Останні статті і огляди
Новини
Падіння продуктивності 10105F - 11400F
-
Avenger80
Member
big_bang
Кстати, видите, что у вас уже 82 градуса и при 103 Ваттах (это я про кулер).
-
big_bang
Member
доречі, LLC на платі поставив на ExtremeAvenger80: ↑ 06.12.2023 21:16 big_bang
Кстати, видите, что у вас уже 82 градуса и при 103 Ваттах (это я про куллер).
Буду пробувати знижувати)))
На результати не вплинуло, а температуру підняло)
-
bober1986
Junior
Прогнав знов 0,7,3 все норм https://imgur.com/a/w7HLqMn0.7,0 вішає вінду
можливо треба перевстановити 

-
Avenger80
Member
-
bober1986
Junior
Які у вас ліміти PL1 і PL2?У мене кулер правда старенькийAvenger80: ↑ 06.12.2023 21:16 big_bang

-
big_bang
Member
Панове, висновок роблю такий, що кривий бенчмарк. Все-таки одна гра було мало…
https://ibb.co/1RzH3rz
https://ibb.co/1RzH3rz
-
big_bang
Member
Я поставив по 300wbober1986: ↑ 06.12.2023 21:33Які у вас ліміти PL1 і PL2?У мене кулер правда старенькийAvenger80: ↑ 06.12.2023 21:16 big_bang
Кстати, видите, что у вас уже 82 градуса и при 103 Ваттах (это я про кулер).![]()
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
У мене плата від gigabyteAvenger80: ↑ 06.12.2023 21:37 bober1986
У меня стоит всё на авто (сняты лимиты): big_bang
Вот за эти уровни говорю - от 1 до 7, чем выше уровень, тем больше добавка в плюс по напряжению:
Там трохи по іншому
Відправлено через 28 хвилин 15 секунд:
Добре друзі але тепер в простої не скидає частоту)
Є якісь поради ?
-
Avenger80
Member
big_bang
Поставьте сбалансированный режим вместо высокой производительности.
-
big_bang
Member
Не допомоглоAvenger80: ↑ 06.12.2023 22:08 big_bang
В мене і 10105f не скидав частоту.
Але не важливо, бо температура в нормі
Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
Останні результати

-
Avenger80
Member
big_bang
Что-то странно у вас - шина начинает разгонятся при выставлении XMP, частоты не сбрасываются до минимальных. У вас нигде не стоит никакой софт от материнской платы по разгону или в биосе типа авторазгон по умолчанию?
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Вот откуда у него 4500Мгц? У него ж по спецификации максимум 4400Мгц. Хотя может это погрешность шины такая...
Что-то странно у вас - шина начинает разгонятся при выставлении XMP, частоты не сбрасываются до минимальных. У вас нигде не стоит никакой софт от материнской платы по разгону или в биосе типа авторазгон по умолчанию?

Вот откуда у него 4500Мгц? У него ж по спецификации максимум 4400Мгц. Хотя может это погрешность шины такая...

-
big_bang
Member
Так от і цікаво мені - чому так усе ?Avenger80: ↑ 06.12.2023 22:21 big_bang
Вот откуда у него 4500Мгц? У него ж по спецификации максимум 4400Мгц. Хотя может это погрешность шины такая...![]()
-
Artem_K
Member
А це у 10-ки таке буває. Вона мінімальний та максимальний стан ЦПУ виставляє 100% навіть на сбалансованому. Треба руками мінімальний на 20% повертати.big_bang: ↑ 06.12.2023 22:18 В мене і 10105f не скидав частоту.
Але не важливо, бо температура в нормі
-
big_bang
Member
Ще трохи бавлюсь з озу і шиноюAvenger80: ↑ 06.12.2023 20:16 big_bang
Понизил частоту памяти до вашей - 2933Мгц (профиль XMP 3000):
Пізніше дам про себе знати
-
big_bang
Member
-
kot@work
Member
offtopic:
хмм, imgbb знов працює ?!
хмм, imgbb знов працює ?!
-
bober1986
Junior
Памʼять трішки підрозженіть.Шкода що в мене материнка зовсім якась дубова,на попередній ця сама памʼять добре гналась
-
big_bang
Member
озу тяжкаbober1986: ↑ 07.12.2023 09:03 Памʼять трішки підрозженіть.Шкода що в мене материнка зовсім якась дубова,на попередній ця сама памʼять добре гналась
зміг запустити на 3200 але з космічними таймінгами...
вирішив лишити на 3000 і з нормальними
-
GreenMile
Member
Я про це на самому початку теми писав, у автора він 10 22Н2, не той випадок.Nebel: ↑ 06.12.2023 20:58 Возможно у вас тот случай что мне недавно на реддите попался.
Судя по всему падение производительности вызвано некорректной работой виндового антивируса, а конкретнее модуля защиты ядра с помощью гипервизора.
Забавный факт, что насколько можно понять этой беде подвержены машины на которых эта опция отключена, и для ее лечения надо включить виртуализацию и собственно сам модуль защиты(с выполнением сброса службы и приложения антивируса).
Received an answer from Microsoft after 3 days, they told me to reset Windows Defender through a couple of PowerShell commands (1- "Set-ExecutionPolicy Unrestricted" and 2- "Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage") then reboot and enable CPU Virtualization in BIOS (SVM in my X570 BIOS), then in Windows 23H2 open Windows Security and enable Memory Integrity under the Core Isolation settings. Restart and Hypervisor should be running, Virtualization Security will be Enabled and... that fixes the CPU performance issues, CPU now performing as in 22H2 where I had these security features disabled.
-
big_bang
Member
виходить що так)
Відправлено через 41 секунду:
Дякую !GreenMile: ↑ 07.12.2023 10:04Я про це на самому початку теми писав, у автора він 10 22Н2, не той випадок.Nebel: ↑ 06.12.2023 20:58 Возможно у вас тот случай что мне недавно на реддите попался.
Судя по всему падение производительности вызвано некорректной работой виндового антивируса, а конкретнее модуля защиты ядра с помощью гипервизора.
Забавный факт, что насколько можно понять этой беде подвержены машины на которых эта опция отключена, и для ее лечения надо включить виртуализацию и собственно сам модуль защиты(с выполнением сброса службы и приложения антивируса).
Received an answer from Microsoft after 3 days, they told me to reset Windows Defender through a couple of PowerShell commands (1- "Set-ExecutionPolicy Unrestricted" and 2- "Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage") then reboot and enable CPU Virtualization in BIOS (SVM in my X570 BIOS), then in Windows 23H2 open Windows Security and enable Memory Integrity under the Core Isolation settings. Restart and Hypervisor should be running, Virtualization Security will be Enabled and... that fixes the CPU performance issues, CPU now performing as in 22H2 where I had these security features disabled.