Купівля принтера/БПФ(МФУ) в Америці

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
_maxx_
Junior

Повідомлення

Доброго дня, чи є в кого досвід купівлі БПФ в америці?
Я дивлючь на БФП Canon i-SENSYS MF453dw + Wi-Fi, коштує приблизно $480, він же на Амазоні, ціна $240 (в 2 рази!!!!!)
Якщо порахувати:

Canon imageCLASS MF453dw $240
Мито $30
Доставка морем $50
Трансформатор 220-110 3КВт $105

Всього $425

то навіть з трансформатором вигідніше купити в Америці

Чи є якісь нюанси в плані використання?
tablestikus
Member

Повідомлення

_maxx_
А ти точно мито порахував?

А навіщо 3кВт транмформатор?
_maxx_
Junior

Повідомлення

1
240-150=90
90*0.3=30
Наче так
Митний калькулятор показує
"32.13 євро (орієнтовно 32.08 USD)"
2
Двократний запас, для того щоб трансформатор не грівся.
atropgeon
Member

Повідомлення

Вмонтований блок живлення точно тільки 110 вольт? бо часто буває 110-230 вольт.
IvanCh
Member

Повідомлення

_maxx_
можуть бути нюанси.
ви плануєте відв'язувати під брендованих картриджів?
і тут ми плавно підходимо до питання аж такої різниці в ціні.
логіка підсказує що просто в америці вони більше заробляють на картриджах.

Можливо в них там версії більш захищені. Перевірте чи можливо перепрошити американця.

Якщо так, то порахуйте і це в ціну. Якщо ні то я б радив звернути увагу на brother. в них нема прив'язок.
_maxx_
Junior

Повідомлення

atropgeon: 06.11.2022 15:49 Вмонтований блок живлення точно тільки 110 вольт? бо часто буває 110-230 вольт.
Судячи з ввідповідей на амазоні, там БЖ на 110В
Question:Can we use this printer on 220 volt
Answer:The MF455dw will not be able to run off of 220 volts. The power specifications for the printer are AC 120-127 V:5.9 A, 60 Hz.
Отправлено спустя 11 минут 52 секунды:
IvanCh: 06.11.2022 20:58 _maxx_
можуть бути нюанси.
ви плануєте відв'язувати під брендованих картриджів?
і тут ми плавно підходимо до питання аж такої різниці в ціні.
логіка підсказує що просто в америці вони більше заробляють на картриджах.

Можливо в них там версії більш захищені. Перевірте чи можливо перепрошити американця.

Якщо так, то порахуйте і це в ціну. Якщо ні то я б радив звернути увагу на brother. в них нема прив'язок.
Ви будете сміятись)
На амазоні звичайний 057 картридж на 3100 сторінок коштує $104
а більш розширений 057H, на 10К сторінок, $187

у нас по хотлайну в середньому вони коштують 057 - 4472 ($124) - трохи дорожчий; та 057H - 6819 ($189) - так само

Самі картриджи наче можна перезаправляти, з чіпом поки не розібрався...

Наскільки я зрозумів, прошивка самого принтера не блокує друк, а чіп в картриджі використовується для того щоб відслідковувати рівень тонера

З приводу brother - я на хотлайні дивився відгуки, там народ жалїється на брак запчастин до цих принтерів
IvanCh
Member

Повідомлення

навіть за такими цінами це дуже дорого.
перезаправити такий картридж це ~ 600-700 грн,
відновлення 900-1000.

5к грн і 600 грн є різниця.?
мій brother має картридж TN-2335(мфу теж на ньому бувають) заправка це біля 300 грн. причому мені в першу заправку поставили флажок більший і він тепер фактичноTN-2335 на 3к сторінок. У більш великих brother картридж TN-3430 це 400-450 грн заправка.

як на мене альтернативи немає. Або ви берете brother без чіпування. Або любий інший бренд але обов'язково дивитеся чи можна конкретну модель перепрошити щоб вона не вимахувалася з перезаправленими і сторонніми картриджами.
_maxx_
Junior

Повідомлення

IvanCh: 07.11.2022 14:16 як на мене альтернативи немає. Або ви берете brother без чіпування. Або любий інший бренд але обов'язково дивитеся чи можна конкретну модель перепрошити щоб вона не вимахувалася з перезаправленими і сторонніми картриджами.
Я в цілому вас підтримую, але дивлячись відгуки на бразерз якось не хочеться)
Тут або треба питати якогось сервісного інженера, яка саме модель БПФ бразерз безпроблемна, а в менен такого нема((

В любому випадку дякую за коментар.
Мабуть буду брати кенон з амазону, але молодшу модель MF451dw за 200 долларів
Myaucher
Member

Повідомлення

Ну з Кенон є трохи інший нюанс: запчастини зазвичай є, але прайс конячий. До того ж, апарати Кенон, як би той сказати, занадто ніжні як для наших умов експлуатації. Як полізти всередину, то там достобіса всяких пружинок/пластикових запчастинок, які ламаються від будь-якого необережного руху. Та й оригінальні картриджи ціною не радують. А всередину рано чи пізно лізти доведеться ;)
Відповісти