Останні статті і огляди
Новини
Apple iPhone, iPod, iPad - відгуки, поради, інфа
-
sanya555
Member
AlekseyL
Фигня какая то... Специально провел эксперимент сейчас. Дома валяется айпад мини первого поколения, смотрю на нем видео когда свет выключают, айфон 11 юзает моя племянница, и на моей учетке сидит, еще айпад эир не помню какого года у моего друга, тоже на моей учетке. Все устройства в онлайне, я их вижу на карте кто где. Зашел на сайт, нажал на сброс пароля, следующее окно - ввод apple id и проверочного кода, следующее окно запрашивает сброс пароля, или сброс контрольных вопросов, выбрал сброс пароля, ну и дальше окно предлагает выслать инструкции на резервную почту, либо ответить на контрольные вопросы. Выбрал первое, пришло письмо сменил пароль, закинул его племяннице, и другану. Часов увы у меня нет, но единственный момент, у меня до сих пор на учетке не включена двухфакторка.
Фигня какая то... Специально провел эксперимент сейчас. Дома валяется айпад мини первого поколения, смотрю на нем видео когда свет выключают, айфон 11 юзает моя племянница, и на моей учетке сидит, еще айпад эир не помню какого года у моего друга, тоже на моей учетке. Все устройства в онлайне, я их вижу на карте кто где. Зашел на сайт, нажал на сброс пароля, следующее окно - ввод apple id и проверочного кода, следующее окно запрашивает сброс пароля, или сброс контрольных вопросов, выбрал сброс пароля, ну и дальше окно предлагает выслать инструкции на резервную почту, либо ответить на контрольные вопросы. Выбрал первое, пришло письмо сменил пароль, закинул его племяннице, и другану. Часов увы у меня нет, но единственный момент, у меня до сих пор на учетке не включена двухфакторка.
-
viperest1
Member
Мої вітання.
Від теми iPhone я далекий якщо чесно ( ну хіба малому купив 13 ) , бо в мене завжди були Samsung.
Суть питання яка : брати iPhone 14 pro max 256 gb чи чекати до 15 pro max ( чи є інфа стосовно ціни? ) ?
Дякую
Від теми iPhone я далекий якщо чесно ( ну хіба малому купив 13 ) , бо в мене завжди були Samsung.
Суть питання яка : брати iPhone 14 pro max 256 gb чи чекати до 15 pro max ( чи є інфа стосовно ціни? ) ?
Дякую

-
FANAT7
Member
Пользовался 13 про максом, сейчас 14 про макс, скажу так: разницы особой нет, если берешь новый - лучше сохрани 50к, если тебе хочется их выкинуть - бери. Я брал б/у за 36к 128гб и в целом эти деньги отдать можно, но за 50к я бы не брал его ни при каком случае.viperest1: ↑ 22.06.2023 17:45 Мої вітання.
Дякую![]()
Если у тебя в целом не было айфона - возьми лучше 14 плюс б/у с проверкой и забудь что такое ходить с павербанком, они около 30к стоят вроде. Если хочется три камеры для понта и 120гц - глянь 13 про макс, их еще можно найти по 30-35к с батареями 90+
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
По автономности 13 про макс, 14 плюс, 14 про макс практически одинаковые, но возможно даже 13 промакс держался у меня дольше чем мой теперешний. Возможно просто кажется..
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
Но будь готов к тому, что если захочется что нибудь скачать или поюзать бесплатный ютуб премиум - в первом случае это дикие костыли, а бесплатные програмки пиратские ты вообще не скачаешь. Везде придется заплатить и на айфонах как правило это дороже
-
viperest1
Member
FANAT7
О, дуже дякую за розгорнуту відповідь
.
Ви знаєте , в мене на самсунгу немає програм піраток - Onedrive підписка, Megogo - підписка вже мабуть 8-й рік , YouTube також преміум. Я якось навіть і не задумувався про піратки
. Фактично , що я так зрозумів буде все більш стабільно + батарея , що супер буде довше тримати.
Жаль , що на малого телефон глянути не можу , так би оцінив що і до чого .
Ще раз дякую
О, дуже дякую за розгорнуту відповідь

