Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Oleg999
Member
"""""""Колись стілус промишляв рефарбом... Вже давно там нічого не купував. не знаю як зараз. Снап то добре, але майже впевнений, що там одна сімка. Без esim.
Я так s21fe з США пригнав. Дуже сподобався мені цей телефончик, але прийшлось продати. Бо 1 сім(
[/quote]"""""""""
Прислали фото запакованого
Виробництво В'єтнам, 11 місяць 2021 року
Два імей , тобто 2 сімки
Коробка не в плівці, тільки стікер
Отправлено спустя 35 минут 24 секунды:
На ОЛХ є пропозиції по14899 грн , судячи з серійника ,тієї ж партії
Я так s21fe з США пригнав. Дуже сподобався мені цей телефончик, але прийшлось продати. Бо 1 сім(
[/quote]"""""""""
Прислали фото запакованого
Виробництво В'єтнам, 11 місяць 2021 року
Два імей , тобто 2 сімки
Коробка не в плівці, тільки стікер
Отправлено спустя 35 минут 24 секунды:
На ОЛХ є пропозиції по14899 грн , судячи з серійника ,тієї ж партії
-
ervin
Member
Oleg999
А поділіться, будь-ласка, фотками. Бо наскільки я знаю снеп+2сім то тіки країни південної америки і здається Азія.
А поділіться, будь-ласка, фотками. Бо наскільки я знаю снеп+2сім то тіки країни південної америки і здається Азія.
-
Oleg999
Member
ervin: ↑ 28.03.2023 19:52 Oleg999
-
Romani
Member
Доброго времени суток. Хотел бы поменять свой honor 20 pro 8/256 на что то новее. Качество ху/ хо вполне устраивает, больше склоняюсь к ним. Имею huawei watch gt 2 pro и huawei freebuds 2 pro. Но посмотрю все варианты.
Покупку планирую ближе к лету.
Цена в районе 500 у.е.
В игры особо не играю, камеру тоже не часто использую. Так что камера/ проц не в приоритете. Но и не на последнем месте.
Наличие Nfc обязательно.
По размерам, хочется, +- как хонор.
Экран наверно oled, до этого пользовался только IPS.
Акум чем больше тем лучше.
Спасибо за ответы.
Покупку планирую ближе к лету.
Цена в районе 500 у.е.
В игры особо не играю, камеру тоже не часто использую. Так что камера/ проц не в приоритете. Но и не на последнем месте.
Наличие Nfc обязательно.
По размерам, хочется, +- как хонор.
Экран наверно oled, до этого пользовался только IPS.
Акум чем больше тем лучше.
Спасибо за ответы.
-
Filabatya
Member
Romani
там нові пікселі скоро виходять, придивіться
там нові пікселі скоро виходять, придивіться
-
Romani
Member
Filabatya
Півроку тільки до анонса)
Півроку тільки до анонса)
-
snapdragon999
Member
Samsung galaxy m54 скоро выйдет
-
Mad Dog
Member
Дивився на с20 фе декілька років тому... Взяв замість нього китайця. Нащо його зараз брати? Хіба що через вологозахист ))
Після смартфона з зарядкою в 65вт, на 15вт вже і дивитись не хочеться.
Після смартфона з зарядкою в 65вт, на 15вт вже і дивитись не хочеться.
-
legioner
Member
чекаю піксель 7а, там має бути щось цікаве
Залишився 1 місяць до презентації
Дуже сподобався піксель 4а (робочий), тому вирішив замінити свій мі9т на 7а

-
kolesnukm
Member
Я б вже краще 7 брав)) на ebay можна пошукати за адекватні гроші, місяць тому брав сестрі нову, правда без коробки за 390$
-
er[socrates]
Member
Не вижу смысла ждать 7а. В первые месяца 3-4 он будет стоить столько же, сколько 7 простой, а по факту будет его урезанной версией. Лучше сейчас покупать 7 сразу.legioner: ↑ 09.04.2023 10:08 чекаю піксель 7а, там має бути щось цікавеЗалишився 1 місяць до презентації
-
legioner
Member
7а буде з imx787 + 90 гц амоледer[socrates]: ↑ 09.04.2023 11:29 Не вижу смысла ждать 7а. В первые месяца 3-4 он будет стоить столько же, сколько 7 простой, а по факту будет его урезанной версией. Лучше сейчас покупать 7 сразу.
-
kolesnukm
Member
Так він всерівно буде гірше ніж 7 і при одинакові ціні на старті продаж) єдине що може компактніший зроблять ))
-
legioner
Member
з ебея можна самому замовляти/оплачувати/оформляти доставку без посередників?kolesnukm: ↑ 09.04.2023 14:14 Так він всерівно буде гірше ніж 7 і при одинакові ціні на старті продаж) єдине що може компактніший зроблять ))
якщо піксель 7 не дорогий буде - то чому і не взяти
хто юзав піксель 7 - що скажете?
-
kolesnukm
Member
Так 7а теж прийдеться через посередника або знайомих із якоїсь країни замовляти, в нас вони офіційно не продаються а ті хто привезуть то там ціна буде космос. Користувався 7 від старту продаж, поки місяць тому не замінив на 7 про, набагато краще ніж 6-ка, екран хороший камера теж, автономність для мене теж нормальна буда, єдине що по зручності 5 сама ідеальна по розмірах
-
Shandor1982
Member
Xiaomi тепер теж в списках міжнародних спонсорів війни, - НАЗК
Підставою стало те, що компанія продовжила свою роботу в рф після повномасштабного вторгнення. Наразі вона залишається лідером з продажів смартфонів в росії — у третьому кварталі 2022 року Xiaomi збільшила поставки до рф на 39%.
Трошки г*вна на вентиль.
Підставою стало те, що компанія продовжила свою роботу в рф після повномасштабного вторгнення. Наразі вона залишається лідером з продажів смартфонів в росії — у третьому кварталі 2022 року Xiaomi збільшила поставки до рф на 39%.
Трошки г*вна на вентиль.
-
Engineer_1988
Member
Тобто цього лайна тепер в державі стане менше або зникне нове)?Shandor1982: ↑ 13.04.2023 18:54 Xiaomi тепер теж в списках міжнародних спонсорів війни, - НАЗК
-
Shandor1982
Member
Це залежить від кожного з нас. Будемо менше купляти - будуть менше завозити. Але підозрюю, що багатьом громадянам «какая разница».Engineer_1988: ↑ 13.04.2023 18:55Тобто цього лайна тепер в державі стане менше або зникне нове)?Shandor1982: ↑ 13.04.2023 18:54 Xiaomi тепер теж в списках міжнародних спонсорів війни, - НАЗК
-
Hells Angels
Member
національне агенство запобігання корупції

краще писали б у флейм.
-
Donate
Member
Глядя на то як китайці начали срати прямо на покупця, в бюджетному сегменті купляемо самсунг(+/- теж що сяомі за +/- теж прайс), в середньому є піксель 6а, в топовому там ДУЖЕ важко і вибір величезний.Shandor1982: ↑ 13.04.2023 18:54 Xiaomi тепер теж в списках міжнародних спонсорів війни, - НАЗК
Трошки г*вна на вентиль.
- спойлер
- Для тих хто в танку і не розуміє проблеми, три роки тому назад було нічого так, алє ща
- З нияким тензором це і близько не лежить, топ за свої гроші скурвився