Новости
Последние статьи и обзоры
Банки України(і все що з ними повязано).
-
могрич1
Junior
Любі друзі хто має кредитку приватбанку "Універсальна" розясніть деякі нюанси. Взяв сьогодні собі таку (тариф 30 днів , мінімальний платіж 7% але не меньше 50грн) нарахували аж 500грн ліміту.На приклад я зніму 10.12.2011 300грн ,виходить я зможу платити раз на 30суток 50грн в продовж 6 місяців ? Чи не все так просто? В банку я нічого не зрозумів,хто знає які коли і скільки % треба платити,розясніть будь ласка,щоб я знав до чого бути готовому.
-
Alex@&er
Member
могрич1
Насколько я знаю, кредит надо погашать до 25 числа следующего месяца, потом начисляется пеня. В данном случае погасить кредит надо до 25 января 2012.
Добавлено через 1 минуту 14 секунд:
И вообще, кредиты это зло, пользоваться надо только в крайнем, экстренном случае.
Насколько я знаю, кредит надо погашать до 25 числа следующего месяца, потом начисляется пеня. В данном случае погасить кредит надо до 25 января 2012.
Добавлено через 1 минуту 14 секунд:
И вообще, кредиты это зло, пользоваться надо только в крайнем, экстренном случае.
-
mazuriva
Member
6 платежей по 50 грн это тело кредита + еще 2.5% на остаток и единоразово 4 % при обналичивании денежных средств.могрич1:На приклад я зніму 10.12.2011 300грн ,виходить я зможу платити раз на 30суток 50грн в продовж 6 місяців ? Чи не все так просто?
-
Thunder7
Member
просрочек допускать нельзя иначе карательные меры от банка + порча кредитной истории. конкретное число до какого очередной платеж должен быть на счету устанавливает банк.Alex@&er: Насколько я знаю, кредит надо погашать до 25 числа следующего месяца, потом начисляется пеня. В данном случае погасить кредит надо до 25 января 2012.
-
viperest1
Member
В рамках реформ незабаром всі банки України об'єднаються в один банк - Об'єднаний банк (ОБ'ЄБАНК)
або Національний єдиний банк (НАЄБАНК) під керівництвом Януковича - молодшого.
це один із анекдотів пр банки написаний у нашій темі.тут написано моє відношення до банків
,особисто моя думка.
або Національний єдиний банк (НАЄБАНК) під керівництвом Януковича - молодшого.
це один із анекдотів пр банки написаний у нашій темі.тут написано моє відношення до банків
-
tw-r
Advanced Member
Платежі треба вносити до 25 числа кожного місяця у розмірі 7% але не менше 50грн. Інакше нараховуються %. В твоєму випадку 10/12/2011 ти зняв 500грн, 30 днів процентна ставка 0,01%, але вже 25/12/2011 ти маєш покласти на карту 50грн. 30 днів по ставці 0,01% буде коли знімаєш 25-го числа. Розрахунки в торговельних мережах по таких картах без %, навіть знижки бувають, зняття готівки в банкоматах чи банку 4% комісія.
Основна цінність карти - партнерські програми торговельних мереж, коли строк ставки 0,01% збільшено до 90-120днів (Ельдорадо, Фокстрот) = "безпроцентний кредит на 3-4міс при розрахунках через термінал". За користування картою в терміналах, надається "бонус" 1% від витраченої суми на бонусний рахунок. Поповнення карти через термінал 0,5% але не менше 1грн, в касі банку 5грн комісія.
Карти з лімітом 500грн у нас роздають всім на вокзалах, на вулицях..Часто навіть людям без паспорта, інфу зі слів пишуть.
А, да, барахолка тримається на платежах через карти Привата
Основна цінність карти - партнерські програми торговельних мереж, коли строк ставки 0,01% збільшено до 90-120днів (Ельдорадо, Фокстрот) = "безпроцентний кредит на 3-4міс при розрахунках через термінал". За користування картою в терміналах, надається "бонус" 1% від витраченої суми на бонусний рахунок. Поповнення карти через термінал 0,5% але не менше 1грн, в касі банку 5грн комісія.
Карти з лімітом 500грн у нас роздають всім на вокзалах, на вулицях..Часто навіть людям без паспорта, інфу зі слів пишуть.
А, да, барахолка тримається на платежах через карти Привата
-
могрич1
Junior
Щиро вдячний всім за допомогу, я майже все зрозумів,але в принципі я нічого не зрозумів. Буду ознайомлюватись з кредиткою по ходу користування,якщо сподобається,то буду юзати 
-
Gecko
Member
Ну, если вы решили "ознайомлюватись по ходу користування", то хороший гешефт Игорю Валерьевичу обеспечен.могрич1:Буду ознайомлюватись з кредиткою по ходу користування
-
могрич1
Junior
Думаю всі залишаться задоволеніGecko:Ну, если вы решили "ознайомлюватись по ходу користування", то хороший гешефт Игорю Валерьевичу обеспечен.могрич1:Буду ознайомлюватись з кредиткою по ходу користуванняОн бы и так свое взял, но тут оно просто само в руки плывет)
-
tw-r
Advanced Member
Там якщо по 7% все як написано робити, виходить 43% річних без врахування комісій банку за поповнення картрахунку. Успіхів 
простіше купити фотік або мобілку в кредит "-%" і загнати за нал на ринку. Дешевше вийде.
