Останні статті і огляди
Новини
Intel Core i9-9900K SRELS не працює на всіх ядрах
-
zubr_ne
Junior
Процесор Intel Core i9-9900K SRELS встановлено на платі ASUS ROG Maximus XI Extreme z390, блок живлення 850Вт, живлення процесора 8+8. При загрузці Windows колечко зависає і через декілька секунд вилітає синій екран з помилкою WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, і так по колу. Пробував підкидувати проц на іншу плату, також все аналогічно. Якщо в BIOS встановити максимальну кількість ядер 6, система загружається і працює добре, ніяких зависань, помилок і незапланованих перезавантажень нема. В чому може бути проблема?
-
AntonyKandaurov
Member
Ніжки сокета дивились?
Проц куплений б/в?
Проц куплений б/в?
-
олег Л
Junior
Деградировал проц и скорей всего от "пережарки".
У меня был 8700 с такими симптомами____На 6/12 cores (на Авто) - синька или виснет винда, а на 5/10 cores (4/8 cores) или другом количестве включенных/выключенных cores все - ОК
Жил этот процик у человека под бокс-кулер от интела
У меня был 8700 с такими симптомами____На 6/12 cores (на Авто) - синька или виснет винда, а на 5/10 cores (4/8 cores) или другом количестве включенных/выключенных cores все - ОК
Жил этот процик у человека под бокс-кулер от интела
Востаннє редагувалось 05.01.2024 13:55 користувачем олег Л, всього редагувалось 1 раз.
-
zubr_ne
Junior
Проц б/у. Сокет в ідеалі.
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
І скільки він так може пропрацювати?олег Л: ↑ 05.01.2024 13:50 Деградировал проц и скорей всего от "пережарки".
-
gehka3
Катярко
zubr_ne
Добавь напряжения немного и смотри за поведением, возможно заведётся на всех норм
Деградация, если это она, будет только усугубляться
Добавь напряжения немного и смотри за поведением, возможно заведётся на всех норм
Деградация, если это она, будет только усугубляться
-
олег Л
Junior
Ну тут не подскажу.zubr_ne: ↑ 05.01.2024 13:54Проц б/у. Сокет в ідеалі.
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:І скільки він так може пропрацювати?олег Л: ↑ 05.01.2024 13:50 Деградировал проц и скорей всего от "пережарки".
Проц продал тут на форуме в полцены
Человек довольный и вроде как пока все работает