Конкретно зараз шукати немає часу, але багато варіантів Б/У сервер на https://www.ebay.de/ було, також в англійському чи Нідерландах були варіанти з доставкою в пару евро.Truchmann: ↑ 07.07.2023 11:01І як такий системник з України доставити до Німеччини?
Останні статті і огляди
Новини
Intel Xeon Processor E5-1620 v4 (4-ох-ядерний та 8-мі-потоковий) СИСТЕМНИК- чи варто брати за 250 долярів?
-
Alligator
Member
-
waryag
Member
Отличная, рациональная трата денег!Truchmann: ↑ 07.07.2023 11:01 Крім слабенького 9-ті-річного ноута та щойно придбаного на скопичині гроші Odyssey Neo G9 Gaming Monitor 49”

-
Truchmann
Member
XXXshadyXXX
Ібей є і американський сектор завжди значно дешевший ніж німецький.
waryag
Треба було брати щось малоінформативне та із низьким кк/с? Щоб щонайменше стомлювати очі хотів брати монітор із 500 кк/с , але він не достатньо широкий. Комп'ютер починається із монітору та БЖ, а решта докуповується під них. Чи що Вас дивує?
Ібей є і американський сектор завжди значно дешевший ніж німецький.
waryag
Треба було брати щось малоінформативне та із низьким кк/с? Щоб щонайменше стомлювати очі хотів брати монітор із 500 кк/с , але він не достатньо широкий. Комп'ютер починається із монітору та БЖ, а решта докуповується під них. Чи що Вас дивує?
-
phobosse
Member
Если системник большой, то даже при дешевой цене, могут на том же ибей влупить 50 баксов доставку до склада форвардера. И доставка в Украину тоже дешевой не будет, там все-таки большой объемный вес.
-
XXXshadyXXX
Member
phobosse
Та продают комплектом, мать проц память, или просто мать + проц. По доставке будет, как ноут заказать. Как буд то коробку и бп нельзя по месту купить и туда вставить
Та продают комплектом, мать проц память, или просто мать + проц. По доставке будет, как ноут заказать. Как буд то коробку и бп нельзя по месту купить и туда вставить
-
waryag
Member
Достатньо було взяти типовий (або добрий) 27-32дм ігровий монік з flicker-free в рази дешевше, а до нього - нормальну систему.Truchmann: ↑ 07.07.2023 14:02 Треба було брати щось малоінформативне та із низьким кк/с? Щоб щонайменше стомлювати очі хотів брати монітор із 500 кк/с
Але вам треба було ви

