Выбор процессора (всякого разного под любые/конкретные нужды + вопросы "потянет ли, хватит ли)

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
Gf_ki11er
Member

Повідомлення

Выбираем процессор

Пишите под какие задачи нужен процессор, бюджет, текущую или будущую платформу

Пользуйтесь поиском по теме ( поле "Поиск" - вводите обозначение, например 3570К): вполне вероятно ваш вопрос уже обсуждался
elementaller
Member

Повідомлення

odessitmws: 31.05.2023 21:40 8е ядер производительней раза в полтора чем 8поточный 7700к так что лишними они не будут, на фоне быстрых они апнуть фпс не могут конечно потому что однопоток решает

Відправлено через 9 хвилин 48 секунд:
хотя не! нормально там они добавляют
спойлер
Зображення
прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контент
odessitmws
Member

Повідомлення

спойлер
elementaller: 25.12.2023 08:26прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контент
ну так монетизацию им прикрыли так что никакой радости им от лишнего просмотра не будет...
GreenMile
Member

Повідомлення

odessitmws: 25.12.2023 15:36
спойлер
elementaller: 25.12.2023 08:26прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контент
ну так монетизацию им прикрыли так что никакой радости им от лишнего просмотра не будет...
Не будьте наївним, все они отримують. По-перше, більш-менш проблеми з виплатами мають лише бізнес-акаунти, приватні - ні, по-друге, вже є купа рішень, яким чином виводити в парашці гроші з адсенс. Все що змінилось - стало складніше виводити і зросли комісії, а прибуток як ішов так і іде. Гроші не пахнуть (с)
odessitmws
Member

Повідомлення

спойлер
GreenMile
Вы бы лучше думали не о том что с какой то доли копейки уйдет десятая доля налогами кацапопитекам, а о том как поддержать ЗСУ в том числе личным участием, я к примеру уже там
GreenMile
Member

Повідомлення

odessitmws: 25.12.2023 17:09
спойлер
GreenMile
Вы бы лучше думали не о том что с какой то доли копейки уйдет десятая доля налогами кацапопитекам, а о том как поддержать ЗСУ в том числе личным участием, я к примеру уже там
Оточуючі все життя ліпше за мене знають, що б я краще робив, при цьому не знаючи, що я роблю і де я знаходжуся.
При чому я не зовсім розумію, як інформація про те, щоб кацапам не давати зайвих грошей заважає робити щось інше :insane:
elementaller
Member

Повідомлення

odessitmws: 25.12.2023 17:09
спойлер
GreenMile
дяка за службу! та вертаючись до теми руснявого контенту - монетизація то все хєрня. перегляди рахуються, контент просувається, рекламодавці сплачують більше за рекламу та інтеграції у роликах. а це вже не копійчини з монетизації.
і так, підтримую. хоча я і не там, але збираю гроші на зсу:

0kie
Member

Повідомлення

elementaller
Забавно, когда от рождения русскоязычный украинец начинает мимикрировать под вуйку и термин "питание" переводит буквально - "харчування". "Живлення", вуйки, живлення! Не треба паскудити нашу мову вуйчачими дiалектами та словами-перевертнями! Розмовляйте мовою великого Кобзаря!
elementaller
Member

Повідомлення

0kie: 26.12.2023 05:00 elementaller
Забавно, когда от рождения русскоязычный украинец начинает мимикрировать под вуйку и термин "питание" переводит буквально - "харчування". "Живлення", вуйки, живлення! Не треба паскудити нашу мову вуйчачими дiалектами та словами-перевертнями! Розмовляйте мовою великого Кобзаря!
"забавно" коли у людини немає почуття гумору і вважає велику мову кобзаря недоторканою. пекельними борошнами було читати твоє повідомлення. а те, що я від народження російськомовний, це що взагалі було?
Melofon
Member

Повідомлення

0kie

Это местный сленг если что, не докапываться до языка ура-патриот ;)
Kypatop01
Member

Повідомлення

Я думал тут процессоры обсуждают, а тут местный чат...
0kie
Member

Повідомлення

Melofon
Ясно, не знал за сленг. Умолкаю. :)
Alligator
Member

Повідомлення

elementaller: 25.12.2023 08:26
odessitmws: 31.05.2023 21:40 8е ядер производительней раза в полтора чем 8поточный 7700к так что лишними они не будут, на фоне быстрых они апнуть фпс не могут конечно потому что однопоток решает

