Останні статті і огляди
Новини
Выбор процессора (всякого разного под любые/конкретные нужды + вопросы "потянет ли, хватит ли)
-
Gf_ki11er
Member
Выбираем процессор
Пишите под какие задачи нужен процессор, бюджет, текущую или будущую платформу
Пользуйтесь поиском по теме ( поле "Поиск" - вводите обозначение, например 3570К): вполне вероятно ваш вопрос уже обсуждался
Пишите под какие задачи нужен процессор, бюджет, текущую или будущую платформу
Пользуйтесь поиском по теме ( поле "Поиск" - вводите обозначение, например 3570К): вполне вероятно ваш вопрос уже обсуждался
-
elementaller
Member
прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контентodessitmws: ↑ 31.05.2023 21:40 8е ядер производительней раза в полтора чем 8поточный 7700к так что лишними они не будут, на фоне быстрых они апнуть фпс не могут конечно потому что однопоток решает
Відправлено через 9 хвилин 48 секунд:
хотя не! нормально там они добавляют
- спойлер
-
odessitmws
Member
- спойлер
ну так монетизацию им прикрыли так что никакой радости им от лишнего просмотра не будет...elementaller: ↑ 25.12.2023 08:26прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контент
-
GreenMile
Member
Не будьте наївним, все они отримують. По-перше, більш-менш проблеми з виплатами мають лише бізнес-акаунти, приватні - ні, по-друге, вже є купа рішень, яким чином виводити в парашці гроші з адсенс. Все що змінилось - стало складніше виводити і зросли комісії, а прибуток як ішов так і іде. Гроші не пахнуть (с)odessitmws: ↑ 25.12.2023 15:36
- спойлер
ну так монетизацию им прикрыли так что никакой радости им от лишнего просмотра не будет...elementaller: ↑ 25.12.2023 08:26прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контент
-
odessitmws
Member
- спойлер
- GreenMile
Вы бы лучше думали не о том что с какой то доли копейки уйдет десятая доля налогами кацапопитекам, а о том как поддержать ЗСУ в том числе личным участием, я к примеру уже там
-
GreenMile
Member
Оточуючі все життя ліпше за мене знають, що б я краще робив, при цьому не знаючи, що я роблю і де я знаходжуся.odessitmws: ↑ 25.12.2023 17:09
- спойлер
- GreenMile
Вы бы лучше думали не о том что с какой то доли копейки уйдет десятая доля налогами кацапопитекам, а о том как поддержать ЗСУ в том числе личным участием, я к примеру уже там
При чому я не зовсім розумію, як інформація про те, щоб кацапам не давати зайвих грошей заважає робити щось інше
-
elementaller
Member
дяка за службу! та вертаючись до теми руснявого контенту - монетизація то все хєрня. перегляди рахуються, контент просувається, рекламодавці сплачують більше за рекламу та інтеграції у роликах. а це вже не копійчини з монетизації.odessitmws: ↑ 25.12.2023 17:09
- спойлер
- GreenMile
і так, підтримую. хоча я і не там, але збираю гроші на зсу:
-
0kie
Member
elementaller
Забавно, когда от рождения русскоязычный украинец начинает мимикрировать под вуйку и термин "питание" переводит буквально - "харчування". "Живлення", вуйки, живлення! Не треба паскудити нашу мову вуйчачими дiалектами та словами-перевертнями! Розмовляйте мовою великого Кобзаря!
Забавно, когда от рождения русскоязычный украинец начинает мимикрировать под вуйку и термин "питание" переводит буквально - "харчування". "Живлення", вуйки, живлення! Не треба паскудити нашу мову вуйчачими дiалектами та словами-перевертнями! Розмовляйте мовою великого Кобзаря!
-
elementaller
Member
"забавно" коли у людини немає почуття гумору і вважає велику мову кобзаря недоторканою. пекельними борошнами було читати твоє повідомлення. а те, що я від народження російськомовний, це що взагалі було?0kie: ↑ 26.12.2023 05:00 elementaller
-
Melofon
Member
0kie
Это местный сленг если что, не докапываться до языка ура-патриот
Это местный сленг если что, не докапываться до языка ура-патриот
-
Kypatop01
Member
Я думал тут процессоры обсуждают, а тут местный чат...
-
0kie
Member
Melofon
Ясно, не знал за сленг. Умолкаю.
