Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 05.11.2024 12:10
DuckRider: 05.11.2024 11:57 Пиксель в руках реально китайский китаец, ничего флагманского там нет
чохол знімати пробував?
Наоборот - повесил. Внезапно, китайский матовый пластик лучше чем китайское мыльное стекло. И да, может вам флагман в руке стоит подержать? У меня сонька 15го года на ощупь в 10 раз дороже чем 6 про или 7
JKrl
Member

Повідомлення

DuckRider: 05.11.2024 12:22
JKrl: 05.11.2024 12:10

чохол знімати пробував?
Наоборот - повесил. Внезапно, китайский матовый пластик лучше чем китайское мыльное стекло. И да, может вам флагман в руке стоит подержать? У меня сонька 15го года на ощупь в 10 раз дороже чем 6 про или 7
сонькі не телефони.
хотіли би вдатись хіпстером, хочаб приклад лижи чи асуса навелиб :rotate:
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 05.11.2024 12:33
DuckRider: 05.11.2024 12:22

сонькі не телефони.
хотіли би вдатись хіпстером, хочаб приклад лижи чи асуса навелиб :rotate:
Ясн
Reinmar
Member

Повідомлення

JKrl
Ти підліток, що всіх, хто не погоджується, записуєш в брехуни?
JKrl
Member

Повідомлення

Reinmar: 05.11.2024 12:40 JKrl
Ти підліток, що всіх, хто не погоджується, записуєш в брехуни?
так ти сам сказав що не тримав в руках флагмана і запитав нащо це робити.
:rotate:
анти__бот
Member

Повідомлення

DuckRider
Ні ну телефон з пластику то таке, алюміній анодований + скло матове це поки мабуть найкраще рішення

Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
JKrl
Чого ти так, соні класні телефони
DuckRider
Member

Повідомлення

анти__бот: 05.11.2024 13:54 DuckRider
Ні ну телефон з пластику то таке, алюміній анодований + скло матове це поки мабуть найкраще рішення

Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
JKrl
Чого ти так, соні класні телефони
Стекло всё же разное бывает, как и метал. Матовое стекло и метал - отлично. Глянец - липкое маркое месиво
Reinmar
Member

Повідомлення

JKrl
не ображайся, правда є правда. Розумію твоє "не прийняття". З часом зрозумієш, я не маю нічого проти твого вибору, просто сказав, як є по факту
анти__бот
Member

Повідомлення

snapdragon999
Хочеш відчути превосходство над пікселем 7?
Зайди на сторінку яку музику ви зараз слухаєте на форумі, в мене там глюче :gigi:
den55den
Member

Повідомлення

анти__бот: 05.11.2024 15:22 snapdragon999
Хочеш відчути превосходство над пікселем 7?
Зайди на сторінку яку музику ви зараз слухаєте на форумі, в мене там глюче :gigi:
спробував новий бенчмарк (viewtopic.php?f=16&t=139&start=6400) форума, ми9т 6/128 дійсно повільніше загружає та відкриває відео, пиксель 7 бистріше реально це робить, потім спродую айфон 12 про макс
анти__бот
Member

Повідомлення

den55den
:rotate: ну точно бенчмарк :beer:
JKrl
Member

Повідомлення

Reinmar: 05.11.2024 15:02 JKrl
не ображайся, правда є правда. Розумію твоє "не прийняття". З часом зрозумієш, я не маю нічого проти твого вибору, просто сказав, як є по факту
знову бігаеш.
чекаю коли скажеш що теслу треба брати дизельну та на механиці. :rotate:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Смотрится хорошо, но там где пластик поцарапается или будет трещинка стекло лопнет.
анти__бот
Member

Повідомлення

Alexsandr
Та воно то так, Але пластмаса феееее
Reinmar
Member

Повідомлення

JKrl: 05.11.2024 16:42

знову бігаеш.
Наркоман штоле?) До чого тут тесли та взагалі авто? п.с. якщо що - не треба брати ні теслу ні дизель ні механіку. Треба брати нормальну бензинову автівку на автоматі звістно ж :lol:
Dark-seer
Member

Повідомлення

по поводу механики - проехал около 250тыс км на механике, на 3 разных машинах не знаю что вас так напрягает, да автомат удобнее ездил знаю
По поводу электричек откатал тысяч 5км, на лифчике старом с 40 батареей - запас хода по городу 220-230км, только позитивные впечатления
JKrl
Member

Повідомлення

Reinmar: 05.11.2024 18:29
JKrl: 05.11.2024 16:42

знову бігаеш.
Наркоман штоле?) До чого тут тесли та взагалі авто? п.с. якщо що - не треба брати ні теслу ні дизель ні механіку. Треба брати нормальну бензинову автівку на автоматі звістно ж :lol:
звідки ти знаеш? в тебе була тесла? чи знову вреш?
leif
Member

Повідомлення

DuckRider: 05.11.2024 11:57Пиксель в руках реально китайский китаец, ничего флагманского там нет
не знаю, що там у китайських китайців, але у порівнянні з 15промакс відчуття від збірки/матеріалів/натискання кнопочек і оцього от всього у яблука на голову вище. хоча я більшість часу, коли користувався паралельно 8про і 15промакс, обидва телефона носив в чохлах і воно не те щоб було реально важливо для мене, але недовго в домашніх умовах користувався і без чохлів і айфон направду суттєво краще відчувається. навіть не уявляю, як це можна оцінити якось інакше, там дуже очевидна різниця.

Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:
хоча я б не сказав, що 8про відчувається погано і щось там сильно дратувало. достатньо норм, але зовсім нічого видатного і зовсім не айфон.
den55den
Member

Повідомлення

HTC Desire SV - сама крута задня кришка була, без чохла кайф було тримати, все що потім в мене було тільки чохол бо слизькі телефони почали робити, ушли ми від теми вибора телефона в спогади) :gigi:

А ще був прикольний LG KF700 :gigi:
Востаннє редагувалось 05.11.2024 20:22 користувачем den55den, всього редагувалось 1 раз.
JKrl
Member

Повідомлення

leif: 05.11.2024 19:52

Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:
хоча я б не сказав, що 8про відчувається погано і щось там сильно дратувало. достатньо норм, але зовсім нічого видатного і зовсім не айфон.
16 про кнопочка нова це ізврат якійсь.
Але так, кнопки на пікселі просто гарні, нічого особливого. Дуже подобається "4" кнопка, коли на дабл тап по кришці можна назначити щось.
Відповісти