Останні статті і огляди
Новини
Глюки конференции сообщаем сюда!
-
Avenger80
Member
zergonipal
Это что-то у вас. У меня тоже firefox и всё прекрасно заходит. Или какой firefox - мобильный?
Это что-то у вас. У меня тоже firefox и всё прекрасно заходит. Или какой firefox - мобильный?
-
Android
Bot
На жаль такої можливости немає. Якщо впродовж сесії змінюється IP, це вважається потенційною загрозою.nazar-pc: ↑ 30.10.2022 16:24Можна відключити цю функцію?
Все що можу порадити — жмакати "запам'ятати мене", в такому разі сесія буде перманентною, та не буде залежати від IP (але, зрозуміло, слід пам'ятати, про те, що сесія постійна).
Саме сайт чи форум? Видаліть кеш браузера та cookies.zergonipal: ↑ 30.10.2022 21:00пользуюсь firefox не заходит на сайт совсем
-
nazar-pc
Member
В тому-то й справа що жмакаю, а мене все одно розлогінює по кілька разів на день.Android: ↑ 31.10.2022 11:22На жаль такої можливости немає. Якщо впродовж сесії змінюється IP, це вважається потенційною загрозою.nazar-pc: ↑ 30.10.2022 16:24Можна відключити цю функцію?
Все що можу порадити — жмакати "запам'ятати мене", в такому разі сесія буде перманентною, та не буде залежати від IP (але, зрозуміло, слід пам'ятати, про те, що сесія постійна).
-
zergonipal
Member
Добрый день удалил куки и данные сайта но не помогло, буду искать проблему далее, так как есть еще сайты которые не работают с теми же симптомамиAndroid: ↑ 31.10.2022 11:22Саме сайт чи форум? Видаліть кеш браузера та cookies.zergonipal: ↑ 30.10.2022 21:00пользуюсь firefox не заходит на сайт совсем
-
nazar-pc
Member
З Multi-WAN так і продовжує розлогінювати хоча і натискаю "запам'ятати мене" кожного разу.nazar-pc: ↑ 31.10.2022 12:25В тому-то й справа що жмакаю, а мене все одно розлогінює по кілька разів на день.Android: ↑ 31.10.2022 11:22
На жаль такої можливости немає. Якщо впродовж сесії змінюється IP, це вважається потенційною загрозою.
-
sanya555
Member
-
yupi
Member
Думаю тут все понятно
Как с телефона в хроме
так и с пк
Как с телефона в хроме
так и с пк
-
LiquidStorm
Member
Хром с ПКyupi: ↑ 05.02.2023 13:54с пк
-
yupi
Member
LiquidStorm
И? У меня нажата, у тебя нет
И? У меня нажата, у тебя нет
-
LiquidStorm
Member
yupi
Тебе же все понятно?!
Вот нажата -
Тебе же все понятно?!
Вот нажата -
-
Васильович
Member
-
Adamantium
Ghost
У меня одного форум сегодня как-то лагает?
Страницы по 2-3 сек прогружаются...
Страницы по 2-3 сек прогружаются...
-
DreamSeller
Member
Навіть у власних повідомленнях ((
-
Kassatka
Member
Час від часу буває, що на головній сторінці сайту справа вгорі замість блоку реклами показує текстовий код. При оновленні сторінки глюк зникає і з'являється коректний блок реклами.
Mozilla Firefox x64 111.0.1, Windows 10 x64 21H2. Браузер та Вінда автоматично оновлюються до актуального стану, але чомусь досі 21H2, спробую зараз до 22H2 оновитися. Загалом таке трапляється не часто, всього відбулося три чи чотири випадки протягом останнього тижня.
Mozilla Firefox x64 111.0.1, Windows 10 x64 21H2. Браузер та Вінда автоматично оновлюються до актуального стану, але чомусь досі 21H2, спробую зараз до 22H2 оновитися. Загалом таке трапляється не часто, всього відбулося три чи чотири випадки протягом останнього тижня.
-
Kassatka
Member
Після вчорашнього оновлення Win10 на 22H2 щойно клацнув перевірити головну сторінку й з першої ж спроби знову натикнувся на цей глюк з неправильним відображенням реклами.
Хоча, наскільки я можу припустити, розробник сайту Оверів за це не відповідає, просто виділив блок під рекламу, а вже сервер рекламодавця виводить рекламу й при цьому час від часу в залежності від контенту реклама може виводитися неправильно. Оскільки обирається рандомно яка сама реклама буде показуватися того чи іншого разу, то так само рандомно глюк виникає або не виникає.
Не на домашньому компі, а на офісному з моєї роботи, де теж Win10 x64 + Firefox, теж здається разок так глюкануло на днях.
Не на домашньому компі, а на офісному з моєї роботи, де теж Win10 x64 + Firefox, теж здається разок так глюкануло на днях.
-
куе
Member
Что за ошибка?Інформація
Ви не авторизовані, щоб читати цей форум
-
yan1x
Member
Не знаю сюда или нет, сегодня вот такое появилось, никогда такого не наблюдал. Браузер safari, ios 18.0.1, ни на каких других сайтах такого нет.
- спойлер
-
Android
Bot
Це гуглова реклама таке питає, якщо ви знаходитеся на території ЄС, або може використовуєте якийсь такий провайдер чи впн звідти наприклад. Загалом, там де GDPR оце.yan1x: ↑ 05.10.2024 19:08сегодня вот такое появилось
Але дивно, що на інших сайтах ви таке не бачили. У будь-якому разі, можете мені в ПП написати більше подробиць про провайдера/місцезнаходження, я спробую перевірити.
А так можете просто погодитися та й усе.
-
yan1x
Member
О, спасибо, об этом даже не подумал, был включен частный узел в айклауде, видимо добавили новые локации в ЕС, ранее были только США. Странно, что нигде больше не выскакивало подобноеAndroid: ↑ 07.10.2024 13:15Це гуглова реклама таке питає, якщо ви знаходитеся на території ЄС, або може використовуєте якийсь такий провайдер чи впн звідти наприклад. Загалом, там де GDPR оце.yan1x: ↑ 05.10.2024 19:08сегодня вот такое появилось
Але дивно, що на інших сайтах ви таке не бачили. У будь-якому разі, можете мені в ПП написати більше подробиць про провайдера/місцезнаходження, я спробую перевірити.
А так можете просто погодитися та й усе.