Якого функціоналу не вистачає? Список в студію.
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Притензії:
Каких решениях? Китайскому мусору?Alexsandr: ↑ 22.01.2025 16:44Сказал тот, кто ни слова не отписался о предложенных решениях или уточнениях. Сливаться надо красивее.JKrl: ↑ 22.01.2025 12:22 От и все. Великий конкретист сливается одним простым движением.
Телефон коштує 500 гривень, можна зробити звінок і відправити СМС без питань, ще бонусом там куча всякого є.Scoffer: ↑ 22.01.2025 21:32 Donate
Не пробував юзати телефон як телефон?![]()
З жодною вищеописаною проблемою за 7 років використання міюі не бачив. Окрім реклами звісно, але вона легко випилюється через адб+регіон.
І шо тобі далась та штука баксів шо ти про неї вже тричі згадуєш, наче це твоя. Так, я купив китайфон за тищу бо він красивий. Був би соні не контрабасом - взяв бо його за півтори бо він ще красивіший.
![]()
І як, впали ?antigore: ↑ 27.12.2024 16:35Купляти після виходу 25 серії, там місяць лишився, ціни на них впадуть відразу1985god: ↑ 26.12.2024 18:18
що краще S24 S24FE ? різниця тілкьи і в основному в екрані ? у S24 трохи потужніший процесор ?
Ну ото можна окуклитись і не бачити проблем, сидіти до останнього як і нокія в свої часи... Можна даже не нокію привести, а мейзуScoffer: ↑ 22.01.2025 23:10 Donate
У тебе надумані проблеми. На рахунок того ж апі, враховуючи масштаби розповсюдження китайфонів, розробники або пристосовуються, або йдуть лісом. Приблизно як з сайтами в часи 6го віслюка.
Особисто я жодної! непрацюючої проги в очі не бачив. А те що виробники надають перевагу автономності, так це плюс, а не мінус. Мені не треба шоб мільйон прог на телефоні шось там робило поки я взагалі не в курсі. Мені треба шоб батарейку тримало.
Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
До речі моторола, котра там в списку типу дуже гарна, в реальності неймовірно глючна. У мене є корпоративний сінкфон. От вже не знаю як їм вдалось зламати майже стоковий відроїд, але таки вдалось.
експерти з бюджетними ксяомі купу сторінок намагались довести, що ксяомі беруть за топове залізо, а тут виявилось що все чим може похизуватись mi14 ультра це зовнішній вигляд і «ергономічна» шайба під палець, nuff said
Але справедливості заради, конкуренти в ціні теж нічим не можуть похизуватись.7mindfields: ↑ 23.01.2025 02:31все чим може похизуватись mi14 ультра це зовнішній вигляд і «ергономічна» шайба під палець
И опять слился. а пиксель с его проблемами типа великий? Кнопка громкости выпадает, на зарядке ощутимо греется, выпущены модули для улучшения связи, возможны полосы на экране, "детализация лучше у Xiaomi 14, на Pixel 7 pro при кропе заметны шумы" и т.д. И это не мусор типа?JKrl: ↑ 22.01.2025 20:58 Каких решениях? Китайскому мусору?
Просто все остальное устраивает. А дальше вы уже сами придумываете что вам надо хвалить, что бы считать нормальным. Или у вас или хвали или плохое без этого?7mindfields: ↑ 23.01.2025 02:31 експерти з бюджетними ксяомі купу сторінок намагались довести, що ксяомі беруть за топове залізо, а тут виявилось що все чим може похизуватись mi14 ультра це зовнішній вигляд і «ергономічна» шайба під палець, nuff said
Модель для внутрішнього ринку йде з акб більшого обʼєму, ніж глобальна версія, що в купі з вбудованою рекламою і відсутнім esim виглядає як big deal за 45к![]()
За все время эта штука "понадобилась" пару раз, установить пиратку и все. Т.е. если по факту проблемы можно считать и нет вовсе.Donate: ↑ 22.01.2025 18:48 Притензії:
1. Порушення API Android із за якого частина софту просто не працює як треба. Наприклад встановлення APKs через SAI потребує виключення оптимізації MIUI. І це проблема тільки на сяомі, у інших вендорів такої проблеми я не бачив.
За какое время вылетает, замочек не работает? Из многих аппаратов назвать проблемой, что ночью обычно закрывается софт не очень легко.Donate: ↑ 22.01.2025 18:482. Із-за першої проблеми, вилізає друга в тому що параметри енергосбереження в них ще й свої. Тому якщо в тебе просто вилітає софт з фону це взагалі база... Встановлюй кастом якщо він є там такої проблеми немає... На стоці забудь...
Ага, не знаю откуда у вас такое, на смарте прекрасно масштабируется. что у вас за проблемы не в курсе, вмешались в систему?Donate: ↑ 22.01.2025 18:484. Віджети виглядають як лайно, їх навідь масштабувати неможливо.
Уже есть, и не просто сигнализирует, а прекращает зарядку.Donate: ↑ 22.01.2025 18:48 7. Системи контролю заряду немає, встановлюй софт який буде сигналити...
А что там не так? Ибо гугл не реагирует за запрос адекватно или 60 фпс в приложении мало и вы собрались смотреть видео в 30 фрс на 120 герцевом дисплее? Картинка плавнее не станет.Donate: ↑ 22.01.2025 18:48 9. 60 fps в ютубі невідомо скільки пофіксити не можуть.
Мейзу і люмія були досить цікавий бюджетки для 2012-14 року, як можно було все втрати я не знаюDonate: ↑ 22.01.2025 23:50Ну ото можна окуклитись і не бачити проблем, сидіти до останнього як і нокія в свої часи... Можна даже не нокію привести, а мейзуScoffer: ↑ 22.01.2025 23:10 Donate
У тебе надумані проблеми. На рахунок того ж апі, враховуючи масштаби розповсюдження китайфонів, розробники або пристосовуються, або йдуть лісом. Приблизно як з сайтами в часи 6го віслюка.
