zergonipal
Это что-то у вас. У меня тоже firefox и всё прекрасно заходит. Или какой firefox - мобильный?
Останні статті і огляди
Новини
Глюки конференции сообщаем сюда!
-
Avenger80
Member
-
Android
Bot
На жаль такої можливости немає. Якщо впродовж сесії змінюється IP, це вважається потенційною загрозою.nazar-pc: ↑ 30.10.2022 16:24Можна відключити цю функцію?
Все що можу порадити — жмакати "запам'ятати мене", в такому разі сесія буде перманентною, та не буде залежати від IP (але, зрозуміло, слід пам'ятати, про те, що сесія постійна).
Саме сайт чи форум? Видаліть кеш браузера та cookies.zergonipal: ↑ 30.10.2022 21:00пользуюсь firefox не заходит на сайт совсем
-
nazar-pc
Member
В тому-то й справа що жмакаю, а мене все одно розлогінює по кілька разів на день.Android: ↑ 31.10.2022 11:22На жаль такої можливости немає. Якщо впродовж сесії змінюється IP, це вважається потенційною загрозою.nazar-pc: ↑ 30.10.2022 16:24Можна відключити цю функцію?
Все що можу порадити — жмакати "запам'ятати мене", в такому разі сесія буде перманентною, та не буде залежати від IP (але, зрозуміло, слід пам'ятати, про те, що сесія постійна).
-
zergonipal
Member
Добрый день удалил куки и данные сайта но не помогло, буду искать проблему далее, так как есть еще сайты которые не работают с теми же симптомамиAndroid: ↑ 31.10.2022 11:22Саме сайт чи форум? Видаліть кеш браузера та cookies.zergonipal: ↑ 30.10.2022 21:00пользуюсь firefox не заходит на сайт совсем
-
nazar-pc
Member
З Multi-WAN так і продовжує розлогінювати хоча і натискаю "запам'ятати мене" кожного разу.nazar-pc: ↑ 31.10.2022 12:25В тому-то й справа що жмакаю, а мене все одно розлогінює по кілька разів на день.Android: ↑ 31.10.2022 11:22
На жаль такої можливости немає. Якщо впродовж сесії змінюється IP, це вважається потенційною загрозою.
-
sanya555
Member
-
yupi
Member
Думаю тут все понятно
Как с телефона в хроме

так и с пк

Как с телефона в хроме

так и с пк

-
LiquidStorm
Member
Хром с ПКyupi: ↑ 05.02.2023 13:54с пк
-
yupi
Member
LiquidStorm
И? У меня нажата, у тебя нет
И? У меня нажата, у тебя нет
-
LiquidStorm
Member
yupi
Тебе же все понятно?!
Вот нажата -
Тебе же все понятно?!
Вот нажата -
-
Васильович
Member
-
Adamantium
Ghost
У меня одного форум сегодня как-то лагает?
Страницы по 2-3 сек прогружаются...
Страницы по 2-3 сек прогружаются...
-
DreamSeller
Member
Навіть у власних повідомленнях ((