Чи вдала модель процесору 12700f ? Чи краще купити 12600kf ?

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Junior

Доброго дня. Підкажіть вдала ця модель процесора в плані браку. Чи по температурах він нормальний? Не багато інфорації саме по цій моделі.
Розганяти не думав. Лише робота в стоці.
Хочу придбати саме для ігор.
Alligator
Member

Вам у Выбор процессора (всякого разного под любые/конкретные нужды + вопросы "потянет ли, хватит ли)

Різниця між 12700f та 12600kf мінімальна, без тестів не побачите навіть, і7 трохи ліпший.
alumem
Junior

frostofrostos: 05.02.2025 10:51 Доброго дня. Підкажіть вдала ця модель процесора в плані браку. Чи по температурах він нормальний? Не багато інфорації саме по цій моделі.
Якщо для ігор то краще рузен беріть
Reverse_rain
Member

frostofrostos: 05.02.2025 10:51 Доброго дня. Підкажіть вдала ця модель процесора в плані браку. Чи по температурах він нормальний? Не багато інфорації саме по цій моделі.
Вже рік відпрацював в мене 12600kf, брав при гарній знижці. Для мої потреб вистачає.
По температурах, з нормальним повітрям 77 градусів при стресс тестах, в простої 27.
Якщо брати сугубо для ігор, то мабуть краще все ж таки Ryzen, як кажуть. Хоча як на мене в цьому ціновому сегменті, 12600KF доволі вдалий і конкурентноспроможний.
Steelmax
Member

frostofrostos
12700 отличный камень без нюансов, но под игори все уже скупили 5700x3d по сто баксов или пересели на Зен 5. Не вижу смысла, только если есть плата на руках здесь и сейчас.
snapdragon999
Member

12700к бери, могу подсказать где или 12600к.С буквой к всегда лучше, ты сможешь настроить sa и прочие параметры для разгона памяти.
Ответить