Останні статті і огляди
Новини
Процессоры AMD Phenom AM2+ (Agena, Toliman, Kuma) + FAQ
-
Polaris
Member
Я продолжаю пинать некрожелезо.
Ребята, подскажите, на Phenom 9650 и подобных, под крышкой припой или козявки как на Athlon 64 ?

-
blah-blah_bot
Junior
Polaris
Наскільки я пам'ятаю термопрокладку не ставили в проци з TDP > 65W. Може помиляюсь про Athlon 64 X2, але в Phenom там точно все нормально, тобто припаяно.
Наскільки я пам'ятаю термопрокладку не ставили в проци з TDP > 65W. Може помиляюсь про Athlon 64 X2, але в Phenom там точно все нормально, тобто припаяно.
-
Polaris
Member
Спасибо. Ну на 6000+ (Windsor 125w) и на (5600+ Brisbane65w) в обоих случаях были сопли.blah-blah_bot:Polaris
-
blah-blah_bot
Junior
Отже потім AMD зробила певні висновки.Polaris:Ну на 6000+ (Windsor 125w) и на (5600+ Brisbane65w) в обоих случаях были сопли.
- спойлер
- Наскільки я знаю скальпування почалося саме з Athlon64 X2. Але мені в ті часи вистачало і 5400+ BE - брати "пічки" на на 125W не бачив змісту (куди потім гнати?).
Дешеві (одноядерники, 3x00+ - саме під розгін часто скальпувалися. Пізніше почалися проблеми з розігнаними ЦП що працювали при регулярних навантаженнях. Але в той час вийшли AM2+/AM3 і тому часто просто міняли "глючний" проц на щось свіже. А до того часу всім ходом вже скальпували прості Pentium E2140, Celeron E1200. Так воно прижилося.