочу и могу, почему бы и нет, люблю всё новое щупать.![]()
Так ещё ж не вышел он, откуда кто знает что там будет. Я думаю как обычно, косметические изменения и конечно же традиционно поменяют корпус чтоб ничего со старого не подходило))И ценник ещё накрутят побольше, что от них ещё ожидать то можно.viperest1: ↑ 23.03.2025 12:03 Як писав вище - батарея 96% і станом на зараз 212 циклів . Заряджаю оригінальним зарядним від Samsung на 15 Вт- прийшов з роботи , поставив на зарядку , пішов робити їсти і т.д. Поки зроблю всі справи телефон заряджається. Жодних глюків , все працює - просто
хочу новий
![]()
![]()
Avenger80
Саме так![]()
Відправлено через 5 хвилин 35 секунд:
І ще питання: на годиннику ультра 2 приходять сповіщення з вайбер і їх нормально можна прочитати і диктуванням відповісти . Но от коли до мене на вайбер телефонують сповіщення нема
…
Це якось можна виправити? Може якась галочка![]()
?
лучше б ультру взял с25 или хонор мэджик 7 про ,куда интереснее модели чем этот айфон ущербный.
айфони по іншому рахують батареюviperest1: ↑ 23.03.2025 12:03 Як писав вище - батарея 96% і станом на зараз 212 циклів . Заряджаю оригінальним зарядним від Samsung на 15 Вт- прийшов з роботи , поставив на зарядку , пішов робити їсти і т.д. Поки зроблю всі справи телефон заряджається. Жодних глюків , все працює - просто
хочу новий
![]()
![]()
snapdragon999: ↑ 23.03.2025 13:24лучше б ультру взял с25 или хонор мэджик 7 про ,куда интереснее модели чем этот айфон ущербный.
так ты его не юзал и в глаза не видел ,если б поюзал то айфон бы уже не актуален был вдвое дорожеVlaad13: ↑ 23.03.2025 13:28айфони по іншому рахують батареюviperest1: ↑ 23.03.2025 12:03 Як писав вище - батарея 96% і станом на зараз 212 циклів . Заряджаю оригінальним зарядним від Samsung на 15 Вт- прийшов з роботи , поставив на зарядку , пішов робити їсти і т.д. Поки зроблю всі справи телефон заряджається. Жодних глюків , все працює - просто
хочу новий
![]()
![]()
96% це відпрацьовано біля 25% батареї
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:snapdragon999: ↑ 23.03.2025 13:24
лучше б ультру взял с25 или хонор мэджик 7 про ,куда интереснее модели чем этот айфон ущербный.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
взяти хонор замість айфона - це потрібно будти не знаю ким
Але моє запитання і досі актуальнеviperest1: ↑ 22.03.2025 14:54 Привіт народ![]()