Погляньте всі коменти людини, він і до пана "EUGENEY" чіплявся, мол типу у нього не справжня 7950.
Тут явно якийсь психічний розлад чи ОКР
Це прямо якийсь новий вид паніки у людини, новий запакований проц з парою заводських насічок плавно перетворюється у FR, б.в. і т.д.
Цікаво, якби пан купив щось тут на форумі, він мабуть проїв би весь мозок продавцю, якщо недай бог там пилинка на товарі була
Додам на всяк в недруги, вдруг що прадавати буду, ліпше перестрахуватись
Останні статті і огляди
Новини
Подскажите что это за сколы на боксовом процессоре с пломбами
-
Евгений King
Member
-
st0k
Member
Ну якщо челік досі не вставив проц і не запустив, а розглядає кришку в лупу і строчить форум - то він або троль або хворий
-
xander27
Junior
Перший 13700К, який купив на Розетці, був б\в. Неохайно приліплена пломба, а також відбиток від СО на кришці процесора. Підозрюю, що продали після тестування, як новий.
Інший випадок був з Легіоном 5 Слім. Сервісний сайт Леново показав, що гарантію на ноут було активовано за три місяці до дати купівлі, також на ССД було 400+ годин роботи. Скоріше за все екземпляр стояв десь у шоу румі.
Обидва товари здав, з поверненням грошей проблем не було.
Інший випадок був з Легіоном 5 Слім. Сервісний сайт Леново показав, що гарантію на ноут було активовано за три місяці до дати купівлі, також на ССД було 400+ годин роботи. Скоріше за все екземпляр стояв десь у шоу румі.
Обидва товари здав, з поверненням грошей проблем не було.
-
Kirakishou
Member
Те, що Розетка може прислати вживаний або некомплектний товар ні для кого не секрет. Я коли корпус до компа купував, мені прислали його без жодного гвинтика для кріплення обладнання, хоча в комплекті вони мали бути, судячи по відео з розпакуванням в інтернеті. Я написав в підтримку і вони сказали повертати його їм, але я таки домігся, щоб мені прислали хоч якісь гвинтики. Але в ситуації ТС це не вживаний товар, у інтеловських проців є такі приколи з царинами по краям кришки. Якщо він був під пломбами, то він новий.
-
GreenMile
Member
Якого ще пруфа вам не вистачає? Доведи, що ти не жираф? До чого тут чиїсь випадки з подряпинами (які саме?), якщо ми говоримо про конкретно ваш випадок запкованого заводськими пломбами проца, який ви перший і вскривали? Ловіть наркоманаfrostofrost: ↑ 01.12.2024 23:52 Ой да ладно. Я понимаю что вы не равнодушны к Розетке. Главное чтобы они платили. А так вообще то как бы есть фото, пруфы конкретных сломаных девайсов царпаных и прочее. Вы пока что просто так ни о чем говорите . Ни 1 пруфа не предоставили. Как бы сами понимаете чего стоит ваше мнение
-
Artem_K
Member
Б/в від Розетки у відгуках зустрічаю, але сам не попадав. Але є в них таке, вони взагалі чогось цього слова (вживаний) уникають, та пишуть пошкоджена упаковка. Я в них так процесор брав, але там одразу було -20% до ціни та 36 місяців гарантії - все влаштовувало.
Але новий з пломбами, то вибіркове тестування на заводі, як розумію.
Але новий з пломбами, то вибіркове тестування на заводі, як розумію.
-
KoB6acKa
Member
Тема більше схожа на жарт, якщо чесно. Це не у процесора проблема, а у юзера. Якщо брати за мету "знайти до чого до..колупатись" - все навколо буде "бракованим" здаватись. Давайте ще згадаємо про "на контактах моєї нової відеокарти є сліди встановлення" та інші "цікаві" історії.
-
Graveworm
Member
Пруфи, Біллі, де пруфи?
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Чим доведеш? Фото є?