Доброго дня. Підкажіть вдала ця модель процесора в плані браку. Чи по температурах він нормальний? Не багато інфорації саме по цій моделі.
Розганяти не думав. Лише робота в стоці.
Хочу придбати саме для ігор.
Останні статті і огляди
Новини
Чи вдала модель процесору 12700f ? Чи краще купити 12600kf ?
-
frostofrostos
Junior
-
Alligator
Member
Вам у Выбор процессора (всякого разного под любые/конкретные нужды + вопросы "потянет ли, хватит ли)
Різниця між 12700f та 12600kf мінімальна, без тестів не побачите навіть, і7 трохи ліпший.
Різниця між 12700f та 12600kf мінімальна, без тестів не побачите навіть, і7 трохи ліпший.
-
alumem
Junior
Якщо для ігор то краще рузен берітьfrostofrostos: ↑ 05.02.2025 10:51 Доброго дня. Підкажіть вдала ця модель процесора в плані браку. Чи по температурах він нормальний? Не багато інфорації саме по цій моделі.
-
Reverse_rain
Member
Вже рік відпрацював в мене 12600kf, брав при гарній знижці. Для мої потреб вистачає.frostofrostos: ↑ 05.02.2025 10:51 Доброго дня. Підкажіть вдала ця модель процесора в плані браку. Чи по температурах він нормальний? Не багато інфорації саме по цій моделі.
По температурах, з нормальним повітрям 77 градусів при стресс тестах, в простої 27.
Якщо брати сугубо для ігор, то мабуть краще все ж таки Ryzen, як кажуть. Хоча як на мене в цьому ціновому сегменті, 12600KF доволі вдалий і конкурентноспроможний.
-
Steelmax
Member
frostofrostos
12700 отличный камень без нюансов, но под игори все уже скупили 5700x3d по сто баксов или пересели на Зен 5. Не вижу смысла, только если есть плата на руках здесь и сейчас.
12700 отличный камень без нюансов, но под игори все уже скупили 5700x3d по сто баксов или пересели на Зен 5. Не вижу смысла, только если есть плата на руках здесь и сейчас.
-
snapdragon999
Member
12700к бери, могу подсказать где или 12600к.С буквой к всегда лучше, ты сможешь настроить sa и прочие параметры для разгона памяти.frostofrostos: ↑ 05.02.2025 10:51 Доброго дня. Підкажіть вдала ця модель процесора в плані браку. Чи по температурах він нормальний? Не багато інфорації саме по цій моделі.