Останні статті і огляди
Новини
Потрібна порада стосовно процесора та платформи
-
volikovvv
Member
Odessitmws, вчора тестив з виключеним rt. Я створив тему щоб запитати поради, порад далі дуже багато, я всім вдячний. А так сталося що цей топік перетворився у спір, не хотілося б ще пересваритися через пораду. Ще буду збирати інформацію стосовно Ryzen, тому що давно не цікавився амд.
Пропоную не сваритися та спорити, а просто закрити цю тему, всім дякую.
Пропоную не сваритися та спорити, а просто закрити цю тему, всім дякую.
-
odessitmws
Member
и ни одного совета установить мси автобернер что бы вывести линию фреймтайма и убедится в том что проблема именно с 1%volikovvv: ↑ 13.04.2023 15:26порад далі дуже багато
потому что человек банально делает предположение, а вдруг там фрисинка нету? был момент когда у меня не был включен фрисинк и картинка была рваная, плавности ничерта не было, неопытный человек может легко придумать что проблема в 1% а по факту нужно другое лечитьЯ так розумію що відбувається проблема не з середньою кількістю кадрів, а ось цими 1 процентами низького фпс.
ну и лок кадров под верхнюю границу фрисинка нужно разумеется поставить
-
XXXshadyXXX
Member
Так а в чем проблема поставить мутанта i9 9900k 8 ядер? 4500-5000 цена вопрос. А за 3500-4000 продать 8600к. Прирост будет значительный! И что память дальше не гонится? Можно тайминги ужать. Достаточно первичные + tRFC и до 3х раз поднять DRAM refresh interval с поднятием напруги до 1.4v по памяти.
-
Mixx
Member
XXXshadyXXX
Того що то китайське збочення для особливих гурманів?
Того що то китайське збочення для особливих гурманів?
-
XXXshadyXXX
Member
Mixx
AM4 тоже самое
AM4 тоже самое

-
waryag
Member
-
STARL1GHT
Member
Якщо на перспективу, то на амазоні зараз є 7600х за 150$(на Алі ще дешевше можна було недавно купити), мамку під свій бюджет підберете, а пам'ять DDR5 2х16Gb з більш-менш нормальним частотою та таймінгами давно коштує адекватних грошей. Потім можете чи ЦП з додатковим кешем підкинути чи умовний 8/9600 поставити, коли вийдуть чи буде хороша ціна.volikovvv: ↑ 12.04.2023 16:06 Дякую за ваші відповіді та думки.
Якщо «тут і зараз» то краще платформа АМ4+5800х3д, а свою пам'ять спробувати погнати. З-за додаткового кешу, необхідність хорошої пам'яті в іграх набагато менша, ніж в інших моделях.
Не будучи прихильником ні тих ні інших, а тільки конкуренції та профіту, в даний час на інтел мало сенсу оновлюватися. Виняток: якісь робочі задачі.
-
SergN
Member
Тож поділіться з усіма пруфом-лінком на це.STARL1GHT: ↑ 14.04.2023 01:01Якщо на перспективу, то на амазоні зараз є 7600х за 150$
-
Prescott
Member
https://www.amazon.com/AMD-7600X-12-Thr ... r=8-1&th=1SergN: ↑ 14.04.2023 01:05Тож поділіться з усіма пруфом-лінком на це.
166 уе
-
manbearboar
Member
sersus: ↑ 12.04.2023 14:34 Подобається зараз проц 13500, але цінник в 10к
volikovvv: ↑ 13.04.2023 14:46 Рішення прийнято, візьму 13500.

Вот чем он вас так впечатлил?
Нет там протанцевала, несмотря на хорошие показатели в cinebench.
И даже сейчас в паре с DDR4 он слишком овощной для своей цены.
- спойлер
6P, предлагаемые в 13 поколении за 250-300$ это ж

-
Piter Cantrope
Member
Як тут вже писали, найдешевший варіант - розігнати пам'ять, знизити таймінги. Я сам увірував в оверклокінг коли побачив результати розгону пам'яті на 1151
Отут дуже зрозуміло все написано якщо трохи розуміти англійську

Отут дуже зрозуміло все написано якщо трохи розуміти англійську
-
sersus
Member
Так я і справді не розглядав амд...manbearboar: ↑ 14.04.2023 14:29sersus: ↑ 12.04.2023 14:34 Подобається зараз проц 13500, але цінник в 10кvolikovvv: ↑ 13.04.2023 14:46 Рішення прийнято, візьму 13500.![]()
Вот чем он вас так впечатлил?
Нет там протанцевала, несмотря на хорошие показатели в cinebench.
И даже сейчас в паре с DDR4 он слишком овощной для своей цены.Возможно АМД не рассматривается, хотя сейчас это было бы ошибкой, но тогда есть дешёвый 12400 и чуть выше 12700 с честными 8P.
- спойлер
6P, предлагаемые в 13 поколении за 250-300$ это ж![]()
Якось з самого початку з інтел , всі ноути , та і в ПК.
Тому це вже звичка .
13500 не покорив моє серце і не вразив , але сподобався , бо не таке велике живлення , не потрібно супер охолодження, та і розганяти щось і потім дивитися щоб не перегрівся не люблю .
Звичайний користувач з коробки .
Майже той же 13600к тільки трохи зарізаний. Тому на нього і впало око.
Відправлено через 39 секунд:
До речі , я і про 12400 питав , чи є сенс на нього переходити
-
volikovvv
Member
История закончилась обменом процессора 8600к на i9-9900 без к с доплатой, работает он под нагрузкой на 4.6ггц. Все игры которые я хотел стали работать очень плавно, а именно division 2 и cyberpunk. Хотите верьте, хотите нет, но 8600к не хватает в процессорозависимых играх. Ещё хочу поставить памяти 32 гига на 3600мгц, но это больше фор фан
Всем спасибо, особая благодарность Bulldozer. за оперативный обмен
Всем спасибо, особая благодарность Bulldozer. за оперативный обмен
Востаннє редагувалось 24.04.2023 19:21 користувачем volikovvv, всього редагувалось 2 разів.
-
myravei
Member
+за рузен 5600
-
odessitmws
Member
volikovvv
Для 60гц его хватило бы с запасом, видимо вы не смогли в лок кадров и включенный фрисинк
А ну ещё как вариант из соседней темы 10600к в 40кадров работало потому что всунул 2планки в один канал
Для 60гц его хватило бы с запасом, видимо вы не смогли в лок кадров и включенный фрисинк
А ну ещё как вариант из соседней темы 10600к в 40кадров работало потому что всунул 2планки в один канал
-
volikovvv
Member
Я все смог, вы заблуждаетесь, но это ваше право: жить и быть счастливым в своих заблуждениях. В моем же случае результат достигнут с минимальными вложениями.odessitmws: ↑ 24.04.2023 19:22 volikovvv
-
Diablique
Member
volikovvv
Я понял, что как итог, прийти сюда за советом об апгрейде с минимальным вложением вытянуть из своих железяк максимум, тебе предлагают купить новую платформу? А в чем разница с магазином, где чаще всего тебе просто скажут у вас дрова, как вы вообще играете на нем? Давайте нам бабки, мы сейчас сделаем вам как надо.
Я понял, что как итог, прийти сюда за советом об апгрейде с минимальным вложением вытянуть из своих железяк максимум, тебе предлагают купить новую платформу? А в чем разница с магазином, где чаще всего тебе просто скажут у вас дрова, как вы вообще играете на нем? Давайте нам бабки, мы сейчас сделаем вам как надо.