Останні статті і огляди
Новини
Львів !
-
stean22
Member
завтра беру на 500в
-
Admiral
Member
stean22
І питання рішене
І питання рішене
-
stean22
Member
пасибо
-
stean22
Member
всім привіт)в мене таке нестандарте прохання хто б міг протестувати мою відеокарту на бж від 500 вт!ато купив 400в.і не знаю чи карточка дохла чи їй живлення бракує?
-
bober1986
Junior
Підїдеш під Скриню завтра дам FSP 450PNR на тест тягнув 4850 і Phenom II x4@3.5 аж свистів
-
stean22
Member
не знаю чи завтра всигну!bober1986:Підїдеш під Скриню завтра дам FSP 450PNR на тест тягнув 4850 і Phenom II x4@3.5 аж свистів
-
bober1986
Junior
Хочеш сьогодні навіть ліпше бо завтра трохи справ маю але до 20:00stean22:не знаю чи завтра всигну!bober1986:Підїдеш під Скриню завтра дам FSP 450PNR на тест тягнув 4850 і Phenom II x4@3.5 аж свистів
якщо що 0973078641 Андрій
-
axotnik
Member
І я можу допомогтиbober1986:Хочеш сьогодні навіть ліпше бо завтра трохи справ маю але до 20:00stean22:не знаю чи завтра всигну!
якщо що 0973078641 Андрій
блок є 1 на 850ват і на 1200ват
-
stean22
Member
дякую за відгуки але вирішив таки в ремонт кинути хай там глянуть! і буде мені щастя))))
-
axotnik
Member
якщо карта жива-має працювати і без живленняstean22:дякую за відгуки але вирішив таки в ремонт кинути хай там глянуть! і буде мені щастя))))
в мене пічка 580 працює і без кабелів живлення,просто під час роботи пише-під*єднайте кабель живлення
-
stean22
Member
мені в ремонті сказали шо це перегрів чіпа!
-
Raymond 88
Member
Тепер і я Львівський овер!!!
Вступил в магистратуру
Можете подсказать хороший комп. магазин с низкими ценами? Желательно в центре. Я пока только Brain нашел, и он не сильно понравился.
Вступил в магистратуру
Можете подсказать хороший комп. магазин с низкими ценами? Желательно в центре. Я пока только Brain нашел, и он не сильно понравился.
-
TJey
Member
Raymond 88
http://defis.lviv.ua/" target="_blank
купляв там прінтер , через рік монітор . Начепто нормальний магазин
-
bober1986
Junior
Нормальна фірма і ціни більш менш по львівським міркамTJey:Raymond 88
-
viperest1
Member
За рахунок їх цін підтримую мій друг в них майже постійний клієнт,і обслуговування досить не погане.
-
ja-vova
Member
[quote="Raymond 88"]Тепер і я Львівський овер!!!
Вступил в магистратуру
Можете подсказать хороший комп. магазин с низкими ценами? Желательно в центре. Я пока только Brain нашел, и он не сильно понравился.[/quote]
А не простіше через он-лайн магазин?
Вступил в магистратуру
Можете подсказать хороший комп. магазин с низкими ценами? Желательно в центре. Я пока только Brain нашел, и он не сильно понравился.[/quote]
А не простіше через он-лайн магазин?
-
Raymond 88
Member
TJey Спасибо, судя по сайту очень хорошие цены, приблизительно как мин. хотлайновские попадаются. Попробую добраться до него.
Ну так если есть магазин, откуда можно самому забрать, а перед этим ещё и потрогать товар, который есть в наличии + гарантия на месте, то зачем мне ещё онлайн-магазин? Да и с онлайна мне и местной барахолки хватаетja-vova:А не простіше через он-лайн магазин?
-
stean22
Member
хлопці))) здоров а я собі збацав деревяну панель до пк ))щас фотки викладу))
-
Admiral
Member
stean22
Ну давай
Ну давай
-
viperest1
Member
давай цікаво,що ти натворив ,але думаю буде щось цікавеstean22:хлопці))) здоров а я собі збацав деревяну панель до пк ))щас фотки викладу))