У Вас точно не встановлене обмеження числа процесорів, яке могло залишитись у вінді після старого проца?
(msconfig - завантаження- додаткові параметри - зняти галочку з "число процесорів")
Останні статті і огляди
Новини
Падіння продуктивності 10105F - 11400F
-
AnatolPV
Junior
-
big_bang
Member
ні ніAnatolPV: ↑ 07.12.2023 14:46 У Вас точно не встановлене обмеження числа процесорів, яке могло залишитись у вінді після старого проца?
(msconfig - завантаження- додаткові параметри - зняти галочку з "число процесорів")
вже начебто все добре)
-
big_bang
Member
Дякую всім хто приймав участь в обговоренні !!!
Тему рахую закритою)))
Висновки:
Не довіряйте
бенчмаркам !!!
Тему рахую закритою)))
Висновки:
Не довіряйте

-
nochnik89
Member
у тебя на первом скрине частота ринга в два раза ниже чем нужно , 1500 у тебя.
А это значение влияет на все. Я ж писал вначале проверь ринг на плате. Скинь его значение сюда
А это значение влияет на все. Я ж писал вначале проверь ринг на плате. Скинь его значение сюда
-
Avenger80
Member
nochnik89
А это где именно, можете указать? Что за скрин?
А это где именно, можете указать? Что за скрин?
-
big_bang
Member
Можна більше подробиць ?nochnik89: ↑ 08.12.2023 09:12 у тебя на первом скрине частота ринга в два раза ниже чем нужно , 1500 у тебя.
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Memory Bus ?nochnik89: ↑ 08.12.2023 09:12 у тебя на первом скрине частота ринга в два раза ниже чем нужно , 1500 у тебя.
- спойлер
- https://imgbb.com/CWJjqT5