Ви знаєте , в мене на самсунгу немає програм піраток - Onedrive підписка, Megogo - підписка вже мабуть 8-й рік , YouTube також преміум. Я якось навіть і не задумувався про піратки

Жаль , що на малого телефон глянути не можу , так би оцінив що і до чого .
Ще раз дякую

-
Filya12
Member
Скажіть будь ласка
При копіюванні 30 гб файлів на айпад через itunes з ПК видає помилку. Нема можливості перезаписати поверху лише змінені файли (все в одній папці), доводиться перезаписувати все разом, що незручно. Копіюю через швидкісний шнур юсб 3, але не оригінальний. МОже є якийс менеджер файлів для пк та айпаду, але поки не знайшов
При копіюванні 30 гб файлів на айпад через itunes з ПК видає помилку. Нема можливості перезаписати поверху лише змінені файли (все в одній папці), доводиться перезаписувати все разом, що незручно. Копіюю через швидкісний шнур юсб 3, але не оригінальний. МОже є якийс менеджер файлів для пк та айпаду, але поки не знайшов
-
7mindfields
Member
Спробуй або скинути частинами, і між ними робити синхронізацію файлів в айтюнсі або використовувати сторонні файлові менеджери - той же універсальний 3utools або imazingFilya12: ↑ 13.07.2023 01:18 Скажіть будь ласка
-
Filya12
Member
7mindfields
Дякую! Забув зазначити, використовую віндовс, від того проблеми. Чи є файлові менеджери для айпаду чи айтюнс віндовс версії?
Дякую! Забув зазначити, використовую віндовс, від того проблеми. Чи є файлові менеджери для айпаду чи айтюнс віндовс версії?
-
sanya555
Member
Filya12
Фиг знает, у меня сейчас есть только айпад мини, и тот используется для посмотреть кино, винда 11, ни разу не видел проблем даже с файлами большого размера. Сейчас на компе даже удалил айтюнс, пользуюсь 3utools, при установке этого менеджера ставятся только сервисы Apple. Шнурки есть один оригинал, и два каких то не оригиналы. В первую очередь я бы грешил на шнурок
Фиг знает, у меня сейчас есть только айпад мини, и тот используется для посмотреть кино, винда 11, ни разу не видел проблем даже с файлами большого размера. Сейчас на компе даже удалил айтюнс, пользуюсь 3utools, при установке этого менеджера ставятся только сервисы Apple. Шнурки есть один оригинал, и два каких то не оригиналы. В первую очередь я бы грешил на шнурок
-
Filya12
Member
7mindfields
Imazing - чудова заміна itunes. Чому apple не зміг таку зробити?
sanya555
Так, напевно треба оригінальний, хоча він повільніший
sanya555
-
7mindfields
Member
Я назвав ті, які працюють з він10Filya12: ↑ 13.07.2023 12:16 7mindfields

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Епл може, але не хочеFilya12: ↑ 13.07.2023 13:06 7mindfields
sanya555

-
VovaII
Member
Підкажіть таке питання: маю Яфон Х, але для спілкування у форумах, чи гратися в деякі іграшки де потрібно точніше пальцем попадати, — екран замалий.
Надумав такий варіант, а Ви підкажіть чи це реально, чи може є кращий варіант: придбати Япед застосувати на ньому свій обліковий запис з Яфону, і все. — Далі політ фантазії обривається, бо ніколи той Япед в руках не тримав.
Ще питання: якщо можливо порадьте який б/в Япед, чи продавця б/в Япедів?
Дякую.
Надумав такий варіант, а Ви підкажіть чи це реально, чи може є кращий варіант: придбати Япед застосувати на ньому свій обліковий запис з Яфону, і все. — Далі політ фантазії обривається, бо ніколи той Япед в руках не тримав.
Ще питання: якщо можливо порадьте який б/в Япед, чи продавця б/в Япедів?
Дякую.
-
EvgeniyK86
Member
Підкажіть чи велика різниця в якості камери (для створення контенту в інстаграм, тікток і подібне) між айфонами різних версій? Варто переплачувати за 15 про чи не про? Чи узяти 12 і різниця буде не суттєва?
-
7mindfields
Member
Якщо 12 - то краще докинути до 12 про, їх зараз багато по 18-19к за 128гб версію, але там вже 6гб озп замість 4. З приводу фото, враховуючи те, як інстаграм псує якість фото, то різниця якщо і буде, то не така великаEvgeniyK86: ↑ 24.11.2023 12:12 Підкажіть чи велика різниця в якості камери (для створення контенту в інстаграм, тікток і подібне) між айфонами різних версій? Варто переплачувати за 15 про чи не про? Чи узяти 12 і різниця буде не суттєва?