-
Truchmann
Member
waryag
Я ж но написав, що зараз треба на початок якийсь тимчасовий системник. Далі зберу вже щось солідніше і воно точно буде більш ніж 60 кк/с.
P.S. Монітор Odyssey Neo G9 Gaming Monitor 49" знаходжу чудовим для практичної роботи. Заміняє одночасно три звичайних монітора. Ліворуч книжка, посередні словник, а праворуч складаю листи для місцевої бюрократії.
Я ж но написав, що зараз треба на початок якийсь тимчасовий системник. Далі зберу вже щось солідніше і воно точно буде більш ніж 60 кк/с.
P.S. Монітор Odyssey Neo G9 Gaming Monitor 49" знаходжу чудовим для практичної роботи. Заміняє одночасно три звичайних монітора. Ліворуч книжка, посередні словник, а праворуч складаю листи для місцевої бюрократії.
-
waryag
Member
Вибір монітору. На цьому диві навіть кіно і ютуб з ноута нормально не подивитись через кривизну, і з облаштуванням робочого місця не все так просто, та й з контентом можуть бути питання, і т.д.Truchmann: ↑ 07.07.2023 14:02, але він не достатньо широкий. Комп'ютер починається із монітору та БЖ, а решта докуповується під них. Чи що Вас дивує?
А БЖ дає деякий простір для маневра, але вам простіше вважати, що в робочу станцію поставили не геть лайно, і за 8+ років (з яких, можливо, кілька - зберігання на складах, можливо, у вологості і холоді) воно не зовсім деградувало і не здохне, потягнувши весь комп з моніком. І олдскульний 80мм вентиль вас не зупиняє )
-
Truchmann
Member
waryag
Щодо того як добре, або незручно дивитися на цьому увігнутому моніторі. Знаходжу його у цьому відношенні чудовим. Мабуть це залеже суб'єктивно від людини. Кому подобається, а кому ні. Мені надзвичайно. Цей системник стоїть за гарних умов (сухо та тепло цілорічно) в інституції, де працює мій знайомий і його щойно списали та поставили на продаж за 150 євро.
Щодо того як добре, або незручно дивитися на цьому увігнутому моніторі. Знаходжу його у цьому відношенні чудовим. Мабуть це залеже суб'єктивно від людини. Кому подобається, а кому ні. Мені надзвичайно. Цей системник стоїть за гарних умов (сухо та тепло цілорічно) в інституції, де працює мій знайомий і його щойно списали та поставили на продаж за 150 євро.
-
er[socrates]
Member
Это стёб такой, покупать моник за 1500 евро и не иметь деньги на системник, ища какие-то серверные варианты позапрошлых поколений подешевле?Truchmann: ↑ 07.07.2023 11:01 Alligator
Крім слабенького 9-ті-річного ноута та щойно придбаного на скопичині гроші Odyssey Neo G9 Gaming Monitor 49” гроші ще не маю нічого. Тобто треба брати першій-ліпшій системний блок. Живу у Німеччині er[socrates] і щось тут не бачу таких дешевих за 250 євроІ як такий системник з України доставити до Німеччини? Це принаймні ще 100 євро.er[socrates]: ↑ 02.07.2023 16:12250 дол - это что-то вроде r5 3600 + 16ram + a520 + ссд + БП на сдачу на б/у рынке.
Саме дешеве на перші часи, що я можу собі тут купити, є вищезгаданий
Xeon E5-1650 v3. із 32 ГБ та Nvidia K4200 на борту
за 150 євро. А далі щось зберу собі. Чи можуть бути інші варіанти?

-
Truchmann
Member
er[socrates]
Хто зна обставини, за яких я вирішив придбати монітор? Я здавна придивлявся до цього монітора, але брати вагався тому, що був дорожче від 2100 євро, а за деякий час, дивлюся ціну скинули по акції дещо більше 1500 євро. Різниця 600 євро. Авжеж після акції ціна може повернутися до 2100 із гаком. Тому узяв поспіхом.
Хто зна обставини, за яких я вирішив придбати монітор? Я здавна придивлявся до цього монітора, але брати вагався тому, що був дорожче від 2100 євро, а за деякий час, дивлюся ціну скинули по акції дещо більше 1500 євро. Різниця 600 євро. Авжеж після акції ціна може повернутися до 2100 із гаком. Тому узяв поспіхом.
-
Adamantium
Ghost
ППКС, реально трешer[socrates]: ↑ 07.07.2023 17:25Это стёб такой, покупать моник за 1500 евро и не иметь деньги на системник, ища какие-то серверные варианты позапрошлых поколений подешевле?Truchmann: ↑ 07.07.2023 11:01 Alligator
Крім слабенького 9-ті-річного ноута та щойно придбаного на скопичині гроші Odyssey Neo G9 Gaming Monitor 49” гроші ще не маю нічого. Тобто треба брати першій-ліпшій системний блок. Живу у Німеччині er[socrates] і щось тут не бачу таких дешевих за 250 євро
І як такий системник з України доставити до Німеччини? Це принаймні ще 100 євро.
Саме дешеве на перші часи, що я можу собі тут купити, є вищезгаданий
Xeon E5-1650 v3. із 32 ГБ та Nvidia K4200 на борту
за 150 євро. А далі щось зберу собі. Чи можуть бути інші варіанти?![]()