Був у мене проц ryzen 5600g. На платі б550м асус таф.
Все працювало супер і в стрес тестах також було ок. Працювало так місяця два а потім я продав. У нового власника через 5 днів накрився проц. Я йому купив новий з гарантією то все окей.
Процесор перестав просто вмикатись у нього. Висів на CPU лед червоним і все. Неможливо зайти в біос,а на новій платі а520 він також не запустився.
Як можна його врятувати підкажіть, чи це вже просто брелок?
Ніжки не загнуті взагалі, пошкоджень немає ніяких.
Останні статті і огляди
Новини
Як спасти Ryzen 5600g?
-
diversion_play
Junior
-
afhpwnd
Member
Попробуйте на нього побризкати освяченою водоюdiversion_play: ↑ 24.01.2024 10:53 Був у мене проц ryzen 5600g. На платі б550м асус таф.
Все працювало супер і в стрес тестах також було ок. Працювало так місяця два а потім я продав. У нового власника через 5 днів накрився проц. Я йому купив новий з гарантією то все окей.
Процесор перестав просто вмикатись у нього. Висів на CPU лед червоним і все. Неможливо зайти в біос,а на новій платі а520 він також не запустився.
-
Donate
Member
Пакуеш і здаєш по гарантіїdiversion_play: ↑ 24.01.2024 10:53 Був у мене проц ryzen 5600g. На платі б550м асус таф.