Телеграм удаляет и блокирует номера без причины

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
LevkoMorj
Member

Повідомлення

Каким образом вата через поддержку ТГ удаляет мои аккаунты и блочит номера ? Про нарушение правил ТГ можете не говорить. Не нарушаю. Спецом с нового аккаунта заходил и каждое слово фильтровал, чтобы даже отдаленно нельзя было заподозрить нарушение, и все равно в результате аккаунт удаляется, а номер для новой регистрации блочится
movi
Member

Повідомлення

Аналогічно. Десь с початку року прилетіло блокування по номеру телефона - і все. 100 разів відсилав листи в ТП все марно. Але нових номерів телефона ще не підсовував. Добре що попередили, не буду даремно купляти сімку. Здається це зв'язано з зламом Київстару. Ну так по часу вроді сходиться.
Перший блок і відразу постійний. Ніяких "на добу" на перший раз.
slv
Member

Повідомлення

Блокують по ip
movi
Member

Повідомлення

slv: 02.02.2024 22:43Блокують по ip
ір динамічний
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Допомогти розблокувати номер можуть на 4пда, в темі телеграмм, звернутись до AVATARA.
Або ж звернутись в группу телеграмм по альтер. клієнтам t.me/Alttg

І тлг не блокує ніколи з 1 разу. Завжди поступово..Хтось та не дорозказує..... Менше спамити треба, писати незнайомим і буде тіптоп :). 1-2 скарги від незнайомця, і Ви маєте добу.. Частіше, і більший бан...
спойлер
https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... p=88971642
movi
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 02.02.2024 22:55І тлг не блокує ніколи з 1 разу. Завжди поступово..Хтось та не дорозказує..
Брехня. с першого ж разу і перманентний блок няких умовно-досрочних

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Engineer_1988: 02.02.2024 22:55Допомогти розблокувати номер можуть на 4пда, в темі телеграмм, звернутись до AVATARA.
на кацапсячому ресурсі допоможуть розблокувати заблоковане по українському номеру?!))
Engineer_1988
Member

Повідомлення

movi: 02.02.2024 23:23 на кацапсячому ресурсі допоможуть розблокувати заблоковане по українському номеру?!))
Не важливо хто ти, країна твоєї реєстрації.
ID аккаунт багато про що скаже людині, яка вариться в цьому.
Є чіткий алгоритм в тгл, по якому система тебе блокує. Заходишь в групи, пишешь в новинах коментарі, тощо, пишешь незнайомим?, ті жмуть Поскаржитись .
Отримаєшь певну кількість коротких блокувань, про які може не здогадуєшься, поки комусь не напишешь, в далі Твій випадок.
Все інше можна на привозі бабкам розповідати, що з 1 разу заблокували і ці руки нічого не робили
Є розробники ПЗ, у тому числі альтер. клієнтів телеграмм, вони активно допомагають розр. тлг виявляти багги тощо. Тому є певний доступ і зв'язок... Тому порадив, звернутись, де рішення буде бистріше.
Востаннє редагувалось 03.02.2024 00:23 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 1 раз.
Varvar
Member

Повідомлення

LevkoMorj: 02.02.2024 19:37Каким образом вата через поддержку ТГ удаляет мои аккаунты и блочит номера ? Про нарушение правил ТГ можете не говорить. Не нарушаю. Спецом с нового аккаунта заходил и каждое слово фильтровал, чтобы даже отдаленно нельзя было заподозрить нарушение, и все равно в результате аккаунт удаляется, а номер для новой регистрации блочится
Є така штука, називається Big Data. Ви навіть собі навіть на пів копійки не уявляєте які об'єми та обсяги інформації та яка саме телеметрія передається мобільному оператору з вашого телефону, і навіть якщо ви трубку зміните, всеодно, ви залогінитесь в якісь свої сервіси, які через величезну купу mesh зв'язків виведуть що ви - це ви. Всі ваші налаштування приватності - до одного місця. Тому якщо вас так блочать, як ви кажете, значить є за що.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

LevkoMorj: 02.02.2024 19:37 Каким образом вата через поддержку ТГ удаляет мои аккаунты и блочит номера ?
не удаляются, удалить заблокир.акк не может даже владелец аккаунта через форму телеграмм.
Просьбу об разблокировке нужно писать сюда: login@stel.com и recover@telegram.org на английском
movi
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 03.02.2024 00:40Загального чату достатньо. Пару скарг і маєшь бан.
якби це працювало по загальному чаті то вже б на каналах людей не було. І як раз перед блокуванням мені вже давно ніхто в ЛС не писав. А я тим більше.
LevkoMorj
Member

Повідомлення

movi: 02.02.2024 22:35 Здається це зв'язано з зламом Київстару
Не. Киевстар не юзаю

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Engineer_1988: 02.02.2024 22:55Хтось та не дорозказує.....
Говорю же. С нарушением правил ТГ это никак не связано. Есть ватная группа, куда иногда захожу поспорить с местным контингентом и там админ увлекается тем, что через жалобы в тг удаляет аккаунты украинцев с блокировкой по номеру. Не только со мной это происходит. Я специально заходил туда с нового ака на новом номере и ФИЛЬТРОВАЛ КАЖДОЕ СЛОВО и писал комменты не часто, чтобы как спам не расценилось, и все равно аккаунт в итоге удалялся

Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Varvar: 03.02.2024 00:22Тому якщо вас так блочать, як ви кажете, значить є за що.
Вы невнимательно читали. Я СПЕЦОМ СОЗДАЛ НОВЫЙ АКК С НОВОГО НОМЕРА и комментировал так, чтобы даже намека на нарушение не было. Даже слова война, убить, кацапы и все, что можно расценить как нарушение правил тг, не юзал. Ну сколько можно повторять. У меня сегодня получилось через поддержку тг вернуть удаленный акк, но только начал общаться и снова акк удален. Вот как они это делают. Эта хрень происходит именно в конкретной ватной группе, где вероятно прошаренный в ит админ. В других группах чатах такого не происходит

Відправлено через 4 хвилини 15 секунд:
Вот мне интересно как они это делают. Ну типо просто кучей фейковых аккаунтов на меня жалуются и система автоматически банит или че. И да. Все настройки приватности у меня включены на максимальный режим инкогнито ну типо никаких разрешений на добавление меня в группы и т.п.
Varvar
Member

Повідомлення

movi: 02.02.2024 22:35Здається це зв'язано з зламом Київстару.
Навіть опосередкованого зв'язку немає.

Відправлено через 43 секунди:
LevkoMorj: 03.02.2024 01:46Вы невнимательно читали. Я СПЕЦОМ СОЗДАЛ НОВЫЙ АКК С НОВОГО НОМЕРА
Ні, це ви неуважно читали що я вам написав:)
movi
Member

Повідомлення

LevkoMorj: 03.02.2024 01:46 Есть ватная группа, куда иногда захожу поспорить с местным контингентом и там админ увлекается тем, что через жалобы в тг удаляет аккаунты украинцев с блокировкой по номеру. Не только со мной это происходит. Я специально заходил туда с нового ака на новом номере и ФИЛЬТРОВАЛ КАЖДОЕ СЛОВО и писал комменты не часто, чтобы как спам не расценилось, и все равно аккаунт в итоге удалялся
А я взагалі був у проукраїнській групі. Але група має вихід на закордонних користувачів, тому увага від кремлеботів туди підвищенна. І сталося так, що перед баном я дуже зменшив у тій групі свою пристуність вже декілька місяців!! заходив раз у 4-7 днів. Другі групи, на які підписаний - так там взагалі майже у всіх коменти відключені. І тих каналів ну хай 5 чи 6. Хай 10. Активність моя була десь весна-літо. Це про ту, міжнародну. Тому і рахую цей бан абсолютно е спровокованим, або за давно минуле. І відразу пермач. Це якась маячня.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
LevkoMorj: 03.02.2024 01:46Не. Киевстар не юзаю
ну хоч це відпало.

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
LevkoMorj: 03.02.2024 01:46У меня сегодня получилось через поддержку тг вернуть удаленный акк
і як ви це зробили?
slv
Member

Повідомлення

movi: 02.02.2024 22:53
slv: 02.02.2024 22:43Блокують по ip
ір динамічний
І що с цього ? Банят по провайдеру, по железу, можуть забанить по країні, або по місту… варіантів много
movi
Member

Повідомлення

slv: 03.02.2024 08:22І що с цього ? Банят по провайдеру, по железу, можуть забанить по країні, або по місту… варіантів много
вже краще
LevkoMorj
Member

Повідомлення

Varvar: 03.02.2024 00:22 Тому якщо вас так блочать
Это происходит в одной конкретной группе. Там практически со всеми украинцами так поступают. Я просто хочу узнать как они это делают, потому что конкретно в моем случае это не связано с нарушением правил ТГ

Відправлено через 6 хвилин 23 секунди:
movi: 03.02.2024 02:37 і як ви це зробили?
Стандартным способом через кнопку ДОПОМОГА при попытке зайти на забаненную страничку и через https://telegram.org/support. Кстати во второй раз не разбанили
movi
Member

Повідомлення

LevkoMorj: 03.02.2024 11:05Стандартным способом через кнопку ДОПОМОГА при попытке зайти на забаненную страничку
Сторінку? Я в акаунт Телеграма не можу зайти не те що сторінку((.
LevkoMorj
Member

Повідомлення

movi: 03.02.2024 12:37
LevkoMorj: 03.02.2024 11:05Стандартным способом через кнопку ДОПОМОГА при попытке зайти на забаненную страничку
Сторінку? Я в акаунт Телеграма не можу зайти не те що сторінку((.
Когда вводишь в телеграмме номер, который забанен, появляется кнопка ДОПОМОГА, вот на нее надо нажимать и отправить письмо
movi
Member

Повідомлення

LevkoMorj: 03.02.2024 13:00Когда вводишь в телеграмме номер, который забанен, появляется кнопка ДОПОМОГА, вот на нее надо нажимать и отправить письмо
movi: 02.02.2024 22:35Десь с початку року прилетіло блокування по номеру телефона - і все. 100 разів відсилав листи в ТП все марно.
Це не працює.
movi
Member

Повідомлення

LevkoMorj: 03.02.2024 11:05Стандартным способом через кнопку ДОПОМОГА при попытке зайти на забаненную страничку и через https://telegram.org/support.
Ну от - ще тоді 3-го числа відправив листа вже і по цій адресі - ні атвєта ні прівєта! Пермач з першого разу! Дибільний свинособачій Телеграм з його тіпа підтримкою! :mad: .
Відповісти