Останні статті і огляди
Новини
Програвачі вінілу
-
glumak
Member
Доброго вечора. Я дуже давно хотів увійти в світ "вінілу", але останні пару років трішки не до того було. Тут на форумі не знайшов, можливо хтось знає спеціалізований ресурс по типу нашого(цього) форуму?
-
wow_w
Member
hi-fidelity-forum.com але його напевно блоканули бо був антиукраїнським розсадником
трохи поменше аудиочердачок audiogarret.com.ua
трохи поменше аудиочердачок audiogarret.com.ua
-
Ortyomko
Member
роки три тому вирішив доторкнутись до прекрасного) купив собі на ДР вертак, підсилювач і колонки. Зібрав непоганий бюджетний сетап ~за 30к грн (б/в). Набрав собі платівок штук 10 стартових (рок, те що слухаю). Ну і десь через рік зрозумів що через той підсилювач і колонки частіше разів у 20 запускаю ЦАП з компа бо це просто в рази простіше а різниці у якості не чув ніяку.
Вертак продав. Або сетап був такий собі, або вуха мої гівняненькі, або це просто не має сенсу.
Отакий мій досвід)
Вертак продав. Або сетап був такий собі, або вуха мої гівняненькі, або це просто не має сенсу.
Отакий мій досвід)
-
dead_rat
Member
Правильний досвід, щоб вертак і далі по списку був класним треба:Ortyomko: ↑ 23.09.2023 20:38 роки три тому вирішив доторкнутись до прекрасного) купив собі на ДР вертак, підсилювач і колонки. Зібрав непоганий бюджетний сетап ~за 30к грн (б/в). Набрав собі платівок штук 10 стартових (рок, те що слухаю). Ну і десь через рік зрозумів що через той підсилювач і колонки частіше разів у 20 запускаю ЦАП з компа бо це просто в рази простіше а різниці у якості не чув ніяку.
Отакий мій досвід)
1. Любити сам процес маячні з вінілом
2. Вбахати тучу бабла, на вскидку б 10к баксів. Без цього магія не запрацює, бо технічно вініл далеко не вражає характеристиками
-
movi
Member
Заходь через Миколу Сухова, він як раз свій підсилювач-коректор розкручує, з черговими рекордними показниками) Секта прослуховує через Ютуб і дуже нахваляє))glumak: ↑ 23.09.2023 19:35Я дуже давно хотів увійти в світ "вінілу",
Взагалі не розумію ту людину - здається культовий технарь. Відомий і за кордоном. І одночасно вдарився об сосну головою і подався у вініл)) Але ж його знаменитий ВВ "Особой верности" позиціонувався як для "експертного прослуховування СД"))
Під одним з останніх його відео написав що не розумію того, що вони там серед того тріску та шороху вислуховують? Один же хрін у залишку порівнюють з цифрою?! То він мені відповів про аналогові вуха та значення дискретизації при малих рівнях сигналу (якщо я правильно зрозумів). Коротше за Суховим цифра фігня, клас Д - фігня (бо Сухов чує там пісок на верхах яким би не був рівень спотворювань - плювати - Сухов чує)) - і одночасно викладає демонстраційний трек того, що грає вініл-пргравач з його коректором - увага! - на галімому Ютубі с пережатим звуком у богопротивній цифрі)) Дивний симбіоз толкового технаря з аудіофілом у середній стадії)
Бо хоч цифра і фігня собача, але якщо ти знаєш що вона списана з аналоговнетного програвача то пайдот)) І плювати на вплив біту при малих рівнях))
Останній раз піднімалось glumak на 27.09.2023 21:04.