-
EvgeniyK86
Member
А стосовно відео, особливо якщо динамічне, теж мала різниця? Як там автофокуси, захоплення працюють?7mindfields: ↑ 24.11.2023 12:56З приводу фото
-
Klon
CG graphikos fan
EvgeniyK86
видоси - чим вище тім краще, але залежить від використання -
Якщо записувати відео де багато світла - то і 12 пойде (основна камера)
В темряві\де недостатньо світла, то краще купувати вже щось останне з "про" + ширик там значно кращій.
Якщо займатися за бабло - я б купував останній "про" з 512гб\1тб.
В цілому для створення контенту або купувати камеру з "парком оптики" або найняти фотографа, що то - що друге вийде дорожче чим айфон.
видоси - чим вище тім краще, але залежить від використання -
Якщо записувати відео де багато світла - то і 12 пойде (основна камера)
В темряві\де недостатньо світла, то краще купувати вже щось останне з "про" + ширик там значно кращій.
Якщо займатися за бабло - я б купував останній "про" з 512гб\1тб.
В цілому для створення контенту або купувати камеру з "парком оптики" або найняти фотографа, що то - що друге вийде дорожче чим айфон.
-
EvgeniyK86
Member
Klon
Дякую за розгорнуту відповідь. Фотик з оптикою вже маю, саме для фото. А для відео +соцмережі користуємось смартфоном і треба оновити, тож підбираю. Знімаємо при світлі.
Дякую за розгорнуту відповідь. Фотик з оптикою вже маю, саме для фото. А для відео +соцмережі користуємось смартфоном і треба оновити, тож підбираю. Знімаємо при світлі.
-
Kamikadzon
Member
Вітаю, хто купував б/в айфони, чи можете порекомендувати магазин? Вирішив спробувати яблуко,дякую
-
7mindfields
Member
Краще пошукай варіанти в перевірених на форумі тут або на 0day, бо в магазині можна легко замість б/в франкенштейна купити, часто техніка по трейд іну здається з невідомою історієюKamikadzon: ↑ 19.01.2024 18:54 Вітаю, хто купував б/в айфони, чи можете порекомендувати магазин? Вирішив спробувати яблуко,дякую
-
viperest1
Member
Привіт. Старшому синові в них купляв ( правда новий ) , але із обслуговуванням і т.д. в них все ок. РекомендуюKamikadzon: ↑ 19.01.2024 18:54 Вітаю, хто купував б/в айфони, чи можете порекомендувати магазин? Вирішив спробувати яблуко,дякую

-
Tim
Member
Заказал ipad 2021,в ттн вижу серийник,ну думаю проверю,пока не приехал. И в итоге не пробивается нигде,не найдено
Серийник SDJY12HHQH3. Проверил свой такой же,купленный на розетке давно,он пробивается.
Стоит ли переживать? Вдруг подделка\восстановленный или что-то еще?
Кстати,убрал 1 буку в начале,ввел DJY12HHQH3,пробился. И цифр в серийнике віше больше,чем в моем старом ipad. В общем,при получении гляну,может,на почте лишнюю букву добавили.
Серийник SDJY12HHQH3. Проверил свой такой же,купленный на розетке давно,он пробивается.
Стоит ли переживать? Вдруг подделка\восстановленный или что-то еще?
Кстати,убрал 1 буку в начале,ввел DJY12HHQH3,пробился. И цифр в серийнике віше больше,чем в моем старом ipad. В общем,при получении гляну,может,на почте лишнюю букву добавили.