Останні статті і огляди
Новини
Допоможіть підібрати процесор + материнська плата для геймінгу, разом до 30 тисяч, не знаю на чому зупинитись, intel чи amd, та й який саме з проців даних виробників вибрати тим більше не знаю
-
Olezzzha
Junior
Для геймінгу, проц+материнка разом до 30 тисяч, не знаю на чому зупинитись, intel чи amd, та й який саме з проців даних виробників вибрати тим більше не знаю, відеокарту хочу або ж 4080 super або ж 7900xtx
-
benderok007
Junior
1). Материнская плата MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI. - 11к на Телемарте.
2). Процессор Intel Core i7-14700KF. - 17800 грн на Телемарте.
Конечно всё можно найти и дешевле, можно взять тот же 14600KF, который дешевле, но при этом имеет прекрасную производительность. Эти 2 проца за свою цену будут куда интереснее процов от АМД, тем более х3д вариантов за неадекватную в Украине цену)
2). Процессор Intel Core i7-14700KF. - 17800 грн на Телемарте.
Конечно всё можно найти и дешевле, можно взять тот же 14600KF, который дешевле, но при этом имеет прекрасную производительность. Эти 2 проца за свою цену будут куда интереснее процов от АМД, тем более х3д вариантов за неадекватную в Украине цену)
-
Remark
Junior
Комплект с Китая на сокете 2011-3 с хорошей видухой потянет всё. При этом ценник на комплект будет по стоимости бюджетной материнки от известных официальных брендов !