Теж так думав, поки хтось тут не сказав що ціни не актуальні, помоніторив, до 5 вже можна знайти варіанти, знайшов живий варіант, неверлок з повним комплектом на олх за 4800, не думаю що це одинарний випадокer[socrates]: ↑ 22.03.2023 16:29восьмерка 4 тыс, se 2020 от 6 тыс. есть разница. у человека было ограничение в 5 тыс, потому se не упоминал7mindfields: ↑ 22.03.2023 02:08
Навіщо розглядати вісімку, якщо сє 2020 коштує так само, але з кращим процесором та єсім?![]()
Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:как по мне, лучше айфон. Х/XR будут послабее se 2020 железом, но с экраном без кнопки
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
X я би точно не брав, перша модель без кнопки хоум, як проба пера, купа косяків та слабка автономність, якщо не лякають «товсті» рамки по периметру та закрита ос - XR дуже вдала модель за 8-9к (якщо конче потрібен амолед - трохи додати і взяти XS), якщо андроїд - то так - 4/5 піксель або в цьому діапазоні можна придивитись до 7/8 ванпласа. (При бюджеті до 8к десь)
Якщо вже дуже скромний бюджет - за 4к можна інколи знайти ванплас 6т 8/128 (реально імба за свої гроші) - з мінусів хіба що можуть бути вигоряння екрану (як і на 4 пікселі часто буває на вторинному ринку) та відсутність єсім (але там два фізичних модулі під сім, тому таке) або pixel 3xl - з мінусів хіба що слабка автономність та може померти раптово нанд (особисто я вибрав би ванплас)