Родичі брали з карти 2000грн, платили по 140грн/міс. Всього вийшло 3280грн виплат за 19міс.
простіше купити фотік або мобілку в кредит "-%" і загнати за нал на ринку. Дешевше вийде.
Родичі брали з карти 2000грн, платили по 140грн/міс. Всього вийшло 3280грн виплат за 19міс.
-
могрич1
Junior
В житті всяке буває,буває таке що нема де 100грн терміново позичити,а тут карта завжди під рукою. Я взяв цю карту на пробу якщо вона, буде зовсім негодна,то завжди можна її відключити.Тим більше що ми українці вже звикли до того що вибір у нас дуже обмежений,інші банки на вряд можут запропонувати щось краще. Інша справа в цивілізованих країнах і вибір широкий і все чітко і ясно,а в нас куди не глянь скрізь "підводні камені"aleks_44-3:Там якщо по 7% все як написано робити, виходить 43% річних без врахування комісій банку за поповнення картрахунку. Успіхів
-
Gecko
Member
А вот на этот счет как раз имеются большие сомнения. В смысле можно-то можно, но кровушки из вас попьют...могрич1:то завжди можна її відключити
Если у вас есть стабильный, желательно легальный (белый) источник доходов, то кредитную карту типа Visa вам выдаст любой банк. Прихватбанк в этом вопросе берет массовостью, простотой оформления и "дешевизной". Если же денег нет, то одалживать их у банка, а тем более такого - последнее дело. Правда, если помимо себя и своей семьи вы хотите добровольно отстегивать еще кому-то - ваше право, користуйтесь на здоров'я. Но тогда хотя бы потрудитесь как следует изучить условия кредитования! Потому что потом будет поздно.інші банки на вряд можут запропонувати щось краще
-
могрич1
Junior
Умови на мій погляд найпростіші(з більшості українських банків)+приватбанк є лідером в Україні по фін послугам. Я з банками раніше справ не мав (не було й нема чого до них нести),в інеті багато відгуків як поганих так і хороших(поганих більше),вирішив спробувати цю кредитку , якщо погана то заблокую її через приват24 і піду в банк щоб її оффнули .Gecko:А вот на этот счет как раз имеются большие сомнения. В смысле можно-то можно, но кровушки из вас попьют...могрич1:то завжди можна її відключитиЕсли у вас есть стабильный, желательно легальный (белый) источник доходов, то кредитную карту типа Visa вам выдаст любой банк. Прихватбанк в этом вопросе берет массовостью, простотой оформления и "дешевизной". Если же денег нет, то одалживать их у банка, а тем более такого - последнее дело. Правда, если помимо себя и своей семьи вы хотите добровольно отстегивать еще кому-то - ваше право, користуйтесь на здоров'я. Но тогда хотя бы потрудитесь как следует изучить условия кредитования! Потому что потом будет поздно.інші банки на вряд можут запропонувати щось краще
Добавлено через 2 минуты 15 секунд:
Якщо є більш оптимістичні варіанти де взяти норм кредитку,то пишіть,адже тема для обговорення банків Україні і була задумана.
-
tw-r
Advanced Member
ага, враховуючи що співробітникам Привату плани по видачі карт на 1 паспорт ставлять... недавно перевіряв баланс на карті через прогу на компі Привата. За мною числяться 6 карт Привата, при тому що використовую реально 1шт. Перевипущені, ті, на які нараховувалась з/п і стипендія раніше - всі активні, баланс перевірити можна. А замість перевипустити після втрати видають нову карту з новим номером.могрич1:то завжди можна її відключити
Набагато дієвіший спосіб - мати в користуванні високоліквідні/популярні речі. Які легко віддати в заставу в ломбард чи приватникам.
Незакриті копійки по карті зіпсують кредитну історію, навіть якщо там буде 0,30грн боргу (комісії при сплаті кредиту часто неправильно нараховуються) і потім щось дійсно серйозне в кредит не візьмеш.
-
могрич1
Junior
В даний момент найліквіднішою штукою є золото,нерухомість(в мене немає ні першого ні другогоaleks_44-3:ага, враховуючи що співробітникам Привату плани по видачі карт на 1 паспорт ставлять... недавно перевіряв баланс на карті через прогу на компі Привата. За мною числяться 6 карт Привата, при тому що використовую реально 1шт. Перевипущені, ті, на які нараховувалась з/п і стипендія раніше - всі активні, баланс перевірити можна. А замість перевипустити після втрати видають нову карту з новим номером.могрич1:то завжди можна її відключити
Набагато дієвіший спосіб - мати в користуванні високоліквідні/популярні речі. Які легко віддати в заставу в ломбард чи приватникам.
Незакриті копійки по карті зіпсують кредитну історію, навіть якщо там буде 0,30грн боргу (комісії при сплаті кредиту часто неправильно нараховуються) і потім щось дійсно серйозне в кредит не візьмеш.