Відправлено через 9 хвилин 48 секунд:
хотя не! нормально там они добавляют
спойлер
Зображення
прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контент
А є техно канали українською з відповідним рівнем якості звуку, технічної грамотності й т.д.? Я розумію, що якщо оглядати ігри, техніку російською то це мільйони підписників та переглядів, а якщо ти оглядаєш чи робиш мініатюри з діорамами техніки українською то 50к підписок з 10к переглядів, як у Babakin це майже 100% обхват всієї аудиторії та багато на цьому не заробити.

Щось є адекватне не про техно новини, а саме повноцінні огляди проців, відюх?
Про космос є, Alpha Centauri, без реклами та запуски старшіпів й т.к. онлайн українською. Ігрові новини на xgtv ua, OLDboi. Автотематики повно, а ось з оглядами техніки щось не те...
daesz
Member

Повідомлення

Alligator: 27.12.2023 18:36
elementaller: 25.12.2023 08:26

А є техно канали українською з відповідним рівнем якості звуку, технічної грамотності й т.д.? Я розумію, що якщо оглядати ігри, техніку російською то це мільйони підписників та переглядів, а якщо ти оглядаєш чи робиш мініатюри з діорамами техніки українською то 50к підписок з 10к переглядів, як у Babakin це майже 100% обхват всієї аудиторії та багато на цьому не заробити.

Щось є адекватне не про техно новини, а саме повноцінні огляди проців, відюх?
Про космос є, Alpha Centauri, без реклами та запуски старшіпів й т.к. онлайн українською. Ігрові новини на xgtv ua, OLDboi. Автотематики повно, а ось з оглядами техніки щось не те...
Гесід.
bumerok
Member

Повідомлення

Який зараз топовий 8ми ядерник на АМ4 під В450 мп?
Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
FxBoy
Member

Повідомлення

bumerok: 30.12.2023 23:29 Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
Наразі 5800X3D мабуть найкращий в першу чергу для ігрових компів процессор якщо дивитись на ціну. Якщо ціна не лякає то дивитись на 7800X3D, він швидший.
"X3D" - це начно збільшений кеш у процессорі (у порівнянні з такою ж моделлю без X3D).
daesz
Member

Повідомлення

Як варіант - зачекати декілька тижнів і глянути яка буде ціна 5700x3d :)
bumerok
Member

Повідомлення

FxBoy: 30.12.2023 23:35
bumerok: 30.12.2023 23:29 Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
Наразі 5800X3D мабуть найкращий в першу чергу для ігрових компів процессор якщо дивитись на ціну. Якщо ціна не лякає то дивитись на 7800X3D, він швидший.
"X3D" - це начно збільшений кеш у процессорі (у порівнянні з такою ж моделлю без X3D).
Мені саме треба для АМ4 сокета
7800X3D то вже не то :-/
lewerlin
Member

Повідомлення

bumerok: 30.12.2023 23:29Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
В "нормальному", адекватно кодженому, софті - на рівні/трішки гірше(через знижені частоти) звичайного 5800.
В лайнокоді/іграх - подекуди(останній МС флай сім) навіть топові і9/R9не3д обійде.
Об'єктивно - абсолютний ігровий топ АМ4.
3D - значить процесору наростили кеш 3го рівня з 32 до 96 мегабайт.
Alex_Lord
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 14:48
bumerok: 30.12.2023 23:29Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
В "нормальному", адекватно кодженому, софті - на рівні/трішки гірше(через знижені частоти) звичайного 5800.
В лайнокоді/іграх - подекуди(останній МС флай сім) навіть топові і9/R9не3д обійде.
Об'єктивно - абсолютний ігровий топ АМ4.
3D - значить процесору наростили кеш 3го рівня з 32 до 96 мегабайт.
100% согласен!
Взял новый за 135 баксов и кайфую :super:
daesz
Member

Повідомлення

Хтось може підказати чим принципово відрізняються ці 2 проци, що верхній вийшов на 1 покоління серію "старшим".
Зображення
Востаннє редагувалось 03.01.2024 22:57 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти