О норм у вас підгорає, більше жовчі, слабувато накидаєтеsnapdragon999: ↑ 25.04.2025 10:16да ты тут выглядишь как дите ,пытающееся чето доказать дядям с большими писю-ми.Я не собираюсь тебе ничо объяснять,покупай что хочешь,время тратить бестолку."Мне понравилось я купил","у меня есть деньги,а ты нищеброд".Ты покупаешь как блондинка,а я все стороны ньюансы рассматриваю досконально и учитываю ценник.GreenMile: ↑ 25.04.2025 10:07 Різниця в кількості проданих, вони ж по дизайну їх рознесли, Хюндай краще продається в Америці, Кіа - в Європах.
Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Дитяче лепетання - це те, що ви тут пищете, в намаганні відстояти свою точку зору, навіть коли вас лицем в аргументи тикають. А коли нема чим перекрити, починаються оці "чудові" аргументи: "всім відомо", "всі знають" і так даліВам 15 років, чи шо?
![]()
Когда на весь форум кричат что у него есть деньги,то это говорит о том что как раз наоборот на подсосе челик сидит.Купил хюндай и моторолу галимую за 43 ,по цене самсунга ультры ,молодець богатий ))

"Галімая матарола" зараз дешевше і краще вашого пречудового хонора, а хюндай досі радує, по співвідношенню ціна/якість - ідеальне авто було за свої гроші. Найближчі конкуренти буди дорожчі десь 3-5 кілобаксів

Але то не важливо, ви 2 сторінки ухилялись від прямої відповіді, чим же так поганий снап 8ген3, потім злились і намагались "зачепити" тим, що телефони на ньому купують "унікуми" - не вийшло, потім не знаю чому вирішили, що мене зачепить те шо телефон на вашу думку "ніхто не купляє" - знову фейл, намагались зачепити автомобілем, але і тут зафейлились в своїх "глибоких" знаннях двигунів і просто перешли на дитячі образи

Так я купив моторолу, бо два самсунги мені не потрібні

І так - ви агресивний заздрісний злидень, намагаєтесь самоствердитись тим, що тільки ви вмієте щось обирати серед китайського лайна, а всі інші - дурні, блондинки і на підсосі, а ви один д'Артаньян

Відправлено через 21 хвилину :
По-перше, я не знаю де ви виходите і куди дивитесь. Ось перелік авто в SIXT аеропорту Мюнхена 27 квітня по 1 травня, жодного поло нема.JKrl: ↑ 25.04.2025 11:11я выхожу в аеропорту и вижу в аренде почти сплошняком поло стоят.GreenMile: ↑ 25.04.2025 09:36Ага-ага, саме тому по всім рейтингам надійності хюндай-кіа десь в першій десятці, а міцу десь в дупі світу, часто взагалі в нього не входить
![]()
Х-К бачу, форд бачу, міцу не бачу![]()
- спойлер
- rate1.png
rate2.jpg
чего их в прокат закупают если они такой мусор, по этому рейтингу?
По-друге, в прокат беруть те, шо дає найбільшу маржу, а не то шо найменше ламається. І також не всі люди хочуть їздити на поло, особливо якщо подорожуєте сім'єю або компанію з речами, бо він банально малий і тісний.
По-третє, де я казав, що поло - це сміття?

P.S. Ми справді в цій темі будемо обговорювати прокат авто?