Наоборот - повесил. Внезапно, китайский матовый пластик лучше чем китайское мыльное стекло. И да, может вам флагман в руке стоит подержать? У меня сонька 15го года на ощупь в 10 раз дороже чем 6 про или 7JKrl: ↑ 05.11.2024 12:10чохол знімати пробував?DuckRider: ↑ 05.11.2024 11:57 Пиксель в руках реально китайский китаец, ничего флагманского там нет
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
DuckRider
Member
-
JKrl
Member
сонькі не телефони.DuckRider: ↑ 05.11.2024 12:22Наоборот - повесил. Внезапно, китайский матовый пластик лучше чем китайское мыльное стекло. И да, может вам флагман в руке стоит подержать? У меня сонька 15го года на ощупь в 10 раз дороже чем 6 про или 7
хотіли би вдатись хіпстером, хочаб приклад лижи чи асуса навелиб
-
DuckRider
Member
ЯснJKrl: ↑ 05.11.2024 12:33сонькі не телефони.DuckRider: ↑ 05.11.2024 12:22
Наоборот - повесил. Внезапно, китайский матовый пластик лучше чем китайское мыльное стекло. И да, может вам флагман в руке стоит подержать? У меня сонька 15го года на ощупь в 10 раз дороже чем 6 про или 7
хотіли би вдатись хіпстером, хочаб приклад лижи чи асуса навелиб
-
Reinmar
Member
JKrl
Ти підліток, що всіх, хто не погоджується, записуєш в брехуни?
Ти підліток, що всіх, хто не погоджується, записуєш в брехуни?
-
JKrl
Member
так ти сам сказав що не тримав в руках флагмана і запитав нащо це робити.
-
анти__бот
Member
DuckRider
Ні ну телефон з пластику то таке, алюміній анодований + скло матове це поки мабуть найкраще рішення
Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
JKrl
Чого ти так, соні класні телефони
Ні ну телефон з пластику то таке, алюміній анодований + скло матове це поки мабуть найкраще рішення
JKrl
-
DuckRider
Member
Стекло всё же разное бывает, как и метал. Матовое стекло и метал - отлично. Глянец - липкое маркое месивоанти__бот: ↑ 05.11.2024 13:54 DuckRider
JKrl
-
Reinmar
Member
JKrl
не ображайся, правда є правда. Розумію твоє "не прийняття". З часом зрозумієш, я не маю нічого проти твого вибору, просто сказав, як є по факту
не ображайся, правда є правда. Розумію твоє "не прийняття". З часом зрозумієш, я не маю нічого проти твого вибору, просто сказав, як є по факту
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Хочеш відчути превосходство над пікселем 7?
Зайди на сторінку яку музику ви зараз слухаєте на форумі, в мене там глюче
-
den55den
Member
спробував новий бенчмарк (viewtopic.php?f=16&t=139&start=6400) форума, ми9т 6/128 дійсно повільніше загружає та відкриває відео, пиксель 7 бистріше реально це робить, потім спродую айфон 12 про максанти__бот: ↑ 05.11.2024 15:22 snapdragon999
-
анти__бот
Member
den55den
ну точно бенчмарк
ну точно бенчмарк
-
JKrl
Member
знову бігаеш.Reinmar: ↑ 05.11.2024 15:02 JKrl
чекаю коли скажеш що теслу треба брати дизельну та на механиці.
-
Alexsandr
Member
Смотрится хорошо, но там где пластик поцарапается или будет трещинка стекло лопнет.
-
анти__бот
Member
Alexsandr
Та воно то так, Але пластмаса феееее
Та воно то так, Але пластмаса феееее
-
Reinmar
Member
Наркоман штоле?) До чого тут тесли та взагалі авто? п.с. якщо що - не треба брати ні теслу ні дизель ні механіку. Треба брати нормальну бензинову автівку на автоматі звістно жJKrl: ↑ 05.11.2024 16:42
знову бігаеш.
-
Dark-seer
Member
по поводу механики - проехал около 250тыс км на механике, на 3 разных машинах не знаю что вас так напрягает, да автомат удобнее ездил знаю
По поводу электричек откатал тысяч 5км, на лифчике старом с 40 батареей - запас хода по городу 220-230км, только позитивные впечатления
По поводу электричек откатал тысяч 5км, на лифчике старом с 40 батареей - запас хода по городу 220-230км, только позитивные впечатления
-
JKrl
Member
звідки ти знаеш? в тебе була тесла? чи знову вреш?Reinmar: ↑ 05.11.2024 18:29Наркоман штоле?) До чого тут тесли та взагалі авто? п.с. якщо що - не треба брати ні теслу ні дизель ні механіку. Треба брати нормальну бензинову автівку на автоматі звістно жJKrl: ↑ 05.11.2024 16:42
знову бігаеш.
-
leif
Member
не знаю, що там у китайських китайців, але у порівнянні з 15промакс відчуття від збірки/матеріалів/натискання кнопочек і оцього от всього у яблука на голову вище. хоча я більшість часу, коли користувався паралельно 8про і 15промакс, обидва телефона носив в чохлах і воно не те щоб було реально важливо для мене, але недовго в домашніх умовах користувався і без чохлів і айфон направду суттєво краще відчувається. навіть не уявляю, як це можна оцінити якось інакше, там дуже очевидна різниця.DuckRider: ↑ 05.11.2024 11:57Пиксель в руках реально китайский китаец, ничего флагманского там нет
Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:
хоча я б не сказав, що 8про відчувається погано і щось там сильно дратувало. достатньо норм, але зовсім нічого видатного і зовсім не айфон.
-
den55den
Member
HTC Desire SV - сама крута задня кришка була, без чохла кайф було тримати, все що потім в мене було тільки чохол бо слизькі телефони почали робити, ушли ми від теми вибора телефона в спогади)
А ще був прикольний LG KF700
А ще був прикольний LG KF700
Востаннє редагувалось 05.11.2024 20:22 користувачем den55den, всього редагувалось 1 раз.
-
JKrl
Member
16 про кнопочка нова це ізврат якійсь.leif: ↑ 05.11.2024 19:52
Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:
хоча я б не сказав, що 8про відчувається погано і щось там сильно дратувало. достатньо норм, але зовсім нічого видатного і зовсім не айфон.
Але так, кнопки на пікселі просто гарні, нічого особливого. Дуже подобається "4" кнопка, коли на дабл тап по кришці можна назначити щось.