отак собі приробив радіатор від сокета 775
А то купа заліза валяється навколо і жаба якось душить давати мінімум 700 грн за кулер

Руки вроді рівно ростуть, а тут така нагода щось покрутити і зекономити тож я взяв радіатор від 775 сокета (не заводський інтеловський)
Всередині тут також є мідь. Так як материнка у мене була БУ то знизу вже було якесь ліве кріплення під кулер, як показали досліди туди чудово крутяться болтики М4. Тільки я їх закрутив "знизу-вверх" Під шапочки поставив картонні шайби (колись такі чудові шайби йшли в комплекті з 508 корпусами (хто їх робив не знаю просто комп'ютерний корпус називався "508") і от там в комплекті були картонні шайби які я багато де застосовую для екранізації шурупів від контактів

Сам мій радіатор зверху ще мав алюмінієве кільце з вухами щоб прикрутити кулер, я ті вуха розігнув і туди пройшли мої 4 довгі болтики. Зверху це все зловив на великі шайби і гайки, радіатор притиснувся капітально. Зверху ще думав прикрутити кулер на 9 см, але він сам так туго туди заліз на болти що його навіть прикручувати не треба, чудово сидить.
Думаю для такого проца як в мене, потужність якого 85 ват має вистачити такого охолодження, адже до цього радіатор можна було чіпляти потужніші проци під сокет 775 і оригінальний кулер там був 8 см, а я поставив на 9 і ще чуть-чуть підняв його на гайках. Як показує практика кулер все краще охолоджує коли він трошки піднятий над радіатором, а не стоїть зразу на ньому.
Все це ще не довго ганяв але на звичайні роботі воно більше 41 градус не гріється.
Затрати на болти+гайки і шайби 11 грн 30 коп