Samsung A52 8/256. Вимикається звук дзвінка коли береш смартфон

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
tessamito
Junior

Повідомлення

Нещодавно замітив таку фічу. Коли мені дзвонять по ватсапу чи будь-як інакше, то коли беру смартфон, то звук вимикається. Крім того, коли я одразу ж після цього жмакаю кнопку вмикання, то замість екрану вхідного дзвінка у мене звичайний екран очикування. А вхідний дзвінок продовжує йти, тільки його можно побачити, зсунувши жестом зверху до низу, де повідомлення (після розблокування смартфону).
Можливо, це якось пов'язане з якимось нещодавнім оновленням андроіда?
Які налаштування можуть відповідати за це? Раніше такої поведінки не було, бо все було вимкнено.
OverPow
Member

Повідомлення

tessamito: 07.02.2025 21:46 Нещодавно замітив таку фічу. Коли мені дзвонять по ватсапу чи будь-як інакше, то коли беру смартфон, то звук вимикається. Крім того, коли я одразу ж після цього жмакаю кнопку вмикання, то замість екрану вхідного дзвінка у мене звичайний екран очикування. А вхідний дзвінок продовжує йти, тільки його можно побачити, зсунувши жестом зверху до низу, де повідомлення (після розблокування смартфону).
Можливо, це якось пов'язане з якимось нещодавнім оновленням андроіда?
Які налаштування можуть відповідати за це? Раніше такої поведінки не було, бо все було вимкнено.
Проблема в прокладці між смартфоном та стільцем.
Відповісти