Особисто я жодної! непрацюючої проги в очі не бачив. А те що виробники надають перевагу автономності, так це плюс, а не мінус. Мені не треба шоб мільйон прог на телефоні шось там робило поки я взагалі не в курсі. Мені треба шоб батарейку тримало.
Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
До речі моторола, котра там в списку типу дуже гарна, в реальності неймовірно глючна. У мене є корпоративний сінкфон. От вже не знаю як їм вдалось зламати майже стоковий відроїд, але таки вдалось.![]()
Потім все всрати в одночас так як своє модернізувати дорого і довго, а конкурент вже вас переплюнув![]()
Угу. ври да не завирайся. еще можно вспомнить как трескается стекло на камере у пикселя... Пиксели традиционно имеют обычно проблемы.JKrl: ↑ 23.01.2025 09:55 Інформація про піксель з форумах сяомі. 100% надійна, як Швейцарський годинник.
Але ні, сяоміст знову бреше.
Цены и софт. Цены помнится подняли, а софт традиционно у них был не самый отточенный. Те же сяоми на голову выше были. Это по пользователю и его отзывам.JKrl: ↑ 23.01.2025 09:55 Мейзу і люмія були досить цікавий бюджетки для 2012-14 року, як можно було все втрати я не знаю
Цікаво, пройдусь по пунктах з огляду Хіаомі 14Т:Donate: ↑ 22.01.2025 18:48Притензії:
1. Порушення API Android із за якого частина софту просто не працює як треба. Наприклад встановлення APKs через SAI потребує виключення оптимізації MIUI. І це проблема тільки на сяомі, у інших вендорів такої проблеми я не бачив.
2. Із-за першої проблеми, вилізає друга в тому що параметри енергосбереження в них ще й свої. Тому якщо в тебе просто вилітає софт з фону це взагалі база... Встановлюй кастом якщо він є там такої проблеми немає... На стоці забудь...
3. Софт телефону в них теж свій але оновлення отримує лише частина, частина через google play частина через свії оновлювач а частина взагалі не отримує. Тому якщо китаєць щось забув оновити, або той софт бажний будеш чекати рік коли з оновленням відра приїде оновлення системного компоненту. ОФК можна побігати по смітникам типа apkpure та пошукати оновлення та встановити його...
4. Віджети виглядають як лайно, їх навідь масштабувати неможливо.
В результаті ось такий крінж5. Софт має такіж самі проблеми... В тот час як у умовного гугла проблема немає взагалі. Його хоч на 49" 4к телевізор виводь...
- спойлер
6. Системи профілів крінж. Якщо ти хочеш щоб пристроєм користувались три людини то ніяк взагалі.
- спойлер
7. Системи контролю заряду немає, встановлюй софт який буде сигналити...
8. Ось цю фігню поправити вже невідомо скільки не можуть.
https://drive.google.com/file/d/10mmMG0 ... sp=sharing
9. 60 fps в ютубі невідомо скільки пофіксити не можуть.
10. Немає показу ФПС в іграшках...
11. Відсутність єдиної політики підтримки.
12. Реклама в аппаратах незалежно від їх ціни...
13. Складний доступ до розблокування завантажувача. З приходом до hyperOS взагалі схоже на цирк...
14. Заблоковані регіональні функції. Деякий функціонал доступний лише з певним регіоном... Наприклад в темах![]()
15. Немає єдиності інтерфейсу. Наприклад як At a Glance на пікселях...
Можна там ще багато чого напевно згадати... Наприклад нульвому оптимізацію. Але товку взагалі люди підуть і куплять китайсмарт за штуку баксів, тому що він красивийОсь тут напевно як роки півтори куча срачів, а товку
![]()
це через недостатню товщину. тому приходиться використовувати чохли чи бампери. а могли б додати той 1-2мм батареєю. чи більш вільною компоновкою.Scoffer: ↑ 22.01.2025 15:13Проблема самса шо він слизький і кутуватий. Тобто мало того шо давить в пальці коли тримаєш, так ще і заставляє тримати міцніше ніж хотілось би.
Якщо це відповідіь на мій коментар, то не зрозумів його. Я писав вище тільки про про те що порти gcam на телефони - це дуже не надійна історія, з компромісами, тому можна використовувати чисто побалуватись.Scoffer: ↑ 22.01.2025 16:45 Bender911
Не всі фічі однаково корисні. Про есім я вже писав, це недолік, а не перевага. Стілус в сферичному вакуумі я поважаю, але на відроїді він не юзабельний. Вайд і телефото сенсори на сяомі на третину більші фізично, а значить першоджерело буде менш шумне. На вайді ще й діафрагму крутити можна, на відміну від самса. Інші сенсори +/- однакові. Якщо мені з якоїсь дивної причини стане недостатньо вбудованих покращувалок від лейки для моєї фотосесії лічильників, то встановлю лайтрум, тут головне шоб з сенсора приходило максимально якісне зображення. Шо там ще? Оперативи на сяомі більше, зарядка швидша.
Про глюки не вигадуй, я багато років на міюай, і воно тюниться дуже легко і просто, в тому числі вичищається від блоатварі без анлока.
По суті у самса є лише одна перевага - надпис самсунг. Такий собі плюс, як на мене.
Ультра від 36к то називається на впали в ціні, чи тільки на офіційному магазині самсунга треба купляти?Engineer_1988: ↑ 22.01.2025 23:01І як, впали ?antigore: ↑ 27.12.2024 16:35
Купляти після виходу 25 серії, там місяць лишився, ціни на них впадуть відразу