Ясно, не знал за сленг. Умолкаю.
-
Alligator
Member
А є техно канали українською з відповідним рівнем якості звуку, технічної грамотності й т.д.? Я розумію, що якщо оглядати ігри, техніку російською то це мільйони підписників та переглядів, а якщо ти оглядаєш чи робиш мініатюри з діорамами техніки українською то 50к підписок з 10к переглядів, як у Babakin це майже 100% обхват всієї аудиторії та багато на цьому не заробити.elementaller: ↑ 25.12.2023 08:26прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контентodessitmws: ↑ 31.05.2023 21:40 8е ядер производительней раза в полтора чем 8поточный 7700к так что лишними они не будут, на фоне быстрых они апнуть фпс не могут конечно потому что однопоток решает
Відправлено через 9 хвилин 48 секунд:
хотя не! нормально там они добавляют
- спойлер
Щось є адекватне не про техно новини, а саме повноцінні огляди проців, відюх?
Про космос є, Alpha Centauri, без реклами та запуски старшіпів й т.к. онлайн українською. Ігрові новини на xgtv ua, OLDboi. Автотематики повно, а ось з оглядами техніки щось не те...
-
daesz
Member
Гесід.Alligator: ↑ 27.12.2023 18:36А є техно канали українською з відповідним рівнем якості звуку, технічної грамотності й т.д.? Я розумію, що якщо оглядати ігри, техніку російською то це мільйони підписників та переглядів, а якщо ти оглядаєш чи робиш мініатюри з діорамами техніки українською то 50к підписок з 10к переглядів, як у Babakin це майже 100% обхват всієї аудиторії та багато на цьому не заробити.elementaller: ↑ 25.12.2023 08:26
прикро дивитись на те, як після майже другого року війни на оверклокерс.юа народ досі переглядає руснявий контент
Щось є адекватне не про техно новини, а саме повноцінні огляди проців, відюх?
Про космос є, Alpha Centauri, без реклами та запуски старшіпів й т.к. онлайн українською. Ігрові новини на xgtv ua, OLDboi. Автотематики повно, а ось з оглядами техніки щось не те...
-
bumerok
Member
Який зараз топовий 8ми ядерник на АМ4 під В450 мп?
Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
-
FxBoy
Member
Наразі 5800X3D мабуть найкращий в першу чергу для ігрових компів процессор якщо дивитись на ціну. Якщо ціна не лякає то дивитись на 7800X3D, він швидший.bumerok: ↑ 30.12.2023 23:29 Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
"X3D" - це начно збільшений кеш у процессорі (у порівнянні з такою ж моделлю без X3D).
-
daesz
Member
Як варіант - зачекати декілька тижнів і глянути яка буде ціна 5700x3d
-
bumerok
Member
Мені саме треба для АМ4 сокетаFxBoy: ↑ 30.12.2023 23:35Наразі 5800X3D мабуть найкращий в першу чергу для ігрових компів процессор якщо дивитись на ціну. Якщо ціна не лякає то дивитись на 7800X3D, він швидший.bumerok: ↑ 30.12.2023 23:29 Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
"X3D" - це начно збільшений кеш у процессорі (у порівнянні з такою ж моделлю без X3D).
7800X3D то вже не то
-
lewerlin
Member
В "нормальному", адекватно кодженому, софті - на рівні/трішки гірше(через знижені частоти) звичайного 5800.bumerok: ↑ 30.12.2023 23:29Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
В лайнокоді/іграх - подекуди(останній МС флай сім) навіть топові і9/R9не3д обійде.
Об'єктивно - абсолютний ігровий топ АМ4.
3D - значить процесору наростили кеш 3го рівня з 32 до 96 мегабайт.
-
Alex_Lord
Member
100% согласен!lewerlin: ↑ 01.01.2024 14:48В "нормальному", адекватно кодженому, софті - на рівні/трішки гірше(через знижені частоти) звичайного 5800.bumerok: ↑ 30.12.2023 23:29Дивлюся в сторону 5800X3D, тільки не дуже розумію що в назві "X3D" означає?
В лайнокоді/іграх - подекуди(останній МС флай сім) навіть топові і9/R9не3д обійде.
Об'єктивно - абсолютний ігровий топ АМ4.
3D - значить процесору наростили кеш 3го рівня з 32 до 96 мегабайт.
Взял новый за 135 баксов и кайфую