-
Gecko
Member
могрич1:Умови на мій погляд найпростіші
Ну-нумогрич1:в принципі я нічого не зрозумів
А вам что с того? Укрзализныця, например, лидер по ж/д перевозкам в Украине. Так что, от этого они предоставляют услуги качественнее? Как раз наоборот.могрич1:приватбанк є лідером в Україні по фін послугам
Пр.банк лидер по фин. услугам, потому что уже всех бюджетников принудительно загнали на их зарплатные карточки. Очевидно, что у Привата неслабое лобби в самых верхах, которое, так же очевидно, стоит уймы денег. И вернуть эти деньги Приват хочет в кратчайшие сроки, не чураясь никаких средств.
Относительно альтернативы... Туго набитая коробка из-под обуви - лучшая альтернатива
В Приват я как-то тоже заходил. Хотел там оформить Visa для покупок на Ибее и проч. Говорю - хочу оформить у вас карточку. В ответ - хорошо, - и сует мне какой-то флаер. Ну я взглянул на него бегло и говорю: а с договором можно ознакомиться? А она мне: так вот уже он у вас в руках. Вот этот флаер - договор кредитования? Ну о чем с ними дальше говорить?
О Приватбанке и их "бизнес-модели" можно говорить долго, приводя в пример истории знакомых и родственников о том, как их пытались надуть в этом банке. Но это не тема данного топика, поэтому закругляюсь. Хотите взять кредит в Приматбанке - берите. В конце концов 500 грн не большая сумма, почку, в случае чего, продавать не придется. Но может стоит все-таки учиться на чужих ошибках?
-
могрич1
Junior
В інеті негативних відгуків набагато більше ніж позитивних,якщо все буде погано я детально все опишу по даній карті і хтось зможе зробити висновки з моєї помилки ,комусь треба ж бути розвідникомGecko:. Хотите взять кредит в Приматбанке - берите. В конце концов 500 грн не большая сумма, почку, в случае чего, продавать не придется. Но может стоит все-таки учиться на чужих ошибках?[/off]могрич1:
-
tw-r
Advanced Member
найліквідніші речі - мізки )
Я свого часу 15% наварив за 4 міс. на вдалому конвертуванні гривні в у.о. і навпаки. влітку 2009р.
В Приваті на 1 паспорт клієнта співробітник повинен видати як мінімум 3 карти: кредитку "Миттєва", "Копілку" і зарплатну/пенсійну.
Вони зараз товарний кредит не видають без обов'язкового оформлення 2 карток.
Я свого часу 15% наварив за 4 міс. на вдалому конвертуванні гривні в у.о. і навпаки. влітку 2009р.
В Приваті на 1 паспорт клієнта співробітник повинен видати як мінімум 3 карти: кредитку "Миттєва", "Копілку" і зарплатну/пенсійну.
Вони зараз товарний кредит не видають без обов'язкового оформлення 2 карток.
-
Shpoker
Member
вброшу, ибо немного в тему.
viewtopic.php?f=16&t=38213" target="_blank
viewtopic.php?f=16&t=38213" target="_blank
-
могрич1
Junior
Якщо копнути глибше про цей примат банк,то випливає багато чого "цікавого".Одне незрозуміло чому люди несуть їм свої гроші+беруть ці кредитки? Але з другого боку куди ще йти,в Україні варіантів вибору майже немає. З боку держави ці всі ганебні спекуляції над людми мягко кажучи не контролюються(як воно може контролюватись коли це одна й таж банда
)
Раніше коли я не влізав в ці справи думав що все більш меньш нормально,а тепер як нарив інфу,почитав форуми,короче кажучи я в шоці. Один мій товариш в перспективі хотів продати хату і кинути гроші на депозит (13% річних ,вийде більш меньш норм сума на життя) це я особисто йому порадив ,а тепер розумію що з урахуванням "підводних каменів" може вийти відсотків 8. Крім того що у нас 85% людей живуть в злиденному становищі, то навіть якщо і заробиш якісь кошти немає куди їх нормально всунути. Добре що я ще не знімав з кредитки кошти,на всякий випадок піду до знайомого нотаріуса нехай підскаже як вилізти із кабали якщо "запахне смаженим",правду кажуть: "хочешь мира готовься к войне"
Раніше коли я не влізав в ці справи думав що все більш меньш нормально,а тепер як нарив інфу,почитав форуми,короче кажучи я в шоці. Один мій товариш в перспективі хотів продати хату і кинути гроші на депозит (13% річних ,вийде більш меньш норм сума на життя) це я особисто йому порадив ,а тепер розумію що з урахуванням "підводних каменів" може вийти відсотків 8. Крім того що у нас 85% людей живуть в злиденному становищі, то навіть якщо і заробиш якісь кошти немає куди їх нормально всунути. Добре що я ще не знімав з кредитки кошти,на всякий випадок піду до знайомого нотаріуса нехай підскаже як вилізти із кабали якщо "запахне смаженим",правду кажуть: "хочешь мира готовься к войне"