FX 8350 шо не так, чи все так=))

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
100pka1988
Junior

Повідомлення

Доброго вечора.
Питаня в тому яка адекватна температура може бути на цьому проці FX 8350
Віддали його в користування. На сайті амд макс 61 градус=)) в мене в грі (RAGE 2 :gigi: ) 65 градусів стабільних, але буває пригае до 69 при високих налаштуваннях.
Стоїть на ньому 92мм башта Зелман перфома, термопаста нова АМ4, є сенс купляти нову башню з 120мм кулером чи і так піде=)))
Hotspur
Member

Повідомлення

100pka1988: 30.11.2024 18:50Стоїть на ньому 92мм башта Зелман перфома, термопаста нова АМ4, є сенс купляти нову башню з 120мм кулером чи і так піде=)))
він доволі гарячий. краще купляйте краще СО. Ще врахуйте їх є 2 ревізії, на 125 ватт і на 95, в мене була на 125
daesz
Member

Повідомлення

В мене був на 125 Вт, дуже довгий час використовував як другий ПК для неспішних рендерів (ще до початку вимкнень світла), більше 58-59 не бачив ніколи (АЕ рендери + рендери у вегасі), охолодження стояло спочатку термалрайт мачо, потім кулермастер MA410P, також МХ4 (перейшов півтори роки тому на МХ5 і чесно кажучи не помітив різниці в температурах зовсім, десь приблизно те ж саме).
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

100pka1988
Не так це ваш процесорний кулер с баштою . Поставте щось краще і температури будуть низче
Fen1xz
Member

Повідомлення

100pka1988: 30.11.2024 18:50 Доброго вечора.
Віддали його в користування. На сайті амд макс 61 градус=)) в мене в грі (RAGE 2 :gigi: ) 65 градусів стабільних, але буває пригае до 69 при високих налаштуваннях.
Стоїть на ньому 92мм башта Зелман перфома, термопаста нова АМ4, є сенс купляти нову башню з 120мм кулером чи і так піде=)))
А у вас точно перформа на нем стоит ? Ибо был у меня такой камень под 120 перформой + мх4 и таких температур я нам не помню, около 55-60 было, но не 65-69, при том что я мх-4 там почти не менял ибо лень было с той башней возиться постоянно. 92 мм это у залмана оптима или как то так называется, там где кулер в радиатор утоплен, ну она сильно слабее, возможно её и не хватает.
Всё нашел. У вас скорее всего такая перформа ? ZALMAN CNPS5X Performa https://hard.rozetka.com.ua/ua/154843536/p154843536/
Если да то однозначно проблема в ней, она такой трактор как 8350 не вывозит, сам пробовал, после тестов как раз и поставил Zalman CNPS10X Performa+ https://hard.rozetka.com.ua/ua/zalman_c ... ma/p87959/ потом на него сзади ещё одну 120ку вешал бикваетовскую было тихо и холодно (но второй это уже по желанию, он и с одним справлялся с таким фикусом)
Востаннє редагувалось 30.11.2024 19:32 користувачем Fen1xz, всього редагувалось 2 разів.
AccessDenied
Member

Повідомлення

Стоял одно время Бульдозер в качестве терминального сервера. Так вот, периодически на дефолтном вентиляторе было 4000 RPM. Всем было пофиг, так как он находился в серверной. Но, наблюдать иногда было забавно как он потужничал... :shuffle:
Определенно нужна хорошая башня для тишины и спокойствия. :rotate:
100pka1988
Junior

Повідомлення

Поняв прийняв,всім дякую=)) тепер другий геморой. Не всі виробники додають кріпленя АМ3+ в коробку=))) на коробці написанно АМ3+ а по факту..куя=)) три штуки так купив і повернув=))
Будем шукать.
daesz
Member

Повідомлення

100pka1988: 02.12.2024 20:15 Поняв прийняв,всім дякую=)) тепер другий геморой. Не всі виробники додають кріпленя АМ3+ в коробку=))) на коробці написанно АМ3+ а по факту..куя=)) три штуки так купив і повернув=))
Будем шукать.
Якщо знайжете недорогий мачо - то буде вам щастя, більше тисячі за нього віддавати змісту немає ніякого :)
https://www.olx.ua/uk/list/q-thermalright-macho/
Fen1xz
Member

Повідомлення

100pka1988: 02.12.2024 20:15 Поняв прийняв,всім дякую=)) тепер другий геморой. Не всі виробники додають кріпленя АМ3+ в коробку=))) на коробці написанно АМ3+ а по факту..куя=)) три штуки так купив і повернув=))
Будем шукать.
Так не обязательно же весь новый кулёк покупать, посмотрите на барахолках, вам главное что бы радиатор с креплением были живые, а вентилятор можно прицепить и новый. Не знаю конечно какой там сейчас рынок на кулеры совместимые с ам3, но учитывая что есть кульки которые уже не встают на ам4\5, то не думаю что их будут продавать сильно дорого.
KingpinUA
Member

Повідомлення

100pka1988: 30.11.2024 18:50 Доброго вечора.
Яка маінборд? Є в мене такий на ноктуа 14, чесно кажучи самому цікаво які там темп :D
destructX
Member

Повідомлення

Будем шукать.
купував колись таке кріплення на олх за 80 грн ;)
Rosberg
Member

Повідомлення

Будем шукать.
Ну з новими кулерами не знаю. Можна б/у пошукати. В мене стояли на FX 8320 Cooler Master Hyper і Zalman cnps 10x Performa. Під перформою дуже добре себе почував.
100pka1988
Junior

Повідомлення

Купив його, те що є на AM3+ у продажу https://hard.rozetka.com.ua/ua/deepcool ... 0/p219000/ Став нормально, на старі кріплення.
Толку 0 такіж самі теперератури. Проц може вісдлужив своє?
Відповісти