Вітаю друзі.
Ситуація така, купив планшет на амазоні iPad 6th gen. Купую не вперше, але вперше така лажа. Планшет, бляха-муха, новий. 6 зарядок аккума, але при активації просить ввести iCloud попереднього власника. Я б з радістю написав би і попросив вийти з iCloud, але мило показує не повністю.
Версія iOs 16.1
Наче як нові версії Tenorshare 4MeKey можуть розблокувати пристрій, але 35 баксів не дуже хочеться віддавати. Може хтось купляв собі і дасть поганять на годинку?
Чи є сенс звертатися до підтримки? Є думка, шо планшетом зовсім не користувалися, можливо це якось вплине на рішення.
Последние статьи и обзоры
Новости
iPad 6th gen відвязка iCloud (Tenorshare 4MeKey??)
-
ervin
Member
-
overload17
Member
iPad 6th gen был с iOS 12 на старте. ios 16.1 October 24, 2022.ervin: ↑ 14.07.2023 09:24 Вітаю друзі.
Ситуація така, купив планшет на амазоні iPad 6th gen. Купую не вперше, але вперше така лажа. Планшет, бляха-муха, новий. 6 зарядок аккума, але при активації просить ввести iCloud попереднього власника. Я б з радістю написав би і попросив вийти з iCloud, але мило показує не повністю.
Версія iOs 16.1
Наче як нові версії Tenorshare 4MeKey можуть розблокувати пристрій, але 35 баксів не дуже хочеться віддавати. Може хтось купляв собі і дасть поганять на годинку?
Так что это не прокатит скорее всего.Чи є сенс звертатися до підтримки? Є думка, шо планшетом зовсім не користувалися, можливо це якось вплине на рішення.
-
Artem_M
Member
Так воно не відв'язує від айклауда... Лише пароль скидає. Фактично обнуляє девайс. Але активацію в подальшому потрібно пройти.
Якщо вам в коробку чек з апстору не поклали то скоріше за все - цеглина.
Пробуйте зв'язуватися із продавцем і просіть щоб відв'язав. Хоча ви це певно вже зробили і відповіді не отримали.
Якщо вам в коробку чек з апстору не поклали то скоріше за все - цеглина.
Пробуйте зв'язуватися із продавцем і просіть щоб відв'язав. Хоча ви це певно вже зробили і відповіді не отримали.
-
big_bang
Member
1. писати продавануervin: ↑ 14.07.2023 09:24 Вітаю друзі.
Версія iOs 16.1
Чи є сенс звертатися до підтримки? Є думка, шо планшетом зовсім не користувалися, можливо це якось вплине на рішення.
2. скидувати застосунками, але icloud там залишиться. будете мати "умовно" неверлок
3. писати в підтримку apple і бути готовим до роботи з фотошопом)
Відправлено через 55 секунд:
4. є можливість повернення ?
-
slv
Member
Тоб то ви не вперше купляєте і-девайси на амазоне и не робите перевірку на сайте apple на його блокування ? Якось дивно …
-
ervin
Member
Artem_M
Та там звертатися нема до кого. Зе ж Амазон. Індуська підтримка то не про вирішення питань, а щоб ти задовбався і відвалив.
Отправлено спустя 3 часа 3 минуты 28 секунд:
Доречі, це майже ювілейний 15-й айпад, шо я замовив. І перший проблемний(
Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
2. Якими застосунками? Мені для перегляду Ютубчику і такий згодиться
3. Спробувати можна, але шось я сумніваюсь
4. Можливо можливо. Але тут треба двічі подумати чи варто, бо Доставка в США теж грошей вартує, можливо простіше і вигідніше продати цей на запчастини
Та там звертатися нема до кого. Зе ж Амазон. Індуська підтримка то не про вирішення питань, а щоб ти задовбався і відвалив.
Отправлено спустя 3 часа 3 минуты 28 секунд:
Банальна математика. Вірогідність якоїсь проблеми з замовленням я оцінюю в 5%. Фотки для перевірки коштують 5 баксів, тобто математично не вигідно замовляти перевірку товарів вартістю менше 100 баксів. А якшо врахувати, шо заблочений айпад все ще коштує більше ніж 0, то мої втрати ще менші.slv: ↑ 14.07.2023 09:56 Тоб то ви не вперше купляєте і-девайси на амазоне и не робите перевірку на сайте apple на його блокування ? Якось дивно …
Доречі, це майже ювілейний 15-й айпад, шо я замовив. І перший проблемний(
Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
1. Нажаль мінусbig_bang: ↑ 14.07.2023 09:54
1. писати продавану
2. скидувати застосунками, але icloud там залишиться. будете мати "умовно" неверлок
3. писати в підтримку apple і бути готовим до роботи з фотошопом)
Відправлено через 55 секунд:
4. є можливість повернення ?
2. Якими застосунками? Мені для перегляду Ютубчику і такий згодиться
3. Спробувати можна, але шось я сумніваюсь
4. Можливо можливо. Але тут треба двічі подумати чи варто, бо Доставка в США теж грошей вартує, можливо простіше і вигідніше продати цей на запчастини
-
7mindfields
Member
ervin ну що, розібрався з айклаудом?
-
DEVES
Member
А что там разбираться?
Активация происходит удаленно по серийному номеру. Изменить информацию на сервере (отвязать от учетки) можно только при наличии оригинального чека о покупке.
Для тупых: чек первой покупки, когда устройство впервые было активировано
Единственное что можно сделать это обход активации (не интересовался этим со времён 13 оси). Даже в таком виде устройством можно полноценно пользоваться и входить/покупать/качать в апп стор.
Активация происходит удаленно по серийному номеру. Изменить информацию на сервере (отвязать от учетки) можно только при наличии оригинального чека о покупке.
Единственное что можно сделать это обход активации (не интересовался этим со времён 13 оси). Даже в таком виде устройством можно полноценно пользоваться и входить/покупать/качать в апп стор.
-
7mindfields
Member
В тому то і справа, що потрібен оригінальний чек зі стору з країни, до ринку якої прив’язаний конкретний екземпляр, який далеко не у кожного є, навіть при купівлі нового телефону. Обхід активації це не повноцінне рішення. Запитав, тому що на 0day раніше бачив тему про віддалений повноцінний анлок від мдм або айклауд локу (зі слів продавця послуги, особисто не перевіряв)DEVES: ↑ 18.09.2023 03:47 А что там разбираться?
Пощастило, зазвичай з айклауд локом в кращому випадку він йде за половину вартості на запчастини (все, окрім плати)ervin: ↑ 23.09.2023 10:56Не дуже)) Продав на ОЛХ як є. Швидко продався, десь в мінус на 800 грн вийшов.7mindfields: ↑ ervin ну що, розібрався з айклаудом?